Δεκέμβριος 2011

1 Δεκεμβρίου – Η.Π.Α.

Ανώνυμη ανάληψη στο portland indymedia:

Την νύχτα της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου 2011 αναρχικοί κατέστρεψαν το Paxton Gate Portland, μια πολυτελή μπουτίκ που διαθέτει βάναυσα τα μη ανθρώπινα ζώα και τα μέρη τους. Πετάχτηκαν μπογιές στα παράθυρα και στη μπροστινή πλευρά του καταστήματος γράφτηκε «γάμα το Paxton Gate». Αυτό ήταν σε ένδειξη αλληλεγγύης με τους αγώνες υπέρ των μη ανθρώπινων ζώων παντού και ενάντια στον εγγενή ρατσισμό.

Δεν θα είμαστε ελεύθεροι μέχρι όλοι (συμπεριλαμβανομένων των μη ανθρώπινων ζώων) να είναι ελεύθεροι.

Ενάντια σε κάθε είδους καταπίεση,

<(A)3

1 Δεκεμβρίου – Ρωσία

Κυνηγός / θήραμα

Στις 30/11/2011 ξεκινήσαμε να γεμίσουμε με καρφιά το δασικό δρόμο σε ένα θέρετρο κυνηγιού στην περιοχή Naro-fominsk (περιφέρεια Μόσχας).
Δε μπορούμε να βρούμε λέξεις για να περιγράψουμε τη χαρά μας όταν ανακαλύψαμε ένα όχημα της δασικής υπηρεσίας σταθμευμένο σε ένα απομακρυσμένο μονοπάτι. Ήταν μυστήριο για μας, αν ήταν εκεί ως ενέδρα (ήταν δύσκολο να εντοπιστεί αρχικά) ή αν ήταν απλά σταθμευμένο μακριά από τα αφεντικά του (όπως τα ρώσικα όργανα επιβολής έχουν την τάση να κάνουν). Έτσι τοποθετήσαμε σε μήκος 2 χιλιομέτρων καρφιά. Τους ευχηθήκαμε μια κρύα και μοναχική νύχτα στο σκοτεινό δάσος.

Αισθανθήκαμε συναισθήματα παρόμοια με αυτά που νοιώθει κάθε αναρχικός όταν έχει μολότοφ και ξαφνικά συναντάει ένα άδειο αυτοκίνητο της αστυνομίας.

Η δασική υπηρεσία δεν προστατεύει τα δάση ή τα άγρια ζώα, αλλά είναι εκεί για να καθιστά δυνατό στους κυνηγούς το να σκοτώνουν ζώα (για δωροδοκία ή λόγω μη νόμιμης νομοθεσίας), κλέβουν τους τουρίστες κατά τη διάρκεια της τουριστικής σεζόν, κάνουν τα στραβά μάτια σε όσους κόβουν τα δέντρα.

Χαιρετάμε τους νέους άνδρες και γυναίκες από τον ALF Μόσχας για τις θαρραλέες πράξεις τους. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την ολική απελευθέρωση!

ALF – Περιφέρεια Μόσχας

2 Δεκεμβρίου – Σουηδία

Αναφορά στο γραφείο τύπου Örebro’s ALF/DBF:

Ξέρατε ότι 10 εκατομμύρια σκαντζόχοιροι πεθαίνουν στους ευρωπαϊκούς δρόμους κάθε χρόνο; Aπλά φανταστείτε όλα τα υπόλοιπα…

Στο Ορέμπρο ένα αυτοκίνητο SUV κάηκε από τους υπερασπιστές της ζωής. Αυτά τα μηχανήματα εκπέμπουν 6 φορές την ποσότητα CO2 σε σχέση με ένα κανονικό αυτοκίνητο, η οποία προκαλεί υπερθέρμανση του πλανήτη, που οδηγεί σε θάνατο ίσως ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτό θα συμβεί, αν δε σταματήσουμε να τα αγοράζουμε. Αυτό θα συμβεί, αν δεν τα χρησιμοποιούμε… Αυτό ήταν μια αντανάκλαση αυτών που εκατομμύρια άνθρωποι ήδη γνωρίζουν και αισθάνονται. Αυτή η καταστροφή θα τελειώσει. Η καταστροφή της ζωής.

