Ιανουάριος 2010

Εμπρηστική επίθεση σε εταιρία κρεάτων

Γαλλία, 1/1
Μια εμπρηστική συσκευή τοποθετήθηκε σε ένα κτήριο και 3 φορτηγά, τα οποία ανήκουν σε μια επιχείρηση κρεάτων. Κρέας = Φόνος.

ALF

Εμπρησμός φορτηγών σφαγείου

Γαλλία, 2/1
Στο τέλος της Νοεμβρίου 2009, το ALF επισκέφτηκε το σφαγείο γουρουνιών Guy Harang στο Houdan, κοντά στο Παρίσι. Σε αυτό το σφαγείο, τα ζώα φθάνουν ζωντανά στα φορτηγά μεταφορών και φεύγουν νεκρά στα φορτηγά-ψυγεία. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων μας αναγνώρισης του χώρου στο σφαγείο (εκεί ακούσαμε τους γείτονες κυνηγούς), είδαμε και ακούσαμε τα ζώα κοντά στο θάνατο και απαντήσαμε στην αποστολή μας: Ακόμα κι αν ο καιρός ήταν δύσκολος, αρκετά φορτηγά-ψυγεία στο χώρο στάθμευσης κάηκαν. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει το ALF!

Καταστροφή κυνηγετικού κέντρου

Ιταλία, 6/1
Εκμεταλλευμένοι τα πυροτεχνήματα γιορτάσαμε τη νέα χρονιά με μια επίθεση στο κυνηγετικό κέντρο ορτυκιών σε Veducchio (MI), που είχε ήδη καταστραφεί το περασμένο καλοκαίρι. Η ιδιοκτησία προστατεύεται τώρα από συναγερμούς, κάμερες και πλέγματα στο τζάμι. Σπάσαμε τα παράθυρα και τις λάμπτες έξω και πετάξαμε στα πλέγματα 2 μπουκάλια με κόκκινο χρώμα που γέμισαν όλο το δωμάτιο. Με τις καλύτερες ευχές για ένα φρικτό έτος σε όλους τους κυνηγούς δολοφόνους.

Εμπρησμός του αυτοκινήτου του αντιπροέδρου της Fortress έξω από το σπίτι του.

Γερμανία, 8/1
Τη νύχτα της 5ης προς 6 Ιανουαρίου το M.F.A.H. έλαβε δράση με την τοποθέτηση εμπρηστικών συσκευών στο αυτοκίνητο του Karim Bohn, αντιπροέδρου της Fortress Investment. Η Fortress Investment δανείζει τα χρήματα στην βρωμερή επιχείρηση βιολογικών επιστημών Huntingdon, όντας ο κύριος επενδυτής! Το M.F.A.H. ελπίζει η Fortress Investment θα πάρει το μήνυμα, όταν η οικογένειά μας στη γη, τα ζώα, απειλούνται και δολοφονούνται από τα μοχθηρά ανθρώπινα πλάσματα που φορούν τα άσπρα παλτά εργαστηρίων, ότι θα υπάρξουν ανθρώπινα πλάσματα που νοιάζονται που κάνουν ένα στρατευμένο πόλεμο ενάντια σε αυτούς τους μοχθηρούς ανθρώπους και επιχειρήσεις που είναι αρμόδιες, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε επιχείρησης υποστηρίζει αυτές τις μοχθηρές επιχειρήσεις.

