Ιούλιος 2011

1 Ιουλίου – Γερμανία

Τη νύχτα μεταξύ της 12ης και 13ης Ιουνίου σπάσαμε τα παράθυρα του Δημαρχείου της Wietze (Βόρεια Γερμανία) και αφήσαμε το μήνυμα: «αίμα στα χέρια σας».

Με αυτή τη δράση θέλουμε να εκφράσουμε την οργή μας για το καπιταλιστικό σύστημα και τους παίκτες του. Ένα σύστημα που καθιστά δυνατά τα σφαγεία.

Ας επιτεθούμε στην εξουσία άμεσα, με κάθε δυνατή ενέργεια.

2 Ιουλίου – Χιλή

Δημοσίευση στο Liberacion Total:

Το κατάστημα McDonald’s στο Σαντιάγκο δέχθηκε επίθεση νωρίς το πρωί της 29ης Ιουνίου. Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, μια μεγάλη ομάδα κουκουλοφόρων πέταξε βόμβες μολότοφ στο εστιατόριο, το οποίο ήταν υπό ανακαίνιση και καλυπτόταν από σκαλωσιές και ξύλα.

3 Ιουλίου – Ισπανία

29 Ιουνίου 2011

Για άλλη μια φορά, όπως και τόσες άλλες στο παρελθόν, οι είσοδοι των υπόγειων διαβάσεων στη Μαδρίτη γράφτηκαν με γκράφιτι υπέρ της απελευθέρωσης των ζώων.

Αυτήν τη φορά το κίνητρο μας ήταν να στείλουμε την αλληλεγγύη μας στους 12 ακτιβιστές που συνελήφθησαν (τρεις από τους οποίους παραμένουν στη φυλακή) από το ισπανικό κράτος στις 22 Ιουνίου, κατηγορούμενοι για την απελευθέρωση χιλιάδων μινκ από εκτροφείο γούνας στην Γαλικία.

Οι υπό κράτηση ακτιβιστές ανήκουν σε δύο οργανώσεις, η κάθε μια από τις οποίες με τον τρόπο της εδώ και χρόνια έχει φέρει στο φως έρευνες από μονάδες εκτροφής γουνοφόρων ζώων, κάνοντας γνωστή την πραγματική κατάσταση της εκμετάλλευσης των ζώων και της δολοφονίας για το εμπόριο γούνας.
(www.pielesasesinato.com, www.granjasdevisones.org)

Είτε αυτοί είναι αθώοι είτε ένοχοι, απαιτούμε την άμεση αθώωση όλων των συντρόφων μας, που είναι θύματα της οργανωμένης καταστολής που εναντιώνεται σε εκείνους που καθημερινά αγωνίζονται για τα δικαιώματα των άλλων ζώων.

4 Ιουλίου – Γερμανία

Τη νύχτα μεταξύ της 15ης και 16ης Ιουνίου στη Στουτγάρδη (Νότια Γερμανία) ένα κατάστημα με γούνες της Max Mara έγινε στόχος επίθεσης. Οι κλειδαριές γέμισαν με κόλλα και τα παράθυρα σπάστηκαν. Στο κατάστημα γράφτηκε «γούνα = φόνος!»
ALF

5 Ιουλίου – Αργεντινή

Δημοσίευση στο Liberacion Total:

Επιτεθήκαμε ξανά στους αηδιαστικούς και δειλούς δολοφόνους, οι οποίοι κάτω από το πρίσμα της σιχαμένης «προόδου», αιχμαλωτίζουν, βασανίζουν και σκοτώνουν ζώα.

Την ημέρα αυτή (30/6) επισκεφθήκαμε το Society of Veterinary Medicine. Αυτοί έχουν τελειοποιήσει τις σπισιστικές τεχνικές και τη δολοφονία αλλά κι εμείς έχουμε τελειοποιήσει την επίθεση σε αυτούς. Σφραγίσαμε τις κλειδαριές και γράψαμε στην πόρτα για να καταστρέψουμε τα αηδιαστικά τους σχέδια. Δε θα τους αφήσουμε σε ησυχία, γι’ αυτό και ζήτησαν την προστασία της σιχαμένης αστυνομίας, αλλά δε μπορούν να κρυφτούν πουθενά. Θα μας βρουν μπροστά τους, θα μας βρουν μπροστά τους…

Χ για την ολική απελευθέρωση

6 Ιουλίου – Σουηδία

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Το τελευταίο ιχθυοπωλείο στο Kumla έχει πλέον κλείσει! Είναι το κατάστημα που άνηκε στον άρρωστο καταπιεστή ψαριών Sven Thomas Herrman, του οποίου η επιχείρηση βασανιστηρίων είχε γίνει στόχος ξανά και ξανά από φίλους των ψαριών. Ίσως το ντροπιαστικό του ιχθυοπωλείο στο Örebro να είναι το επόμενο που θα κλείσει.

6 Ιουλίου – Μεξικό

Δημοσίευση στο Liberacion Total (photos: Milenio.com):

Την πρώτη μέρα αυτού του μήνα υπήρξε μια είδηση που συγκλόνισε τη συνείδηση μας. Ένας σύντροφος χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από εμάς, είχε τραυματιστεί σε δράση, το όνομα του: Luciano Pitronello.

