Νοέμβριος 2011

2 Νοεμβρίου – Αγγλία

Στις 25 Οκτωβρίου 2010, έξι ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων (Alfie Fitzpatrick, Tom Harris, Jason Mullen, Nicola Tapping, Nicole Vosper, Sarah Whitehead) καταδικάστηκαν για τη συμμετοχή τους στην εκστρατεία της Stop Huntingdon Animal Cruelty (SHAC). Οι ακτιβιστές είχαν ομολογήσει την ενοχή τους τόσο για «συνωμοσία για να παρεμποδίσουν τις συμβατικές σχέσεις μιας οργάνωσης ερευνών στα ζώα» όσο και για «συνωμοσία για εκβιασμό» σε εταιρείες που συνδέονται με τα περίφημο εργαστήριο δοκιμών σε ζώα Huntingdon Life Sciences.

Επτά επίσης άλλοι ακτιβιστές (Dan Amos, Gregg Avery, Natasha Avery, Gavin Medd-Hall, Heather Nicholson, Gerrah Selby, Dan Wadham) φυλακίστηκαν τον Ιανουάριο του 2009 σε καταδίκες με παρόμοιες κατηγορίες.

Οι καθαρά πολιτικές διώξεις και οι σκληρές και άδικες ποινές είναι μια προσπάθεια από τη βρετανική κυβέρνηση να συντρίψει την διαφωνία και να σταματήσει όσους είναι κατά της ζωοτομίας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπόθεση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.myspace.com/shacukprisonersupport.
Παρακαλώ στείλτε γράμματα υποστήριξης στο Ηνωμένο Βασίλειο “SHAC 11.”

Dan Amos

Μέτα από 2 χρόνια στη φυλακή, ο Dan αποφυλακίστηκε τον Ιούλιο του 2010.

————————

Gregg Avery

Ο Gregg αποφυλακίστηκε τον Οκτώβριο του 2011 αφού είχε εκτίσει την 9 χρόνια ποινή του.

————————

Natasha Avery

Η Natasha αποφυλακίστηκε τον Οκτώβριο του 2011 αφού είχε εκτίσει την 9 χρόνια ποινή της.

————————

Alfie Fitzpatrick

Ποινή: 1 χρόνος φυλάκισης με αναστολή.

————————

Tom Harris

Ο Tom έχει ζητήσει να μην κρατείται πλέον, καθώς θέλει να αφοσιωθεί στις σπουδές του. Ευχαριστεί όλους για τα γράμματα υποστήριξης που έλαβε.

Ποινή: 5 χρόνια

Τον Ιανουάριο του 2011, ένας ακόμα χρόνος προστέθηκε στην αρχική ποινή του Tom καθώς κρίθηκε ένοχος για συμμετοχή στους βανδαλισμούς το 2008 στις εταιρείες που σχετίζονται με τη Huntingdon Life Sciences.

————————

Gavin Medd-Hall #A3624AD

HMP Coldingley
Shaftesbury Road
Bisley, Woking
Surrey GU24 9EX
UNITED KINGDOM

Ποινή: 8 χρόνια

Eπισκεφθείτε στην ιστοσελίδα υποστήριξης του Gavin:
www.myspace.com/supportgavin

————————

Jason Mullen

Ο Jason αποφυλακίστηκε τον Οκτώβριο του 2011 μετά την έκτιση της 3χρονης ποινής του.

————————

Heather Nicholson #A3158AJ
HMP Foston Hall
Foston
Derby
Derbyshire DE65 5DN
UNITED KINGDOM

Ποινή: 11 χρόνια

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα υποστήριξης του Heather: www.myspace.com/supportheather

————————

Gerrah Selby

Ο Gerrah αποφυλακίστηκε τον Ιανουάριο του 2011.

————————

Nicola Tapping

Ο Nicola αποφυλακίστηκε τον Μάρτιο του 2011, μετά από 1 χρόνο και 3 μήνες εγκλεισμού.

————————

Nicole Vosper

Μετά από 21 μήνες στη φυλακή, η Nicole αποφυλακίστηκε τον Δεκέμβριο του 2010.

————————

Dan Wadham

Ο Dan αποφυλακίστηκε τον Ιούλιο του 2011 μετά από 5 χρόνια στη φυλακή. Θέλει να ευχαριστήσει όλους για την υποστήριξη τους.