Earth Liberation Front Europe

2 Δεκεμβρίου – Ελλάδα

Τα τελευταία χρόνια μία εντεινόμενη επίθεση γίνεται όλο και πιο διακριτή γύρω μας. Αυτή της επιβολής της κυριαρχίας που επιτάσσει το ανθρώπινο είδος απέναντι σε όλα τα υπόλοιπα. Η επίθεση αυτή βρίσκει τις “ρίζες” και τις “παραδόσεις” της πάνω στην εμετική κουλτούρα του ανθρωποκεντρισμού που ορίζει το ανθρώπινο είδος ως τον απόλυτο δυνάστη που θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο ώστε να ικανοποιήσει τις πλασματικές του ανάγκες αλλά και τις αρρωστημένες του απολαύσεις. Τίποτα δεν ξεφεύγει από το μηχανισμό “αξιοποίησης” στο πλαίσιο αναγωγής όλου του φυσικού και ζωικού κόσμου σε αξία χρήσης. Για παράδειγμα ένα ρυάκι και ένα ελεύθερο ζώο στη φύση δεν έχουν αυταξία παρά μόνο αν καταλήξουν πόσιμο νερό, αξιοθέατο, μπριζόλα στο πιάτο μας, κατοικίδιο, έκθεμα κλπ.

Η ίδια τακτική επιβολής χρησιμοποιείται μέσα και στο δικό μας είδος. Τα ανθρώπινα ζώα δεν έχουν αυταξία παρά μόνο αν αντίστοιχα αποτελέσουν κομμάτι στερεότυπων κοινωνικών ρόλων ή γρανάζι της καπιταλιστικής αλυσίδας παραγωγής. Εργάτρια-υπάλληλος-άνεργος-αφεντικό, γυναίκα-σύζυγος-μητέρα-ερωμένη, άντρας- στυλοβάτης-κουβαλητής,νόμιμοι-παράνομοι, έμφυλοι διαχωρισμοί κλπ. Σε αυτό τον πόλεμο χρειάζεται κριτικό μάτι ώστε να διακρίνεις τις παράλληλες ιδιότητες εκμεταλλευτή και εκμεταλλευόμενου.

Ο εργάτης που δέχεται εκμετάλλευση από το αφεντικό του, ενδέχεται να εκμεταλλεύεται το είδος του και ταυτόχρονα να κυριαρχεί στη φύση και στα υπόλοιπα είδη.

Αποτελεί πρόταγμα η αποδόμηση αυτών των σάπιων δομών οποιασδήποτε προέλευσης αλλά και κατεύθυνσης.

Μία από αυτές τις δομές αποτελεί και η βιομηχανία θεάματος με πρωταγωνιστές τα ζώα. Παρμένα από διάφορες γωνιές της γης και τοποθετημένα στα λίγα μέτρα “ελευθερίας” που τους παρέχει ο μηχανισμός της ζωοτεχνίας, δέχονται την πιο σκληρή επίθεση που θα μπορούσε να δεχθεί κάποιος. Τη βίαιη απαγωγή τους από τον ίδιο τους τον τόπο καθώς και τη γέννηση τους αλλά και την δια βίου παραμονή τους σε συνθήκες σκλαβιάς. Στο βωμό του κέρδους, σε συνθήκες σύγχρονων φυλακών θεάματος, με προκάλυμα την ψυχαγωγία, την εκπαίδευση και τη δήθεν διατήρηση της βιοποικιλότητας, έγκλειστα ζώα στο ρόλο διασκεδαστή-εκθέματος-προϊόντος είναι έτοιμα προς “κατανάλωση” από το “αγοραστικό” κοινό.

Στην ουσία, μόνο μια υποταγμένη κοινωνία θα μπορούσε να δει στη θέση των σκλαβωμένων αδελφών της ένα ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό θέαμα, ικανοποιώντας έτσι τις αλλοτριωμένες της ορέξεις. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτό το ψυχαγωγικό σκλαβοπάζαρο οι αγαπητοί μας πολυεθνικοί κολοσσοί στο ρόλο του χορηγού, διακρίνοντας πως μέσα σε αυτό το παιχνίδι παίζει χοντρη κονόμα και επεκτείνοντας έτσι το πεδίο εκμετάλευσης τους και πέρα από το ανθρώπινο είδος.

Επέλεξαν να χορηγήσουν τη διαμονή ενός δημοφιλούς σε όλους κατάδικο. Το όνομα του είναι Πούμα και το όνομα του χορηγού του η γνωστή σε όλους μας Puma.

Για το λόγο αυτό στόχος αποτέλεσε ένας κρίκος αυτής της αλυσίδας καταστημάτων.