Γνωρίζουμε ότι εξακολουθεί να είναι ένας πολεμιστής, ακόμα και κάτω από τις συνθήκες που βρίσκεται, ο οποίος απέρριψε την τεχνολογία που όλα τα πρόβατα έχουν φέρει για να πλουτίσουν ακόμα περισσότερο τις τσέπες του κλάδου των τηλεπικοινωνιών, ο οποίος αποφάσισε από τότε που ακόμα ήταν έφηβος να βρίσκεται σε σύγκρουση με όλες τις αρχές, ο οποίος πορεύτηκε στην ζωή του με τον τρόπο που φαινόταν σε αυτόν σωστός, ο οποίος δεν περιορίστηκε μόνο σε λόγια και απειλές κατά της κοινωνικής ειρήνης αλλά πήρε την απόφαση να κάνει εκρήξεις με κάθε κόστος.

Με έναν εκρηκτικό μηχανισμό γεμάτο από μπαρούτι για άλλη μια φορά ήθελες να καταστρέψεις την υπάρχουσα τάξη πραγμάτων, αλλά κάτι πήγε στραβά και τώρα είσαι αιχμάλωτος σε ένα νοσοκομείο με το μέλλον να παραμένει αβέβαιο.

Ο Τύπος, οι Αρχές κι ακόμα περισσότερο η κοινωνία της Χιλής γελοιοποιεί την κατάσταση σου αλλά υπάρχει μια παροιμία που λέει «αυτός που γελάει τελευταίος γελάει καλύτερα». Και γελάσαμε βλέποντας την κατεστραμμένη τράπεζα που πυροδοτήσαμε με εκρηκτικό μηχανισμό με λίγο λιγότερο από μισό κιλό πυρίτιδα, μαζί με δύο κουτιά από φυσικό αέριο βουτανίου και ένα μπουκάλι βενζίνη, όλα μαζί δεμένα με ένα βαρύ σύρμα, εντός της ζώνης ΑΤΜ της Banco Santander στην έρημη πόλη Tultitlan στο κράτος του Μεξικό, χθες 29 Ιουνίου.

Η μπροστινή πλευρά της Banco Santander καταστράφηκε ολοσχερώς. Σπασμένα παράθυρα και το καμένο τοπίο ήταν η απάντηση μας, το γέλιο μας, η εκδίκηση μας, το όπλο μας που προγραμματίσαμε και γράψαμε μέσα στην τράπεζα: άμεση αλληλεγγύη, ανοιχτά, χωρίς μεσάζοντες, χωρίς δικαιολογίες.

Ο εκκωφαντικός ήχος της έκρηξης χθες το βράδυ ήταν οι φωνές σας, οι φωνές εκείνων που είναι κοντά σου και των συντρόφων σε όλον τον κόσμο που ακόμα είναι άγνωστοι σε μας.

Η φασιστό-αστυνομία που είδε τη δράση μας, τις ζημιές που προκλήθηκαν από τον αυτοσχέδιο μηχανισμό, ήταν ανίσχυρη όπως πάντα, ανίκανη να προβλέψει μια επίθεση σε τράπεζα που πλέον έχει γίνει ένας παγκόσμιος στόχος από τη στιγμή που ο Tortuga τραυματίστηκε άσχημα στους δρόμους του Σαντιάγο. Όπως στη Χιλή και στην Αργεντινή, τώρα έχουμε επιθέσεις και στο Μεξικό.

Δεν υπάρχει διέξοδος, γιατί όσο υπάρχουν άτομα που ενεργούν με αλληλεγγύη και βγαίνουν στους δρόμους για να τους φωτίσουν με τη φωτιά ή με τη λαμπρότητα των σπασμένων γυαλιών, η προπαγάνδα της πράξης θα επικρατήσει. Οι αρχές θα συνεχίσουν να κοιτιούνται μεταξύ τους χωρίς να ξέρουν τι να κάνουν γιατί ακόμα κι αν κάποιος πέσει νεκρός ή γίνει αιχμάλωτος, δε μπορούν να σταματήσουν τον πόλεμο που έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλούς αιώνες από τις αρχές του πολιτισμού και της γεωργίας.

Tortuga αυτό ήταν για εσένα!

Άμεση αλληλεγγύη στους αντι-κοινωνικούς κρατούμενους στην Ελλάδα, στους οικο-αναρχικούς στο Μεξικό και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Το χάος έχει επιστρέψει για όλους αυτούς που νόμιζαν ότι είχε τελείωσε.

Ενάντια σε κάθε κυριαρχία : μέτωπο απελευθέρωσης της γης / Διεθνές Δίκτυο Δράσης και Αλληλεγγύης
Άτυπη αντι-κοινωνική ομάδα

7 Ιουλίου – Σουηδία

Δράσεις που δημοσιεύτηκαν στο γραφείο τύπου Örebro’s Press Office DBF/ALF, καλοκαίρι 2011:

Nyköping

Στο Nyköping ένα κατάστημα για ψάρεμα και κυνήγι καταστράφηκε ολοσχερώς. Σχεδόν όλα τα παράθυρα σπάστηκαν και σπάστηκε ακόμα και η πόρτα. Ένα μεγάλο κομμάτι μετάλλου ρίχτηκε μέσα σπάζοντας τις μπάρες που υποτίθεται ότι τους προστατεύουν από τους «ανεπιθύμητους επισκέπτες». Τίποτα δε μπορεί να μας εμποδίσει!