Ήσουν κακότυχος Karim που η πυροσβεστική δεν μπορούσε να περάσει εξαιτίας του πολύ μικρού δρόμου και των πάρα πολλών αυτοκινήτων, χα! Τι νομίζεις πως θα συμβε όταν βάλουμε φωτιά στο σπίτι σου μόλις εσυ και ο Jörg Dietrich Beyer φύγετε για δουλειά, καμία πυροσβεστική για εσάς υποθέτουμε! Όταν οι λέξεις δεν είναι αρκετές η άμεση δράση θα ληφθεί ενάντια σε σας Fortress Investment. Εγκαταλείψτε την HLS τώρα ή ένας από σας θα είναι ο επόμενος…

Και να θυμάστε, ξέρουμε πως είστε βρωμεροί ψεύτες. Ο Andrew Baker μπορεί να σας λέει ό,τι θέλει, στην τελική είναι το ίδιος με όλα τα άλλα εταιρικά καθάρματα, νοιάζεται μόνο για να βγάλει χρήματα στην πλάτη αθώων ζωών. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να μας εμποδίσει από το να είμαστε ο χειρότερος εφιάλτη σας σε ολόκληρη την ιστορία της Fortress Investment Group. Αποσύρετε τα δάνεια που δίνεται στην HLS και σταματήστε οποιαδήποτε δουλειά με αυτούς και το μέλλον της επιχείρησής σας θα είναι πολύ περισσότερο θετικό.

M.F.A.H. Deutschland 2010

Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό με βενζίνη και γκάζακια των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Ελλάδα 14/1

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τον εμπρησμό με βενζίνη και γκάζακια των γραφείων του Πασοκ στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης στις 14/01.

Χαρίζουμε όλο μας το μίσος:

-στον κόσμο της θεσμοθετημένης πολιτικής σκήνης όλων των αποχρώσεων. Απ’ τα πιο “ελευθεριακά” σοσιαλιστικά κομμάτια μέχρι τα πιό ακροδεξιά. Είστε σιχαμεροί.

-στον κόσμο της κεφαλαιοκρατίας και των αστών. Απο διάσημους μέχρι άσημους, απο τρέντιδες μέχρι εναλλακτικούς καλλιτέχνες. Είτε είστε από τζάκια είτε είστε νεόπλουτοι.

-στον κόσμο της δημοσιογραφίας και της διαμεσολάβησης. Υπάρχετε για να χειραγωγείτε. Απο τα καθεστωτικά μέσα μέχρι και τα blogs. Επισφραγίζετε τον θάνατο της κοινωνίας.

-στον κόσμο της ένστολης αηδίας που προστατεύει τις παραπάνω κατηγορίες. Απ’τους ανώτερους τζένεραλ του FBI μέχρι τον τελευταίο κακομοίρη σεκιουριτά. Απ’τους στρατιωτικούς μέχρι τους ανθρωποφύλακες.

-στον κόσμο όλων αυτών που δεν χωράνε στις άλλες κατηγορίες αλλά που θα το θέλανε πολύ. Στους πατριώτες και στους ρατσιστές. Στους σεξιστές και στους ομοφοβικούς. Στους σπισιστές. Σε όλους τους αντεπαναστάτες.

Η ύπαρξη όλων αυτών των κόσμων είναι μοναδική και συμπτωματική. Φροντίζουμε για να εξαφανιστούν. Όλη η ομορφιά βρίσκεται σε φέρετρα.

Μέχρι τότε σας υποσχόμαστε ένα πράγμα: ένα πολύ χειρότερο αύριο.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΖΩΗ ΝΟΗΜΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ.
athens.indymedia.org

Καταστροφές και βόμβες καπνού στο Max Mara

Ιταλία, 20/1
Tη νύχτα της Κυριακής το Max Mara στη Νάπολι δέχτηκε επίσκεψη από μέλη των πυρήνων του a.l.f. Παράθυρα σπάστηκαν και βόμβες καπνού ρίχθηκαν μέσα κάνοντας τεράστια ζημία στο υλικό μέσα στο κατάστημα. Αφήσαμε μέσα ένα γράμμα για το κίνητρο της επίθεσης και αναφέραμε πως αν δεν σταματήσουν τις πωλήσεις των ζώων την επόμενη φορά θα είναι χειρότερα. Την ίδια νύχτα ένα άλλο κατάστημα δέχτηκε επίθεση με τον ίδιο τρόπο και 2 μηχανές μετρητών πήραν φωτιά… όλες αυτές οι τράπεζες επιχορηγούν το θάνατο των ζώων. Δεν θα σταματήσουμε έως ότου όλοι είμαστε ελεύθεροι. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΖΩΑ.