Την Παρασκευή 25/11/2011 δέχτηκε συμβολική επίθεση με μπογιές η βιτρίνα και η ταμπέλα του καταστήματος στην οδό Μεσογείων.

Η επίθεση αυτή στέκεται αλληλέγγυα στον αγωνιστή για την ολική απελευθέρωση Walter Bond.

ALF

3 Δεκεμβρίου – Μεξικό

Θέλω να σας μεταφέρω ότι κάτι παιδιά εδώ στο Querétaro de Arteaga στο Μεξικό επιτέθηκαν στο τσίρκο México ‘Circo do Portugal’ με μπογιές και έγραψαν σε φορτηγό του τσίρκο ‘Frente de Liberación Animal’ και άλλα συνθήματα.

4 Δεκεμβρίου – Αγγλία

Στο πλαίσιο των προετοιμασιών για τα Χριστούγεννα τρέχει μια διαφημιστική εκστρατεία της Air France-KLM στο Ηνωμένο Βασίλειο, γι’ αυτό και αποφασίσαμε να της δώσουμε κάποια εορταστική διακόσμηση.

Πετάχτηκαν πολλές μπογιές και γράφτηκαν πολλά συνθήματα καταγγέλλοντας τη συμμετοχή τους στη μεταφορά των ζώων που προορίζονται για ζωοτομία.

Όπου κι αν είστε, είμαστε. Όπου κι αν νομίζετε ότι μπορείτε να κρυφτείτε, σας ακολουθούμε.

Animal Liberation Front

6 Δεκεμβρίου – Νέα Ζηλανδία

Αναφορά στο Animal Freedom Aotearoa (περισσότερες φωτογραφίες από την απελευθέρωση: http://www.animalfreedom.org.nz/pigs-hens-and-calf-rescue.html):

Καθώς το καλοκαίρι ξεκινάει, βλέπουμε τη νέα ζωή της άνοιξης να αναπτύσσεται ψηλά από το έδαφος και νέα ζώα να γεννιούνται σε αυτόν τον πλανήτη. Δυστυχώς, για τα περισσότερα ζώα που γεννιούνται στον κλάδο της γεωργίας, η μοίρα τους είναι η εκμετάλλευση, η κακοποίηση και ο προδικασμένος θάνατος. Αυτήν την άνοιξη, η AFA διέσωσε δυο γουρούνια από φάρμα-εργοστάσιο γουρουνιών, ένα βρέφος μοσχάρι που είχε χωριστεί από τη μητέρα του και δυο κότες από ένα βιομηχανικό αγρόκτημα «ελευθέρας βοσκής».

Οι συνθήκες στο εργοστάσιο-φάρμα που βρήκαμε τα γουρούνια ήταν οι τυπικές της «βιομηχανίας γουρουνιών». Ήταν στοιβαγμένα με τα αδέρφια τους σε μεταλλικά κλουβιά κάτω από θερμαινόμενα φώτα, ενώ η μητέρα τους ήταν σε ειδικό χώρο τοκετού χωρίς να υπάρχει περιθώριο να κινηθεί γύρω της. Στο χώρο του τοκετού παρατηρήσαμε πτώματα γουρουνιών και άπειρα κόπρανα. Τα γουρούνια ήταν ακρωτηριασμένα, με κομμένες ουρές, σπασμένα δόντια και ακόμα πολλούς τραυματισμούς. Δυο γουρούνια που απελευθερώθηκαν από μια ζωή μιζέριας και εγκλεισμού που θα έπρεπε να σφαχτούν για να υπάρχει στα σούπερ μάρκετ η ταμπέλα «χοιρινό», «ζαμπόν» και «μπέικον».

Όταν διασώσαμε το βρέφος μοσχάρι, το βρήκαμε σε μια μάντρα χωρίς τη μητέρα του. Μας πλησίασε και αντιμετώπισε τα χέρια μας σαν να ήταν θηλές. Η γαλακτοκομική βιομηχανία γονιμοποιεί τεχνητά τις αγελάδες κάθε χρόνο για την παραγωγή γάλακτος και όταν γεννιούνται τα μοσχάρια, χωρίζονται και τα αρσενικά στέλνονται στο σφαγείο σε λιγότερες από 24 ώρες. Τα μοσχάρια-βρέφη αντιμετωπίζονται ως αναλώσιμα υποπροϊόντα της βιομηχανίας γαλακτοκομικών προϊόντων, ενώ οι μητέρες τους απλά αποτελούν «μονάδες παραγωγής», αναπαραγωγικές μηχανές που παράγουν γάλα μαζικά σε κέρδος των εταιριών γαλακτοκομικών προϊόντων.