————————

Sarah Whitehead #A8369CE

HMP Downview
Sutton Lane
Sutton
Surrey SM2 5PD
UNITED KINGDOM

Ποινή: 6 χρόνια

Ιστοσελίδα υποστήριξης: www.myspace.com/supportsarah

Η Sarah βρίσκεται στη φυλακή από τον Ιούνιο του 2008, που καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλάκισης για τη διάσωση ενός κακοποιημένου κουταβιού από ιδιώτες (ο σκύλος δόθηκε σε σπίτι που τον αγαπούν και παραμένει ασφαλής).

2 Νοεμβρίου – Γερμανία

Από χθες, οι καραμπίνες δυο κυνηγών δε μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν στη βόρεια Γερμανία.

2 Νοεμβρίου – Σουηδία

Ανώνυμη αναφορά στο γραφείο τύπου Örebro’s ALF/DBF:

Αρκετοί διαφημιστικοί πύργοι των McDonald’s κατεδαφίστηκαν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στην πόλη του Örebrο. Αυτές οι φωτογραφίες είναι από μια από αυτές τις περιπτώσεις.

Να είστε καλοί με τις αγελάδες… Μην τις τρώτε. Κάνε τη σύνδεση…

Djurens Befrielse Front

2 Νοεμβρίου – Αγγλία

Για να δώσουμε το έναυσμα για νέες επιθέσεις χρησιμοποιήσαμε καταπέλτες για να ανοίξουμε τρύπες στα παράθυρα κρεοπωλείου στο Γιορκσάιρ.

Μπορεί να σκέφτεστε ότι είναι μια μικρή τρύπα τώρα, αλλά όσο το κρύο δυναμώνει οι ρωγμές θα αρχίσουν να φαίνονται.

Για μερικές λίρες, θα τους κοστίσει εκατοντάδες.

Animal Liberation Front

3 Νοεμβρίου – Ιταλία

Ρώμη 11/01/2011

Το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου μπήκαμε στο Biofutura Pharma S.p.A και κάναμε σαμποτάζ στα μηχανήματα και στο σύστημα ψύξης.
Πολέμα με κάθε τρόπο του βασανιστές της ζωοτομίας!!!

ALF

3 Νοεμβρίου – Τσεχία

Ανάληψη στο michalkolesar.net (για περισσότερες φωτογραφίες από την διάσωση: http://michalkolesar.net/?p=4429):

15 κότες διασώθηκαν από την άσκοπη ταλαιπωρία και το βίαιο θάνατο. Μεταφέρθηκαν σε ένα νέο, ασφαλές σπίτι όπου θα ζήσουν στο γρασίδι, τον ήλιο και τον καθαρό αέρα. Θα μπορούν να ανοίξουν τα φτερά τους και να τρέξουν και οι αδύναμες θα είναι σε θέση να ξεφύγουν από τις πιο δυνατές.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι συμμετείχαν στη διάσωση και όλους όσοι συνέβαλλαν οικονομικά σε αυτές τις προσπάθειες.

4 Νοεμβρίου – Αγγλία

Βρήκαμε ένα κατάστημα στο Hull που πουλάει γιακάδες από γούνα κουνελιού και τους αφήσαμε μια προειδοποίηση.

Δεν άκουσαν και γι’ αυτό γυρίσαμε και τοποθετήσαμε ρουλεμάν στα παράθυρα.

Είναι στόχος σε οποιαδήποτε πόλη της χώρας. Σήκω και πολέμα για τα ζώα!

ALF

4 Νοεμβρίου – Χιλή

Τις πρώτες πρωινές ώρες στις 31 Οκτωβρίου, έχοντας γεμίσει την πόλη με συνθήματα, στρέψαμε την προσοχή μας στο διανομέα κρέατος ‘Cecinas Villablanca Chillán’, το οποίο καλύφθηκε με συνθήματα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εκμετάλλευσης των ζώων που εδώ και χρόνια κάνουν εκείνοι που έχουν κάνει την εν λόγω εταιρεία πλούσια.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων από την αναχώρηση του πολεμιστή Barry Horne… Κάποιος είναι νεκρός μόνο αν τον ξεχάσεις!