KOMANDO NERO NAPOLI

Αλλοίωση προϊόντων της Procter & Gamble

Ισπανία, 21/1
H εφημερίδα El País έλαβε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα από τον εκπρόσωπο μιας ανώνυμης ομάδας που ισχυριζόταν πως έχουν νοθεύσει μπουκάλια του σαμπουάν Head & Shoulders (προϊόν της Procter & Gamble). Στο ίδιο τηλεφώνημα, ο ομιλητής είπε ότι αυτό το είδος δράσης θα συνεχιστεί εάν η Procter & Gamble δεν σταματήσει τις δοκιμές σε ζώα.

Διάσωση 3 μωρών κατσικιών

Ιταλία, 23/1
Με στόχο να σώσουμε 3 ζωές, τη νύχτα της 5ης Ιανουαρίου, εισβάλαμε σε ένα στρατόπεδο εξόντωσης στο Cermenate και απομακρύναμε 3 μωρά κατσίκες Ήταν ψυχοφθόρο να χωρίσουμε τα παιδιά από τις μητέρες τους, αλλά θα ήταν ακόμα χειρότερο να τα αφήσουμε να φθάσουν σε ένα φρικτό τέλος. Τώρα θα ζήσουν ελεύθερα και χαρούμενα χάρη στην πράξη αγάπης μας.

Απελευθέρωση 8 περιστεριών

Ουρουγουάη, 24/1
Τα ξημερώματα της Δευτέρας 18 του μήνα, εισβάλαμε σε ένα “mini ζωολογικό κήπο” που βρίσκεται σε μια περιοχή τουριστικών θερέτρων στην Ουρουγουάη, και με τη βροχή και το κρύο στην πλευρά μας, μπήκαμε στο θέμα.

Μέσα στη φυλακή οι κραυγές της ελευθερίας ακούγονταν, η καταπιεσμένη φύση από τον καθιερωμένο σπισισμό του κράτους που φυλακίζει, βασανίζει και δολοφονεί εκατομμύρια μη ανθρώπινων ζώων. Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε αυτό• γιαυτό ήρθαμε σε αυτή τη “mini-φυλακή”, ελπίζοντας ότι η ασφάλεια θα αποσπώταν από την ήρεμη και γαλήνια νύχτα, και αναλάβαμε δράση, ανοίγοντας ένα κλουβί με άσπραν περιστέρια (περίπου 25), που κόβοντας το συρμάτινο κλουβί και απελευθερώνοντας 8 περιστέρια.

Σε αυτή τη φυλακή, πίθηκοι, κουνέλια και μια μεγάλη ποικιλία πουλιών βρέθηκαν (συμπεριλαμβανομένου ενός toucan ποιο είναι η κύρια “ατραξιόν”). Σήμερα απελευθερώσαμε μόνο τα περιστέρια, μια άλλη ημέρα που θα είναι όλα τους!

Frente de Liberacion Animal, Ουρουγουάη

Θέλουμε να στείλουμε χαιρετισμούς με μια θερμή κραυγή αγώνα και αντίστασης, σε όλους τους συντρόφους μας σε αυτή την προσπάθεια σε όλο τον κόσμο, σε όλους εκείνους που απήχθησαν από το καταραμμένο σύστημα και που αυτή τη μέρα διώκονται, ανακρίνονται και χτυπιούνται από τις δυνάμεις της καθεστηκυίας τάξης, όπως οι σύντροφοι Abraham López Martínez και Fermín Gómez Trejo (από το Μεξικό), σε όλους όσους αγωνίζονται καθημερινά παλεύοντας για την απελευθέρωση των ζώων. Και σε όλους εκείνους τους Ουρουγουανούς συντρόφους που έχουν σηκωθεί από τις καρέκλες τους και έχουν άρχισε να παλεύουν!