Οι κότες που απελευθερώθηκαν βρέθηκαν σε αγρόκτημα «ελευθέρας βοσκής», μια βιομηχανία σε ένα μεγάλο υπόστεγο όπου στεγάζονται χιλιάδες κότες σε στενά όρια. Ενώ δεν ήταν σε κλωβοστοιχίες όπου θα μπορούσαν να κόβονται πτερύγια από τα φτερά τους, εξακολουθούν να είναι ξεπουπουλιασμένες, ζουν σε συνθήκες τρομερού άγχους και τελικά καταλήγουν στο σφαγείο. Οι δύο κότες ήταν σοβαρά αφυδατωμένες όταν τις βρήκαμε. Μια από τις δυο κότες είχε το πόδι της σοβαρά τραυματισμένο μη μπορώντας να περπατήσει και στεκόταν μετά βίας. Κάτω από τις συνθήκες που βρέθηκε όταν διασώθηκε, είναι βέβαιο ότι αν δεν είχε γίνει αυτό, θα είχε πεθάνει μέσα σε λίγες μέρες.

Αυτά τα ζώα πλέον βρίσκονται σε νέα σπίτια, όπου μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και να παρουσιάζουν φυσικές συμπεριφορές.

Αν θέλετε να μας βοηθήσετε να συνεχίσουμε το έργο διάσωσης, μπορείτε να μας υποστηρίξετε με τη συμμετοχή σας, παρέχοντας ένα σπίτι για τα διασωθέντα ζώα ή χορηγώντας χρηματική συνεισφορά. Είναι ακριβή και επικίνδυνη δουλειά η διάσωση ζώων, αλλά για τα απομονωμένα ζώα είναι το πιο σημαντικό πράγμα που θα μπορούσε πραγματικά να τους συμβεί, είναι η καλύτερη ευκαιρία για την ελευθερία τους.

Μέχρι να είμαστε όλοι ελεύθεροι!
Τέλος στον σπισισμό τώρα!

7 Δεκεμβρίου – Σουηδία

ΝΙΚΗ:

Οι δολοφόνοι του Dodici στο Halmstad αποφάσισαν ότι και αυτοί επίσης, μετά από μια μόνο επίσκεψη μας, θα σταματήσουν τη χρηματοδότηση του ολοκαυτώματος. Χρειάστηκαν μόνο κόλλα στις κλειδαριές τους και να γραφτούν οι λέξεις ‘SLUTA MED PÄLS’ (Σταματήστε να ασχολείστε με γούνες) και κατάλαβαν καλά.

Αυτό σημαίνει ότι τώρα έχουν απομείνει μόνο 2 καταστήματα που πουλάνε γούνες…

Τα λέμε απόψε δολοφόνοι…

DJURRÄTTSMILISEN
ANIMAL RIGHTS MILITIA

8 Δεκεμβρίου – Σουηδία

Αναφορά στο γραφείο τύπου Örebro’s ALF/DBF:

Τρυπήσαμε τα λάστιχα σε πάνω από δέκα SUV οχήματα στην πόλη του Ορέμπρο. Ξέρετε γιατί!

Προς έμπνευση σας:
http://dvm.webblogg.se/
http://liberaciontotal.lahaine.org/
& η δική σας συμπονετική καρδιά…

Earth Liberation Front, ELF
Jordens Befrielsefront, JBF

10 Δεκεμβρίου – Αγγλία

Το μέτωπο απελευθέρωσης πουλερικών είναι απασχολημένο στο νοτιοανατολικό τμήμα της Αγγλίας.

Συνεχίζουμε να απελευθερώνουμε κότες και γαλοπούλες από την τρομακτική εμπειρία τους μέσα σε μονάδες εντατικής παραγωγής μεταξύ της ανατολικής Αγγλίας και του Λονδίνου κατά τους τελευταίους μήνες. Εκατοντάδες κότες και γαλοπούλες είναι πλέον ασφαλείς λόγω της προσπάθειας λίγων και τα θύματα αυτά της κτηνοτροφίας έχουν εξασφαλίσει μια πιο φυσική μεγάλη διάρκεια ζωής και όχι λίγες εβδομάδες εντατικής ανάπτυξης σε πολυσύχναστα βρωμερά υπόστεγα στριμωγμένα σε κλουβιά, βρίσκοντας βίαιο θάνατο.