Πάντα για τα ζώα – DBF/ALF

Eskilstuna

Το κατάστημα pressbyrån (πουλάει τμήματα νεκρών χοίρων κ.α.) σπάστηκε. Επίσης το περίπτερο χοτ ντογκ biig hotdog κατεδαφίστηκε!

Etown Vegans

Eskilstuna

Το μέτωπο απελευθέρωσης των ζώων (ALF) πήγε στα McDonald’s με συμπόνια προς τα αρρωστημένα τους μυαλά. H οργή της εγωιστικής καταπίεσης των αθώων από τους μη βίγκαν σε όλον τον κόσμο, μας έκανε να αναλάβουμε άμεση δράση.

Πολλά παράθυρα έγιναν θρύψαλα με τη βοήθεια των πετρών και των κλασικών μπουκαλιών. Επίσης, γράφτηκαν συνθήματα όπως «ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ» και «ALF». Ο Τύπος κάνει αναφορά για απαίσια μυρωδιά στο λεγόμενο «εστιατόριο» την επόμενη μέρα και ξεκινάει μεγάλη συζήτηση για την επίθεση στο διαδίκτυο.

Το McDonald’s έφτασε για ακόμα μια φορά στα άκρα αναγκάζοντας το προσωπικό να εργάζεται σε απαίσια μυρωδιά και αέρια, το οποίο είναι παράνομο ακόμα και στη Σουηδία…

Αλλά ΔΕΝ είμαστε εδώ για να συζητήσουμε, ποτέ δεν πρόκειται να το κάνουμε. Οι βασανισμοί τους οποίους υφίσταται ένα άτομο δεν είναι θέμα προς συζήτηση. Ποτέ. Μόνο η δράση είναι σωστή.

Κατάστρεψε τη βιομηχανία της καταπίεσης, για το καλό των ζώων – ΓΙΝΕ ΒΙΓΚΑΝ

ANIMAL LIBERATION FRÖNT Eskilstuna

Kumla

Οι διαφημίσεις των McDonald’s σκίστηκαν ξανά.

ALF

8 Ιουλίου – Σουηδία

Αυτήν τη νύχτα γεμίσαμε δυο δοχεία με βενζίνη, 10 λίτρα συνολικά, πήγαμε στο εστιατόριο McDonald’s, σπάσαμε δύο παράθυρα με σφυριά και χύσαμε τη βενζίνη σε όλα τα τραπέζια, στο πάτωμα και στους τοίχους. Ήμασταν βιαστικοί καθώς ο ήλιος είχε αρχίσει να βγαίνει και υπήρχε φως έξω, γι’ αυτό ρίξαμε τα δοχεία, στα οποία είχαμε γράψει ALF – μήνυμα για αυτούς, κάποια αναμμένα σπίρτα στο εστιατόριο και άρπαξε αμέσως μεγάλη φωτιά. Δεν ξέρουμε ακόμα το μέγεθος της ζημιάς, εάν πρόλαβαν να βγάλουν πράγματα έξω, εάν είχαν σύστημα πυρόσβεσης κτλ αλλά είδαμε τον πίνακα και γενικά κάποιους τοίχους να καίγονται για αρκετό διάστημα. Είδαμε από απόσταση μεγάλη ποσότητα καπνού να βγαίνει από το κατάστημα. Αυτή είναι μια πολύ πρόωρη περιγραφή. Φωτιά στους δολοφόνους των ζώων και στους καπιταλιστές!

– ANIMAL LIBERATION FRONT, ALF
– DJURENS BEFRIELSEFRONT, DBF

Σύμφωνα με αναφορές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η πυροσβεστική ανταποκρίθηκε στους συναγερμούς του καταστήματος περίπου στις 5:00 το πρωί. Κανείς δεν ήταν μέσα στο κατάστημα κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς. Το εστιατόριο καταστράφηκε από φωτιά και καπνό και από νερό από ένα σύστημα ψεκαστήρων που πυροδοτήθηκε.

9 Ιουλίου – Αγγλία

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 5ης Ιουλίου, ακτιβιστές απογοητευμένοι από την έλλειψη συμπόνιας του Geoffrey Douglas και της οικογένειας του αποφάσισαν να τους στείλουν ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα: Είναι ώρα να σταματήσετε τη βιομηχανία της ζωοτομίας!

Η αστυνομία και τα μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να διαστρεβλώνουν τα γεγονότα σχετικά με το στρατόπεδο συγκέντρωσης ζώων, τη Highgate Farm στη Highgate Lane, κοντά στο Market Rassen, στη Lincolnshire (Αγγλία). Οι ακτιβιστές είχαν σιγουρευτεί από το κύριο κτίριο ότι το κομψό θερμοκήπιο δεν ήταν κατειλημμένο και ότι με το δυνατό σύστημα συναγερμών που κάηκε με την άφιξη μας δε θα υπάρξει καμία ζημιά στου Douglas ακόμα κι αν το μεγάλο σπίτι και οι μεγάλοι κήποι τους έχουν πληρωθεί με χρήματα από το αίμα χιλιάδων κουνελιών και κουναβιών που έστελναν στα εργαστήρια βασανιστηρίων.