Σχετικά με το Cecinas Villablanca:
Από το 1930 είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες που εκμεταλλεύονται ζώα στην περιοχή. Αναφέρονται στους εαυτούς τους ως «κατασκευαστές» και διανομείς κρέατος. Για μεγάλο χρονικό διάστημα δολοφονούν και βασανίζουν ζώα και μετά πουλάνε τα σώματα των ζώων σε άλλους, οι οποίοι είναι θύματα εκμετάλλευσης, αλλά αυτό σύντομα θα τελειώσει. Ο αγώνας και η αυξανόμενη συνειδητοποίηση θα είναι μεγαλύτερες από οποιαδήποτε κυριαρχία!

ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ!

ANIMAL LIBERATION FRONT / ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

4 Νοεμβρίου – Σουηδία

Το βράδυ της Τετάρτης προς Παρασκευή αποφασίσαμε να επισκεφθούμε την Maria Eidergard. Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Astra Zeneca, που ακόμα συνεργάζεται με τη Huntingdon Life Sciences (HLS). Η HLS είναι εργαστήριο δοκιμών σε ζώα. Η δουλειά που κάνει η Maria σημαίνει ότι έχει αίμα στα χέρια της.

Εμείς θα πάρουμε εκδίκηση για τα ζώα που πεθαίνουν κάθε μέρα μέσα στην HLS, όχι γιατί είμαστε εγκληματίες, όχι επειδή είμαστε τρομοκράτες αλλά επειδή τα ζώα έχουν το δικαίωμα να ζουν ελεύθερα από πόνο, ελεύθερα από βασανισμούς!

Αφαιρέσαμε το χρώμα από το αμάξι της, δίνοντας του μια ωραία βαφή στο χρώμα του αίματος. Επίσης, γράψαμε τα αρχικά του ALF στα παράθυρα.

Astra Zeneca, στάματα τις συναλλαγές σου με την Huntingdon Life Sciences, και εμείς θα σταματήσουμε τις συναλλαγές μας με σένα.

Πάντα αγώνας για δικαιοσύνη και ελευθερία

Animal Liberation Front

5 Νοεμβρίου – Σουηδία

Kullavik, Σουηδία 2011

Την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου επισκεφθήκαμε ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Astra Zeneca, αφαιρέσαμε το χρώμα του αυτοκινήτου, το βάψαμε με κόκκινη μπογιά και φύγαμε.

Jan-Olof Jacke, αυτήν τη φορά ήταν μόνο ένα νέο χρώμα για το σικ ασημί audi σου αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σκεφτούμε την επόμενη φορά.

Παράτα τη Huntingdon Life Sciences Astra Zeneca κι εμείς θα σε αφήσουμε στην ησυχία σου.

ALF

6 Νοεμβρίου – Βολιβία

Ανώνυμη ανάληψη στο Liberacion Total:

Μέχρι να αδειάσει και το τελευταίο κλουβί

Επίθεση στο Pollos Copacabana, στο νότιο τμήμα της La Paz, Βολιβία.