Μέχρι τα σφαγεία και οι κτηνοτροφικές μονάδες να μην αγνοούν τα βασανιστήρια στις ψυχές που κραυγάζουν για ελευθερία, θα συνεχίσουμε να τους παραδίνουμε αυτήν την ελευθερία.

PLF

10 Δεκεμβρίου – Καναδάς

Κατά τη διάρκεια της νύχτας στις 26 Νοεμβρίου, ο διαβόητος ιδιοκτήτης καταστήματος γουναρικών Megan Halpren βρήκε το σπίτι του και πάλι καλυμμένο από μπογιά. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτό τον ενοχλεί και ακόμα ότι δεν είναι ίχνος του πόνου, ψυχολογικού ή τραύματος ή φόβου, που προκαλεί καταδικάζοντας σε θάνατο δεκάδες χιλιάδες ζώα κάθε χρόνο που ζουν και πεθαίνουν γι’ αυτό. Η χειρότερη μέρα σας είναι ένας κόσμος καλύτερος. Είσαι ένας εγκληματίας και ένα τέρας, θα συνεχίσουμε να κλιμακώνουμε τις επισκέψεις μας μέχρι να επέλθει η τελική εξ’ ολοκλήρου πτώση στις γούνες ή μέχρι να παρατήσεις τις επιχειρήσεις σου.

Και στην άθλια αδερφή σου Rokie, η οποία είναι εξίσου συνένοχη στα φρικιαστικά καταστήματα σας: Το ότι ζεις σε ένα άνετο συγκρότημα διαμερισμάτων δε σημαίνει ότι δε θα επισκεφθούμε κι εσένα. Σημαίνει απλά ότι θα είμαστε πιο δημιουργικοί και ότι θα κάνουμε καλύτερη χρήση της επίσκεψης μας.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΟΥ SNOWFLAKE! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ!

11 Δεκεμβρίου – Σουηδία

Αναφορά στο γραφείο τύπου Örebro’s ALF/DBF:

Το γραφείο τύπου Örebro’s ALF/DBF βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την είδηση ότι οι ακτιβιστές κράτησαν την υπόσχεση τους για άμεση δράση μέχρι να επιτευχθεί η τοπική απαγόρευση γούνας.

Η Pagelle είναι μια σουηδική αλυσίδα μόδας με ένα από τα δέκα καταστήματα τους να βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Ορέμπρο. Έχουν φέρει γούνες αυτήν την εποχή κι αυτό και σκοτώνει τα ζώα και συμβάλλει στη μη απαγόρευση της γούνας.

Δράση που έγινε: Η πρόσοψη και τα παράθυρα του καταστήματος γέμισαν με συνθήματα. Μέρος από αυτά και ότι απέμεινε γέμισαν με κόκκινη μπογιά… Την επόμενη μέρα μάθαμε ότι ολόκληρη η αλυσίδα υποσχέθηκε να μη φέρνει πια γούνες! Αυτό σημαίνει ότι 10 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΟΥΝ ΠΙΑ ΓΟΥΝΕΣ!!!

Δε μπορούμε να περιμένουμε κάποια άλλη ομάδα να αναλάβει δράση. Ακούσαμε τις κραυγές των αλεπούδων, μινκ και άλλων βασανισμένων όντων.

ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
ANIMAL LIBERATION FRONT

Ανάληψη από γραφείο τύπου Örebro’s ALF/DBF:

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ:

Εμείς οι Djurrättsmilisen, Swedish Animal Rights Militia, επισημαίνουμε ότι αν έρθετε στο Ορέμπρο και φοράτε γούνα, είμαστε εδώ και σας περιμένουμε. Εάν ζείτε στο Ορέμπρο, ξέρετε ήδη τι να περιμένετε. Εάν ασχολείστε με αυτό το βασανιστήριο τέλοσπάντων από εδώ και στο εξής μπορείτε να περιμένετε αντίσταση με κάθε τρόπο κάθε μέρα.

Djurrättsmilisen
Animal Rights Militia

12 Δεκεμβρίου – Γερμανία

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 5ης Δεκεμβρίου, μια σχεδόν ολοκληρωμένη αλλά ακόμα άδεια φάρμα κοτόπουλων στη Schnega καταστράφηκε από φωτιά. Σύμφωνα με την αστυνομία, η φωτιά ξεκίνησε από πολλές διαφορετικές θέσεις. Οι ζημιές εκτιμάται ότι ανέρχονται σε €50.000.