Ένα βαν, που υπήρχε εκεί και με το οποίο μετέφεραν τα ζώα στο θάνατο, τέθηκε εκτός λειτουργίας. Θα συνεχίσουμε να σας παρακολουθούμε κι εσείς δε θα ξέρετε πότε θα είναι το επόμενο χτύπημά μας. Να είστε βέβαιοι ότι όσο εσείς βγάζετε κέρδος από αυτήν την εμετική γενοκτονία, θα είμαστε εκεί για να σας κάνουμε να νιώσετε λίγο μόνο από το φόβο που εσείς συμβάλλετε στο να αισθάνονται αυτά τα αθώα, όμορφα πλάσματα.

Θα είστε ο στόχος μας στα άνετα σπίτια σας. Να θυμάστε όταν κοιτάτε έξω κάθε βράδυ ότι μπορεί να είναι αυτό το βράδυ που θα επιστρέψουμε. Είναι η ώρα να αποσυρθείτε από τη βιομηχανία της κακοποίησης των ζώων και να επιτρέψετε στα ζώα να επιστρέψουν στο αρχικό τους περιβάλλον. Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί… Να μας πάρετε στα σοβαρά, υποσχόμαστε να πραγματοποιήσουμε το στόχο μας να σταματήσετε μία για πάντα. Μην κάνετε το λάθος να μας υποτιμήσετε, δε θα υποχωρήσουμε. Μέχρι την επόμενη επίσκεψη μας…

The Provisional RSPCA (η προσωρινή RSPCA )

11 Ιουλίου – Σουηδία

Ακτιβιστές από τη Σουηδία έστειλαν μερικά δέματα που περιείχαν μέσα δώρα σε βασανιστές ζώων.

Σε κατάστημα με ψάρια γράφτηκαν στα παράθυρα τα αρχικά του ALF (DBF)

12 Ιουλίου – Γερμανία

Δημοσίευση στο bitebackgermany.net:

Κατά τη διάρκεια της νύχτας μεταξύ 15ης και 16ης Ιουνίου βάλαμε ως στόχο το κατάστημα Max Mara στο κέντρο της Στουτγάρδης. Γεμίσαμε τις κλειδαριές με κόλλα, πετάξαμε πέτρες στα παράθυρα και αφήσαμε το μήνυμα «Γούνα = Θάνατος! ALF»

Ο όμιλος Max Mara είναι ο τρέχων παγκόσμιος στόχος επίθεσης της εκστρατείας ενάντια στη βιομηχανία γούνας. (http://offensive-gegen-die-pelzindustrie.net).

Η Max Mara αρνήθηκε να διαχωριστεί από τη βιομηχανία της εκμετάλλευσης, τη βιομηχανία γούνας. Η έξοδος θα επέλθει μόνο λόγω της οικονομικής ζημίας κι αυτό θα επιτευχθεί με την άμεση δράση. Κάτι τέτοιο έχει ήδη επιτευχθεί σε στόχους από τις προηγούμενες καμπάνιες όπως οι: Escada, P&C, Galeria Kaufhof και 11 άλλες.

Σε αντίθεση με το κέντρο της πόλης, το οποίο για την πλειοψηφία όσων κινούνται καθημερινά σε αυτό είναι μεγάλο, φωτεινό, εντυπωσιακό, οι πράξεις καταστολής έχουν στόχο τον περιορισμό των ακτιβιστών, να τους περιθωριοποιήσουν κοινωνικά και να περιορίσουν τις κινήσεις τους.

Η δράση αυτή αποτελεί απάντηση στην καθημερινή καταπίεση (http://totalliberation.blogsport.de).

Η εκμετάλλευση των ανθρώπων, των ζώων και τους περιβάλλοντος, καθώς και η καταστολή αποτελούν κομμάτια του καπιταλιστικού συστήματος, το οποίο πρόσφατα εμφανίστηκε με τη μορφή της συνόδου κορυφής του G8.

Δεν πτοούμαστε!

Ενάντια στην εκμετάλλευση και την καταπίεση!

ALF (http://animalliberationfront.com/)

13 Ιουλίου – Σουηδία

Δράσεις που αναφέρθηκαν στο γραφείο τύπου Örebro’s DBF/ALF:

Eskilstuna

Έξω από το Willys στην Eskilstuna η πρώτη επίθεση μας έγινε κατά της εκμετάλλευσης των ψαριών. Κατεβάσαμε όλα τα λαμπερά φώτα και το τοπίο έγινε σκοτεινό. Σκίσαμε όλες τις άθλιες αφίσες τους και κάναμε όλους τους τιμοκαταλόγους τους ακατάλληλους για χρήση! Για όλα τα ψάρια

E.T.F.F.