Το ανθρώπινο πρόσωπο της σκληρότητας είναι υποκρισία. Όλοι εκείνοι που έχουν ζώα συντροφιάς και λένε ότι τα αγαπάνε ενώ τρώνε τα νεκρά ζώα για απόλαυση είναι υποκριτές. Όλοι όσοι λένε ότι είναι ευαίσθητοι και ότι σέβονται τα δικαιώματα όσο τα εν λόγω δικαιώματα ταιριάζουν στην άνετη ζωή τους είναι υποκριτές. Εκείνοι που ισχυρίζονται ότι αγαπούν την ελευθερία ενώ ζουν ανάμεσα σε σταθερή κυριαρχία και την υποδούλωση των μη ανθρώπινων ειδών είναι υποκριτές.
Τα μη ανθρώπινα ζώα θεωρούνται από αυτούς τους υποκριτές ως «περιουσιακά στοιχεία», «προϊόντα», «τρόφιμα» ή «πράγματα», οπότε ποτέ δε διασχίζει τα αυταρχικά μυαλά τους η ιδέα να τα θεωρούν ως άτομα που μπορούν να αισθάνονται ακριβώς όπως τα ανθρώπινα ζώα. Πολλοί άνθρωποι γεμίζουν το στόμα τους με λέξεις και ομιλίες σχετικά με την ευαισθησία και τον ανθρωπισμό, αλλά την ίδια στιγμή παραλείπουν την ελευθερία που αξίζουν όλα τα όντα, δεν ανοίγουν τα μυαλά τους και γίνονται δολοφόνοι ή συνεργοί σε φόνο. Αυτό αποκαλύπτει μια πατριαρχική κοινωνία που βασίζεται στην κυριαρχία και τις όλο και αυξανόμενες σεξιστικές διαφημίσεις, οι οποίες ως δημόσιος πόρος μας κάνουν να πιστεύουμε ότι αυτή η κυριαρχία είναι η βάση της «ευτυχισμένης οικογένειας».
Οι νόμοι, ο καπιταλισμός και η εξουσία σε συνδυασμό υπερασπίζονται αυτούς που σκοτώνουν μη-ανθρώπους με το άδειο επιχείρημα ότι είναι τροφή. Τα αιματηρά σφαγεία και τα αγροκτήματα της δουλείας αποτελούν την αντικειμενική εκπροσώπηση του σπισισμού τους.
Οι ρυθμίσεις ευημερίας δεν προσφέρουν πραγματική λύση στο σπισισμό, διαιωνίζουν μόνο την εκμετάλλευση των ζώων μέσω της βελτίωσης των συνθηκών στα αγροκτήματα και στα σφαγεία. Η μόνη λύση σε αυτήν την κυριαρχία είναι να διαλύσουμε αυτές τις ιδέες της ανωτερότητας επειδή γεννιούνται από την εξουσία.
Οι ζωές πολλών ανθρώπων μέσα από την αλόγιστη κατανάλωση σε αυτήν την πόλη κρύβουν αυτήν τη βιομηχανία του θανάτου. Αυξάνονται τα εργοστάσια των έμβιων όντων που προορίζονται να ζήσουν ως δούλοι για να σκοτωθούν αργότερα. Αντί να στεναχωριέσαι για αυτά τα όντα, η στιγμή της επίθεσης σε αυτήν τη βιομηχανία της κυριαρχίας έχει φτάσει.

Η δύναμη έχει πολλά πρόσωπα και ένα από αυτά ζωγραφίζεται με όμορφα χρώματα και μεταμφιέζεται σε κέντρο διασκέδασης της οικογένειας, όπως είναι το εστιατόριο που επιτεθήκαμε τη νύχτα με εκρηκτικό μηχανισμό που έσπασε τα παράθυρα τους. Ένα σύμβολο της βιομηχανίας του θανάτου και του συστήματος της εκμετάλλευσης και της κυριαρχίας που βασίζεται στις διαφορές των ειδών έγινε σήμερα στόχος επίθεσης από αναρχικούς βίγκαν ως μια απάντηση στη βιομηχανία θανάτου.

Μοιραζόμαστε τον αντισπισιστικό αγώνα που έχει προχωρήσει σε δράση. Για εμάς ένας αναρχικός αγώνας χωρίς βιγκανισμό είναι υποκριτικός, είναι υποκριτικός και στην ουσία και στην πράξη επειδή είναι αυταρχικός ως προς τα άλλα είδη.

Θυμόμαστε τον πολεμιστή Barry Horne.

Στέλνουμε την αλληλεγγύη μας σε εκείνους που καταλαβαίνουν την καταπίεση, στους συντρόφους μας Zerman Elias και Luciano Pitronello.

Αυτή η επίθεση αυξάνει τη δύναμη μας!
Άδεια κλουβιά και φυλακές!

FLA Bolivia

7 Νοεμβρίου – Σουηδία

Βίντεο: http://directaction.info/news_nov07b_11.htm

Ανώνυμη ανάληψη στο γραφείο τύπου Örebro’s ALF/DBF:

Το βράδυ στις 7 Νοεμβρίου βανδαλίσαμε 3 εκσκαφείς στο Ladugårdsängen στο Örebro. Σπάσαμε όλα τα παράθυρα τους και βάλαμε φωτιά με δυο εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Το κάναμε κυρίως για τρεις λόγους:

1. Για ΟΛΑ τα ζώα που σκοτώνονται απευθείας από αυτά τα γαμημένα μηχανήματα, σκουλήκια, φίδια, μυρμήγκια και σαλιγκάρια και όλα τα άλλα έμβια όντα.

2. Χτίζουν ένα μεγάλο δρόμο μέσα από τις κατοικίες των ΑΓΡΙΩΝ ζώων. Δεν αποψιλώνουν το έδαφος μόνο από θάμνους και από το δάσος αλλά συνθλίβουν και την τόσο ξεχασμένη ζωή κάτω από το έδαφος.