Αυτή είναι η τέταρτη φορά στην κάτω Σαξονία όπου υπό κατασκευή φάρμα πάχυνσης έχει γίνει στόχος με εμπρηστικές επιθέσεις. Τον Ιούλιο 2010, μια άδεια φάρμα πάχυνσης στο Sprötze καταστράφηκε ολοσχερώς. Εμπρησμοί ακολούθησαν σε φάρμες στην Alvesse (Ιούλιος 2011) και στη Mehrum (Οκτώβρης 2011).

Οι νέες φάρμες αποβλέπουν στην παροχή ζώων σε ένα νέο τεράστιο σφαγείο στη Wietze, το οποίο σε πλήρη λειτουργία θα είναι το μεγαλύτερο σφαγείο πουλερικών στην Ευρώπη.

13 Δεκεμβρίου – Σουηδία

Αναφορά στο γραφείο τύπου Örebro’s ALF/DBF:

Καταστρέψαμε τον εμπορικό πύργο των McMurder (κάποιοι τα λένε McDonald’s) στην Kumla.

Είναι καλύτερα να τα κατεβάζουμε (ο καθένας μπορεί να το κάνει) αμέσως με το που τα τοποθετήσουν. Η κόλλα είναι ακόμα υγρή άρα μπορείς απλά να τα τραβήξεις μακριά. Με τον τρόπο αυτό, οι δολοφόνοι των McDonald’s δεν παίρνουν λεφτά κοροϊδεύοντας ασυναίσθητους ανθρώπους.

Στην μικρή πόλη του Kumla, τελευταία φορά που μπήκαμε στο θέαμα του αποκρουστικού καταπιεστικού πύργου συνειδητοποιήσαμε ευτυχισμένοι ότι άλλοι, για μας άγνωστοι, ακτιβιστές είχαν ήδη λάβει δράση κατεδαφίζοντας τους. Σε ΣΑΣ και σε όλους όσους αφιερώνουν τη ζωή τους για τους καταπιεσμένους και για ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ!

MCMURDER: ΧΑΝΕΤΕ «ΠΕΛΑΤΕΣ», ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ. ΤΑ ΖΩΑ ΝΙΚΗΣΑΝ!!!

KUMLA ALTRUIST FRONT

14 Δεκεμβρίου – Σουηδία

Αναφορά στο γραφείο τύπου ALF/DBF:

Τέλη Νοέμβρη
Ορέμπρο

Κάναμε σαμποτάζ στο αυτοκίνητο, που ανήκει στον ιδιοκτήτη του ενός από τα δυο τελευταία κρεοπωλεία στο Ορέμπρο, έξω από το σπίτι του!

“Σύντριψε τους θύτες νοερά στα σπίτια τους και απελευθέρωσε τα ζώα από τη δυστυχία και την αιχμαλωσία” – Σύντροφοι, σχετικά με τις μεθόδους που φαίνεται να αποδίδουν σχετικά με τα ζώα.

KOMMANDO 46

15 Δεκεμβρίου – Τσεχία

Τσεχία

Μερικές διαφημίσεις γέμισαν με κόκκινη μπογιά σαν σύμβολο του αίματος, του αίματος των σκοτωμένων ζώων. GRILOVANA KURATA = ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΣΧΑΡΑΣ

Γίνε η αλλαγή για τα ζώα. Ανέλαβε δράση τώρα!

15 Δεκεμβρίου – Σουηδία

Αναφορά στο γραφείο τύπου Örebro’s ALF/DBF:

Μία μολότοφ τοποθετήθηκε έξω από το Chrisma στο Ορέμπρο, που διάλεξε να σπάσει την απαγόρευση για πώληση γούνας και πουλούσε γούνες από τα αδέρφια και τις αδερφές μας. Αυτήν τη φορά δε ρίξαμε τη βόμβα στη φωτιά. Αλλά πήραν ένα γράμμα με ισχυρή σύσταση να σταματήσουν τη θανατηφόρα χρηματοδότηση και τα βασανιστήρια…

ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ
ΜΕΧΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

-DJURRÄTTSMILISEN
-ANIMAL RIGHTS MILITIA SWEDEN

15 Δεκεμβρίου – Ιταλία

46 κότες διασώθηκαν από το ALF κατά τη διάρκεια της νύχτας της 9ης Δεκεμβρίου από φάρμα ταχείας πάχυνσης στην Cesena (Emilia Romagna).
θα ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους στην ευτυχία και στην ελευθερία.