Το κατάστημα fishwagon έξω από την ICA-Ekängen στην Eskilstuna ήταν ο στόχος. Όλοι τους οι τιμοκατάλογοι/διαφημιστικά κι άλλα πράγματα υπέστησαν ζημιές και καταστράφηκαν/καλύφθηκαν. Η ΖΩΗ δεν έχει τιμή! Στο ICA ekängen έχετε πλέον δει ότι αν βλάπτετε τα ψάρια, δεν αρκούμαστε στα ΛΟΓΙΑ…

E.T.F.F. / E-Town φίλοι ψαριών

Marieberg

Ψάρια και εμπορικό υλικό από οστρακοειδή τέθηκε σε αχρηστία στο Marieberg Centrum

ALF

Έξω από το Marieberg centrum Värmland/Närke εξοπλισμός πιτσαρίας απαλλοτριώθηκε

ALF

13 Ιουλίου – Πολωνία

Στην Πολωνία υπάρχει ένα τσίρκο που ονομάζεται Korona, που υποδουλώνει περίπου 60 μη ανθρώπινα ζώα. Μερικά από τα λάστιχα αυτοκινήτων που ανήκουν στο τσίρκο καταστράφηκαν.

14 Ιουλίου – Γερμανία

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ακτιβιστές άνοιξαν τα κλουβιά ενός ζωολογικού «κήπου» κοντά στο Βερολίνο, στη Γερμανία και έδωσαν τη δυνατότητα σε λύγκες, αγριόγατες, κουκουβάγιες και άλλα ζώα να δραπετεύσουν. Σύμφωνα με τις ειδήσεις ένας λύγκας και μια κουκουβάγια βρήκαν την ευκαιρία να εξαφανιστούν στο σκοτάδι. Δυστυχώς ο λύγκας πιάστηκε και πάλι το επόμενο πρωί.

Μέχρι κάθε κλουβί να είναι άδειο

15 Ιουλίου – Γερμανία

Στις αρχές Ιουλίου απελευθερωτές ζώων κοντά στο Ebersberg και το Μόναχo πριόνισαν πέντε πύργους κυνηγιού εξαιτίας της αδιάκριτης δολοφονίας μη ανθρώπινων ζώων τα οποία, όπως εμείς, είναι ικανά να αισθάνονται. Αλληλεγγύη σε όλους τους απελευθερωτές ζώων σε παγκόσμιο επίπεδο. Ενάντια στην καταστολή του κράτους και του κεφαλαίου. Για μια αληθινά ελεύθερη κοινωνία, για έναν βίγκαν κόσμο χωρίς έθνη.

ANIMAL LIBERATION FRONT

17 Ιουλίου – Σουηδία

Σουηδία, Γκέτεμποργκ

Ο ALF Σουηδίας γέμισε απόψε με κόλλα τις κλειδαριές σε κατάστημα χάμπουργκερ-χοτ ντογκ. Βάζουμε μικροσκοπικά αντικείμενα στις κλειδαριές και αδειάζουμε κόλλα μέσα σε αυτά. 20 δευτερόλεπτα για εμάς και η κατασκευή από την κόλλα ισοδυναμεί με πολλές χαμένες ώρες και χρήματα για το δολοφόνο των ζώων.

Animal Liberation Front / Djurens Befrielsefront

17 Ιουλίου – Αγγλία

Δημοσίευση στο silviabillycostaliberi.tk:

Τη νύχτα της Δευτέρας 30 Μαίου 2011 η Ελβετική Πρεσβεία στο Λονδίνο δέχθηκε επίθεση. Τοποθετήθηκε κόλλα στις κλειδαριές της και τούβλα πετάχτηκαν στα παράθυρα. Οι κατεστραμμένες κλειδαριές και τα σπασμένα γυαλιά αντιπροσωπεύουν την αλληλεγγύη μας προς τους Silvia, Billy και Costa.

Ελευθερία για όλους!

19 Ιουλίου – Σουηδία

Βίντεο: http://www.directaction.info/news_july19_11.htm

SÖRMLAND, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011

Έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι για να σώσεις μια ζωή που καταπιέζεται ένας ΚΑΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ είναι να αφοπλιστεί ο καταπιεστής, με κάθε απαραίτητο τρόπο.

Φτιάξαμε κάποιες βόμβες και τις χρησιμοποιήσαμε για να καταστρέψουμε την κίτρινη μηχανή του θανάτου δίπλα στο δάσος, ένα μηχάνημα που βοηθάει στη λυσσασμένη καταστροφή της φύσης.

Προηγουμένως, διαμορφώσαμε το μηχάνημα όσο το δυνατόν περισσότερο, κόβοντας τα καλώδια και γράφοντας το μήνυμα του ELF στην τελευταία έκθεση του μηχανήματος – ακριβώς σε περίπτωση που κάποιος αρρωστημένος θα είχε τη σάπια ιδέα να δοκιμάσει να το επισκευάσει!

Αυτή είναι μια δήλωση προς όλους τους φίλους της ζωής σε όλον τον κόσμο ότι εσείς καλύτερα να αλλάξετε τις ημερήσιες διατάξεις και τις βιομηχανίες που καταστρέφουν το περιβάλλον. Ότι εάν έρθετε πιο κοντά στον επερχόμενο τρομοκρατικό φόβο, θα καταστραφείτε οικονομικά. Για το κέρδος του δικού σας μέλλοντος, μείνετε μακριά.