3. Για όλα τα ζώα που θα είχαν σκοτωθεί από την κατασκευή αυτού του δρόμου αν δεν κάναμε τίποτα και για το σύνολο που υποφέρει από την υπερθέρμανση του πλανήτη, πράγμα στο οποίο συμβάλλει η κατασκευή δρόμων.

Αυτό είναι για τον καθένα που απλά θέλει να ζήσει και να μη συνθλίβεται από μια φονική μηχανή μαζικής καταστροφής.

Για όλα τα όντα

ANIMAL LIBERATION FRONT ΣΟΥΗΔΙΑΣ

8 Νοεμβρίου – Βολιβία

Ανώνυμη ανάληψη στο Liberacion Total:

Για ακόμα μια φορά αποφασίσαμε να επιτεθούμε βίαια στους φορείς και τους εμπόρους της σκλαβιάς και του θανάτου. Με αυτήν την επίθεση θυμόμαστε τη ζωή του πολεμιστή Barry Horne, ο οποίος πέθανε πριν από δέκα χρόνια στα κλουβιά του αγγλικού κράτους. Έτσι, την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου, καταστήσαμε σαφές σε αυτούς που επιδιώκουν να μας εξημερώνουν, να μας κάνουν αυτόματους και ξέχωρους από την άγρια ελευθερία που μας προσφέρει η φύση μας, ότι δε θα εγκαταλείψουμε την όρεξη μας για αναστάτωση μέχρι να υπάρξει ένα τέλος σε κάθε σχέση που βασίζεται στην κυριαρχία, ότι θα αδειάσουμε και θα καταστρέψουμε όλα τα κλουβιά, σωματικά και ψυχικά, που καταστέλλουν το σώμα και τις ζωές μας, στερώντας μας την δυνατότητα να μην υπακούσουμε και να καταστρέψουμε τον πολιτισμό, δυναμικά μέρα με τη μέρα, μέσα από τις δράσεις μας, μέχρι να επανοικειοποιηθούμε τις ζωές μας.

Τοποθετήσαμε δυο καπνογόνα στο Burger King στο κέντρο της La Paz (στο Mercado και στη Socabaya), επιδιώκοντας οι πωλήσεις τους να ισοπεδωθούν για το υπόλοιπο της ημέρας και καταστρέψαμε τους τοίχους και τις καρέκλες. Το σαμποτάζ είχε επίσης στόχο να αλλάξει την καθημερινή ζωή των συνεργών-καταναλωτών, οι οποίοι συμμετέχουν στην εκμετάλλευση των ζώων και της γης και να επιτεθούμε άμεσα σε ένα οικονομικό και πολιτικό σύμβολο, την εκμετάλλευση.

Τα «έτοιμα προϊόντα για τη ζωή» που μας προσφέρονται από αυτά τα κέντρα του σύγχρονου καταναλωτισμού και της πολιτικής προπαγάνδας του συστήματος δε μας ικανοποιούν ούτε μας εξαπατούν. Δεν πάμε εκεί για να αγοράσουμε ή να φάμε ή να «έχουμε μια ευχάριστη στιγμή με τους φίλους μας» σαν να μη συμβαίνει τίποτα όταν στο τραπέζι υπάρχει ένα ζώο ακρωτηριασμένο και δολοφονημένο, το οποίο έζησε μια ζωή που δε γνώρισε τίποτα παραπάνω από εμπορευματοποίηση, βιασμό και δουλεία. Πήγαμε εκεί για να κάνουμε ό,τι τουλάχιστον αναμένανε. Τους επιτεθήκαμε.

Επειδή θεωρούμε ότι κάποιος είναι νεκρός μόνο όταν δεν τον θυμόμαστε, επειδή κάθε αγωνιστής που έζησε και πέθανε στη μάχη παραμένει ζωντανός στη μνήμη και στη δράση όσων από εμάς αναγνωρίζουμε ότι είμαστε μέρος ενός ιστορικού αγώνα για απελευθέρωση. Για την απελευθέρωση, όπως και ο Barry Horne έκανε, έχουμε έναν βίαιο, άμεσο και δραστικό τρόπο μέχρι να υπάρξει συνολική απελευθέρωση.

Ένα στοργικό χαιρετισμό στους αδιάλλακτους πολεμιστές του Μεξικό, της Χιλής, της Αργεντινής και όλου του κόσμου.