16 Δεκεμβρίου – Σουηδία

Αναφορά στο γραφείο τύπου Örebro’s ALF/DBF:

Pagelle, υποσχέθηκες να μη φέρεις ποτέ ξανά γούνες. Είπαν ψέματα, αυτό είναι ξεκάθαρο. Αυτοί οι άπληστοι βασανιστές ήταν τόσο ανόητοι ώστε να επιμένουν ότι θα εκποιούσαν ΟΛΕΣ τις γούνες για τη φετινή σεζόν. Μερικοί ρεφορμιστές μπορεί και να πιστεύουν ότι είναι καλή ιδέα. Εμείς όχι.

Γράψαμε με σπρέι το σπίτι του Διευθύνοντος Συμβούλου του Pagelles και του αφήσαμε μια επιστολή στην οποία είναι ξεκάθαρο ότι όλα τα καταστήματα του πρέπει να είναι χωρίς γούνες από την επόμενη μέρα. Αυτό τον έκανε να χάσει χιλιάδες ευρώ από τα αιματηρά κέρδη του. 10 καταστήματα του είναι χωρίς γούνες πλέον!!!

Για τα ζώα

DJURRÄTTSMILISEN
ANIMAL RIGHTS MILITIA

18 Δεκεμβρίου – Σουηδία

Περίπου 15 γούνινα καπέλα και 10 γούνινα παλτό καταστράφηκαν με μελάνι στο κατάστημα μεταχειρισμένων ρούχων Myrorna στο Ορέμπρο. Φαίνεται οτι μάλλον δεν υπάρχει άλλο παλτό.

Ισχυρίζονται ότι είναι εντάξει το να πουλάνε γούνες επειδή πρόκειται για λιανική πώληση. Αυτό στέλνει μήνυμα σε όλους όσους βρίσκουν ότι είναι εντάξει να τα αγοράζουν, κάτι το οποίο στηρίζει και χρηματοδοτεί τη σκληρή δολοφονία. Η γούνα δεν είναι γούνα. Είναι δολοφονία αθώων ανυπεράσπιστων ζώων… για το τίποτα…

Αντιληφθείτε την πραγματικότητα. Σταματήστε την αποδοχή της σκληρότητας, της δολοφονίας, του σπισισμού.

Παρακαλούμε δείξτε συμπόνια στον καθένα εκεί έξω, όχι απληστία. Παρά το γεγονός ότι είναι της μόδας.

Παρακαλούμε μην αγοράζετε γούνες από ζώα. Μην τρώτε το κρέας τους. Μην αγοράζετε προϊόντα που δοκιμάζονται σε ζώα.

Παρακαλούμε μην τα βλάπτετε. Η συμπόνια θα μας σώσει όλους στο τέλος. Αν υπάρχει κάποιος που να έχει απομείνει. Θα υπάρχει;
Το ελπίζουμε!!! Κάντε μας περήφανους τώρα! Απλά κάν’ το! Γίνε βίγκαν σήμερα. Για τη ζωή, κυριολεκτικά.
Τα ζώα θα σε αγαπούν!!!

Είναι πάντα η σωστή στιγμή να κάνεις το δίκαιο.
-Martin Luther King

Δείτε:
http://www.youtube.com/watch?v=bIJCQdWbSJM

Örebro Compassion Front

26 Δεκεμβρίου – Γαλλία

Δράση ενάντια στο κρεοπωλείο στην Perpignan (Γαλλία) κατά τη διάρκεια της νύχτας της 23ης Δεκεμβρίου: Πετάχτηκαν μπογιές στα ρολά του κρεοπωλείου και γράφτηκαν πολλά συνθήματα: ‘Assassin’, ‘Κρέας = Δολοφονία’, ‘Γίνε βίγκαν’ και υπογραφή ‘ALF’!

ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ !!!

27 Δεκεμβρίου – Η.Π.Α.

Οι εταιρείες RAE Corporation και Tri-Dim Filter Corporation έλαβαν 140 μαύρα φαξ για τη συνεργασία τους με τη Huntingdon Life Sciences. ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ HLS ΤΩΡΑ!

Animal Liberation NOW!