Για όλην τη ζωή

(A)//(E)- JORDENS BEFRIELSEFRONT, ET/ EARTH LIBERATION FRONT, ET

20 Ιουλίου – Σουηδία

Δημοσίευση στο Örebro’s DBF/ALF Press Office:

Η φυλακή πουλιών στο Stadsparken για ακόμα μία φορά ανοίχτηκε. Τον τελευταίο χρόνο 3 πουλιά απελευθερώθηκαν αλλά αυτό το χρόνο 15 πουλιά γεύτηκαν την ελευθερία.

Σε αντίθεση με όσα λένε κάποιοι ψεύτες, αυτά τα πουλιά μπορούν πραγματικά να επιβιώσουν στο νότο της Σουηδίας και μπορούν να πετάνε σε πολύ μακρινές αποστάσεις. Έχουν, ακόμα, αποικίες στο Halland σύμφωνα με τους επιστήμονες.

Ποτέ δε θα αποδεχθούμε τη φυλάκιση κάποιου αθώου! Για την ελευθερία ΟΛΩΝ

21 Ιουλίου – Σουηδία

Δράσεις που αναφέρθηκαν στο Örebro’s DBF/ALF Press Office:

Eskilstuna

Καταστρέψαμε όλες τις καταπιεστικές διαφημίσεις του Eskilstuna Halal

Animal Liberation Front Eskilstuna

Σπάσαμε τα παράθυρα της δεξιάς πτέρυγας του συντηρητικού κόμματος KD. Εξαιτίας αυτού και ακόμα 3 ημι-ναζιστικών, αστικών κομμάτων λειτουργούν ακόμα οι φάρμες μινκ. Έσπασαν τη συμφωνία που υπέγραψαν για να κλείσει αυτή η παράνομη βιομηχανία από το τέλος του 2010. Άφησαν κενή την υπόσχεση τους το 2003, που είχαν πραγματικά πολύ χρόνο. Είχαν πραγματικά τη δύναμη να πουν ΟΧΙ σε αυτό το ολοκαύτωμα γιατί τα άλλα ημι-ναζιστικά κόμματα εξαρτώνται από αυτούς. Όπως και οι περισσότεροι δειλοί στην πολιτική δεν είχαν τα κότσια να αγωνιστούν για τα ζώα.

ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ

ALF Eskilstuna με φίλους…

Σπάστηκαν τα παράθυρα ενός αυτοκινήτου Hummer. Αυτά τα αυτοκίνητα δεν είναι μόνο ότι μολύνουν το περιβάλλον με πολύ υψηλότερη εκροή διοξειδίου του άνθρακα από ότι ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο. Είναι ακόμα, ότι αυτά τα αυτοκίνητα αντιπροσωπεύουν πολύ περισσότερα, την απληστία και την ατομικότητα του δυτικού πολιτισμού.

JBF, ELF ET

22 Ιουλίου – Γερμανία

Βίντεο: http://www.directaction.info/news_july22_11.htm

Σύμφωνα με το Bite Back Γερμανίας, το μέτωπο απελευθέρωσης ζώων (ALF) ανέλαβε την ευθύνη για δύο ενέργειες στην πόλη Brandenburg an der Havel:

1. Ένα αυτοκίνητο που ανήκει στο διευθύνων σύμβουλο της μονάδας Meatpacking καταστράφηκε από εμπρηστικό μηχανισμό.

2. Στις 8 Ιανουαρίου, η βιτρίνα ενός καταστήματος με γούνες και δερμάτινα καταστράφηκε. Η ζημιά εκτιμήθηκε στα 1.800 ευρώ.

23 Ιουλίου – Σουηδία

Η τουαλέτα του McDonald’s σε κεντρικό σταθμό της Στοκχόλμης καταστράφηκε από τους υπερασπιστές της ζωής στη γη. Για παράδειγμα ο νεροχύτης είναι εκτός χρήσης.

Κάντο μόνος σου!

24 Ιουλίου – Σουηδία

Δράσεις που δημοσιεύτηκαν στο Örebro’s DBF/ALF Press Office:

Örebro

Περιποιηθήκαμε το βαγόνι κρέατος/χοτ-ντογκ στη Sibylla του Obrero για τα καλά. Αφού γιορτάσαμε το νέο έτος κάνοντας κάποιες καταστροφές στο βαγόνι και ακινητοποιώντας το, τώρα γιορτάσαμε το καλοκαίρι με έναν πιο αστείο τρόπο, κλέβοντας τους ακόμα και την άδεια πάρκινγκ. Επίσης, γράψαμε «ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΠΟ ALF» και πολλά άλλα συνθήματα όπως Φόνος». Το υπόλοιπο βάφτηκε όλο μαύρο. Τα λάστιχα κάηκαν.

Το γαμημένο βαγόνι είναι εκτός λειτουργίας για ένα διάστημα τώρα – αυτή όμως θα είναι η τελική κατάσταση που θα επικρατήσει.

Δε μπορούμε να δεχτούμε αυτό το βαγόνι βασανιστηρίων με μυρωδιά αίματος στο δρόμο ποτέ ξανά.

Εμπρός να σώσουμε τους αθώους αλλιώς εσύ είσαι ο καταπιεστής!

Βίγκαν από την πόλη OBRERO και ALF OBRERO

Όλες οι διαφημίσεις των McDonald’s κατέβηκαν σε Rosta, Vaster στο Obero. Εξουδετέρωσε την απειλή, αλλιώς ΟΛΟΙ θα πεθάνουμε…

Για τη ζωή

ÖCV

Eskilstuna

Η πιτσαρία Venezia γράφτηκε με συνθήματα. Ελάτε να κλείσουμε τα καταστήματα από αυτά τα καθίκια και δολοφόνους ζώων για το καλό όλων

ALF και φίλοι

(καθυστερημένη δημοσίευση):

Το μενού του billy boy – κεμπάπ και άλλων νεκρών πραγμάτων, καταβράχηκε σε κλάσματα δευτερολέπτου.

(καθυστερημένη δημοσίευση):

Πηδήξαμε στην κόλαση και καταστρέψαμε την ξύλινη επιγραφή του τσίρκο και των ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ βασανιστών του viscious, το πιο διαβόητο ίσως σουηδικό τσίρκο.

Όλες οι επιγραφές του τσίρκο που βρέθηκαν στο δρόμο μας φυσικά και καταστράφηκαν.

ALF E-Town

Το Rondellens Gatukök σπάστηκε.

An Onnumous

Kumla

Η εμπορική διαφήμιση των McDonald’s στην Kumla πήρε αυτό που της άξιζε, καταστράφηκε στο σύνολο της.

Animal Liberation Front Kumla

Η Sibylla γράφτηκε με γκράφιτι και η αφίσα που απεικονίζει την καταπίεση των ζώων κατεβάστηκε.

Ένα μεγάλο φτιαγμένο από εμάς αυτοκόλλητο με βίγκαν μήνυμα κολλήθηκε σε ιχθυοπωλεία, υπενθυμίζοντας σε όλους την αλήθεια.

KAFF

24 Ιουλίου – Σουηδία

Σκίσαμε τα φυλλάδια και τις αφίσες του τσίρκου Scotts τα οποία φτιάχνονται παράνομα. Δεν είναι αυτό το κακό αλλά το ότι κρατούν αιχμάλωτα τα ζώα για λόγους «ψυχαγωγίας».

Είναι βασανιστές – τίποτα άλλο!

Τώρα είναι η σειρά ΣΟΥ να κατεβάσεις τις υπόλοιπες αφίσες τσίρκο!

lz GO
sunshine squad

25 Ιουλίου – Σουηδία

17 αφρικάνικα σαλιγκάρια – γίγαντες σώθηκαν καθώς περίμεναν σύντομα το θάνατο τους από αδιάφορους βασανιστές ζώων στο Norrland στο βόρειο τμήμα της Σουηδίας.

Τώρα ζουν σε ένα σπίτι αγάπης, με τρόπο όσο το δυνατόν φυσικότερο για τη ζωή τους.

Οι άνθρωποι μαθαίνουν καλύτερα από αυτό ότι ΟΛΑ τα όντα θέλουν να ζήσουν, κολλώδη, γούνινα ή χωρίς γούνα όπως εσείς. Είμαστε όλοι ίσοι!

‘snail liberation front’

25 Ιουλίου – Σουηδία

Αναφορά στο γραφείο τύπου DBF/ALF Obrero (καθυστερημένη αναφορά):

Προσπαθήσαμε να κάψουμε το Svampens gatukok (για δεύτερη φορά) αλλά κάποιοι κακόβουλοι μπάσταρδοι το απέτρεψαν. Ένα λευκό βανάκι κάηκε μετά σε χρόνο λιγότερο από ένα λεπτό. Οι βίγκαν έφυγαν γρήγορα, όπως πάντα φυσικά. Πολύ άσχημο που το Svampens gatukok δεν έχει καεί ακόμα.

Η Τρίτη φορά είναι και η τυχερή λένε μερικοί…

Για την απελευθέρωση των ανθρώπων, της γης και για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Obrero City Vegans + Obrero VSE

26 Ιουλίου – Σουηδία

Έγινε σαμποτάζ στην επιγραφή του Roslagen – Bures fisks! Γαμιέται η αλιεία – αγαπάμε τα ψάρια!

Roslagen Fish Friends

27 Ιουλίου – Σουηδία

Δράσεις που δημοσιεύτηκαν στο Örebro’s DBF/ALF Press Office:

Örebro

Πολλά πακέτα με κρέας ανοίχτηκαν σε 4 καταστήματα τροφίμων στο Obrero – Krämren, Lågpris Klippet, Lucullus και ekershallen. Επιγραφές από χαρτί με την υπογραφή μας «Djurens Befrielsefront» τοποθετήθηκαν γύρω από τα κρέατα. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΡΕΑΣ!

Djurens Befrielsefront

Το DBF έγραψε τα σκαλιά της Giuseppes skinnverkstad, εταιρείας κατασκευής/πώλησης δερμάτων.

DBF

Eskilstuna

Κόψαμε τα καλώδια στο ιχθυοπωλείο Willys. Όχι άλλη δύναμη στους βασανιστές!

Ειρήνη για τα ψάρια – ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ

E.T.F.F.

Μερικές διαφημίσεις για ζαμπόν σκίστηκαν.

Animal Friends

Οι σημαίες των καπιταλιστικών δολοφόνων της ‘GB Glace’ (ανήκει στη Unilever) τράβηξαν την προσοχή μας!