28 Δεκεμβρίου – Σουηδία

Σουηδία

Φορτηγό μεταφοράς κεμπάπ-κρέατος βρέθηκε ακινητοποιημένο.
Τοποθετήσαμε κόλλα στις κλειδαριές του, τρυπήσαμε τα λάστιχα του, γράψαμε συνθήματα και πετάξαμε μπογιές σε παράθυρα, φώτα, καθρέπτες, όπως το κρέας σε ψωμί αφήνει τον πλανήτη νεκρό.

29 Δεκεμβρίου – Ισπανία

Βίντεο: http://directaction.info/news_dec29_11.htm

Στις 9 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της νύχτας, ακτιβιστές της ολικής απελευθέρωσης μπήκαν σε φάρμα κουνελιών σε μία πόλη κοντά στη Βαρκελώνη για ακόμα μια φορά, για να μαζέψουν εικόνες για την κακοποίηση και του περιορισμού που υφίστανται τα ζώα. Αυτήν τη φορά ήταν κουνέλια και πήραμε την ευκαιρία να δώσουμε ελευθερία σε κάποια από αυτά.

Σε αυτήν την περίπτωση ήταν τρία όντα που απελευθερώσαμε και τώρα είναι σε ασφαλές μέρος όπου μπορούν να απολαύσουν το υπόλοιπο της ζωής τους ανάλογα με τις ανάγκες τους. Ήταν ένα δύσκολο έργο, δεδομένου ότι αυτήν τη φορά έπρεπε να καταστείλουμε την επιθυμία μας για ελευθερία και να περιοριστούμε μόνο σε μερικά από τα εκατοντάδες που ήταν στη φάρμα.

Αυτή η ενέργεια αφιερώνεται στη μνήμη του Barry Horne που μας ωθεί να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και στον Osmar Evcan, δείχνοντας του την αλληλεγγύη μας, καθώς κατά τη διάρκεια της απελευθέρωσης βρισκόταν σε απεργία πείνας στις τούρκικες φυλακές απαιτώντας κάτι τόσο βασικό όπως η βίγκαν διατροφή μέσα σε αυτούς τους τοίχους της δυστυχίας και της μοναξιάς.

Γι’ αυτούς και για τους ακόμα πολλούς άλλους κρατούμενους που αγωνίζονται ενάντια σε αυτό το άθλιο σύστημα όλη μας η επαναστατική αγάπη και οργή.

ALF

Βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=k8ieQ_FFuWE

31 Δεκεμβρίου – Η.Π.Α.

Τη νύχτα πριν από τα Χριστούγεννα, όλα κυλούσαν ήρεμα στο σπίτι του Nercessian, με τις κάλτσες κρεμασμένες προσεκτικά από την καμινάδα χωρίς να ξέρουν ότι το ALF ήταν εκεί.

Ο διευθυντής πωλήσεων της AstraZeneca και επενδυτής στο Blackrock Terence Nercessian υποστηρίζει το βασανισμό και τη δολοφονία πεντακοσίων ζώων κάθε μέρα στη Huntingdon Life Sciences. Ζει μια ωραία ζωή με μια ωραία οικογένεια σε ένα ωραίο ζεστό σπίτι στη λεωφόρο Washington 5813 στο Whittier. Αλλά οι Terence και Blackrock μισούν τα ζώα όπως και την ελευθερία του λόγου και γι’ αυτό δεν άφησαν άλλη επιλογή στο ALF από το να παρέμβει. Terence, ελπίζουμε να σου αρέσει το νέο εορταστικό κόκκινο και πράσινο χρώμα το οποίο αντίκρισες ξυπνώντας το πρωί των Χριστουγέννων. Ελπίζουμε ότι η αφαίρεση της βαφής και των χαραγμάτων δε θα σας αποτρέψει από το να το οδηγείτε για να δείτε είτε τους πολλούς συγγενείς της συζύγου είτε τους δικούς σου. Ελπίζουμε να είδες πως παίρνεις ό,τι δίνεις και πως όταν τα χριστουγεννιάτικα δώρα αποκτούνται από τα βασανιστήρια και τη δυστυχία αθώων πλασμάτων, θα παίρνεις μόνο μιζέρια σε αντάλλαγμα. Πως αισθάνεσαι όταν είσαι ο απόκληρος της γειτονιάς, Terence; Τα ζώα δεν κάνουν διάλειμμα κατά την- διάρκεια των διακοπών, όπως δε θα κάνετε ούτε εσύ ή οι συνεργάτες σου. Εκποίηση στην AstraZeneca.