Αυτά τα παγωτά είναι εδώ, ως αποτέλεσμα του βιασμού αγελάδων, της δολοφονίας μοσχαριών, της κλοπής του γάλακτος – αυτά είναι για το δροσερό καλοκαίρι σας. Η εταιρεία Unilever είναι επίσης ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ, όπως όλοι οι κερδοφόροι καπιταλιστές, έχοντας πολύ αίμα στα χέρια της. Κάνουν εδώ και πολλά χρόνια δοκιμές σε ζώα και τα προϊόντα τους συχνά είναι επιβλαβή για την υγεία των ανθρώπων και της γης. Έχουν, όπως και οι δολοφόνοι της Nestle, αμέτρητους ανθρώπους ως σκλάβους.

ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ

vegan icecr**m lovers…

GB/Unilevers: «ο άνθρωπος παγωτό», οι εμπορικές διαφημίσεις των παγωτών τους και οι επιγραφές τους καταστράφηκαν.

vegan ice’ lovers

28 Ιουλίου – Σουηδία

Δημοσίευση στο Örebro’s DBF/ALF Press Office:

Κατεβάσαμε τις διαφημίσεις του max.

ΓΙΝΕ ΒΙΓΚΑΝ!

Örebro City Vegans – ÖCV

29 Ιουλίου – Γερμανία

Τη νύχτα της 16.07.2011 κάψαμε ένα βιομηχανικό αγρόκτημα μεταξύ alvesse και üfingen. Νομική διαμαρτυρία, όπως είναι μία κατάληψη, δεν μπόρεσε να εμποδίσει την κατασκευή. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να σταματήσει η δολοφονία προτού αρχίσει ήταν να καεί το αγρόκτημα-εργοστάσιο… Πιστεύουμε ότι ενέργειες σαν κι αυτή είναι απαραίτητες. Ο καθένας πρέπει να σκέφτεται για το ποια ενέργεια είναι η καλύτερη κι ο καθένας πρέπει να φροντίσει ώστε κανένα ζωντανό ον να μην πληγώνεται από οποιαδήποτε ενέργεια.

Συνεπώς κατά του βρωμερού συστήματος, περαιτέρω αντίσταση.

Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, το αγρόκτημα πάχυνσης καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς από την πυρκαγιά. Οι ζημιές εκτιμώνται σε περισσότερο από 500.000 ευρώ.

30 Ιουλίου – Σουηδία

Östra Svealand: Ένα όπλο που χρησιμοποιείται για να σκοτώνουν μύγες, κρύφτηκε σε μυστικό μέρος. Γνωρίζουμε ότι αυτά τα όπλα που έγιναν και χρησιμοποιούνται για τη θανάτωση αβοήθητων πλασμάτων πρέπει να σταματήσουν…

Για ΟΛΟΥΣ – Flies Liberation Front/ALF

30 Ιουλίου – Σουηδία

Δημοσίευση στο Örebro’s DBF/ALF Press Office:

Ανακοινώνουμε ότι η φυλακή πουλιών στο Stadsparken έκλεισε.

Ανοίξαμε τρύπες στα τοιχώματα σε κάθε πλευρά της φυλακής των πουλιών στο Stadsparken, στο Obrero. Κάθε πουλί διέφυγε και κανένα δεν ήθελε να γυρίσει πίσω!

Την επόμενη μέρα οι βασανιστές ζώων κυκλοφόρησαν την είδηση ότι θα κλείσουν αυτή τη διαολεμένη φυλακή πουλιών. Δε θα φέρουν κανένα πουλί πλέον εκεί.

Αυτό είναι μια νίκη για τα ζώα και για το παρόν αλλά και για το μέλλον: ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ και οι βασανιστές δε θα αγοράσουν άλλα πουλιά κι ως εκ τούτου θα είναι λιγότερα αυτά που εκτρέφονται για την καταπιεστική «ψυχαγωγία».

Προς τους βασανιστές: Eάν προσπαθήσετε να φυλακίσετε πουλιά, θα ζήσετε από εμάς περισσότερα από μια απελευθέρωση πουλιών…

ελεύθερα πουλιά

Δημοσίευση που ακολούθησε:

Μετά το κλείσιμο της φυλακής πτηνών στο Stadsparken στο Obrero, οι βασανιστές παρουσίασαν με ψέματα το τι συνέβη, συμπεριλαμβάνοντας συμβουλές για τη μη ευημερία των πουλιών. Επίσης, ήταν πολύ λυπημένοι για το τι συνέβη και ότι άνθρωποι δεν μπορούσαν να βλέπουν φυλακισμένα σε κλουβιά τα πουλιά. Τι κρίμα. Ασφαλώς και δεν πιστεύουμε αυτά τα αηδιαστικά ψέματα. Πάντα θα νικάμε.

31 Ιουλίου – Μάλτα

Στις 19 Ιουλίου, ακτιβιστές του ALF απελευθέρωσαν δεκάδες ερυθρούς τόνους από ένα κλουβί έξω από τις ακτές της Μάλτας, προκαλώντας ζημιά που ανέρχεται στις 100.000 ευρώ.

Ως πράξη αλληλεγγύης και συμπόνιας, απροσδιόριστος αριθμός από απειλούμενα ψάρια επέστρεψε πίσω στην ελευθερία του.

Animal Liberation Front