Δύναμη και υποστήριξη στους συντρόφους μας από την επαναστατική οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς στην Ελλάδα!

Δύναμη στο Luciano Pitronello!

Ενθάρρυνση και υποστήριξη των Cristobal Franke, Gabriel Pombo da Silva, Marco Camenisch και σε όλους αυτούς που με επιμονή και συνέπεια παραμένουν σταθερά κατά των αρχών. Τα λόγια και η στάση τους είναι πάντα ένα κίνητρο για να επιμείνουμε στον αγώνα.

Εμπρηστικοί πυρήνες της δράσης για την εξάπλωση της εξέγερσης (Incendiary Nucleus of Action for the spread of the revolt ) / FAI-FRI

8 Νοεμβρίου – Ιταλία

Είναι Νοέμβριος, ο μήνας κατά τον οποίον πάνω από ένα εκατομμύρια σουηδικά μινκ θα δηλητηριαστούν με αέρια για τη γούνα τους. Ακόμα δεν βλέπουμε το τέλος της ετήσιας σφαγής και της μεγάλης ταλαιπωρίας που προηγείται.

Το να απελευθερώνεις μινκ στο φυσικό περιβάλλον είναι μια στρατηγική η οποία αποδεδειγμένα λειτουργεί. O αριθμός των μινκ που επιβιώνουν με μια τέτοια απελευθέρωση είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτά που επιβιώνουν κατά τον μήνα Νοέμβριο σε μια φάρμα γούνας. Οι γούνες σημαίνουν πάντα 0% επιβίωση.

Γεωγραφικά, ωστόσο, μια απελευθέρωση μινκ δεν είναι πάντα δυνατή. Αλλά τα αγροκτήματα που βρίσκονται σε μέρη που δεν επιτρέπεται μια δραστική αύξηση του πληθυσμού των μινκ, επιβάλλεται να κλείσουν.
Επιλέξαμε να δοκιμάσoυμε μια νέα στρατηγική όταν τη νύχτα της 7ης Νοεμβρίου επισκεφτήκαμε το Ölands, τη μόνη φάρμα μινκ σε ένα νησί έξω από την ανατολική ακτή της Σουηδίας.

Αν δε μπορείτε να σώσετε τα μινκ, ο εκτροφέας τουλάχιστον δε θα πρέπει να επωφελείται από αυτά.

Με τη χρωστική ουσία χέννα βάψαμε όλα τα μινκ του αγροκτήματος. Η χέννα δεν είναι επικίνδυνη για τα μινκ ούτε για το περιβάλλον. Αλλά γι’ αυτόν που κερδίζει από το δέρμα τους, αυτό θεωρείται οικονομική καταστροφή.

Επίσης καταστρέψαμε το έργο αναπαραγωγής πετώντας μακριά όλες τις καρτέλες αναπαραγωγής.

Θα συνεχίσουμε να βρίσκουμε νέους τρόπους για τον τερματισμό της βιομηχανίας γούνας σε αυτήν τη χώρα.

Μέχρι πια να μην γεννιούνται μινκ σε μια ζωή δυστυχίας.

/DVM

10 Νοεμβρίου – Σουηδία

Είδα έναν εκσκαφέα στο Örebro να καταστρέφεται. Βρισκόταν δίπλα στο κατάστημα Lidl στη δυτική πλευρά.

Σας ευχαριστώ πολύ! θα κατέστρεφαν το σπίτι μου!

An observant rabbit (ένα παρατηρητικό κουνέλι)

11 Νοεμβρίου – Αγγλία

Αναφορά στο Indymedia UK:

Περίπου 500 κότες απελευθερώθηκαν στο Lincolnshire από τα ασφυκτικά κλουβιά τους, κάποια από τα οποία περιέχουν και 7 πτηνά.

130 γαλοπούλες απελευθερώθηκαν από το Norfolk πριν καταλήξουν στο σφαγείο για τα Χριστούγεννα.

11 Νοεμβρίου – Σουηδία

Ανώνυμη αναφορά στο γραφείο τύπου Örebro’s ALF/DBF:

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ!!!

Ο DBF ανακοινώνει ότι το κρεοπωλείο ‘Charkhandlarn’ στο Örebro έχει κλείσει εξαιτίας μιας ακόμα επίσκεψης μας στον ιδιοκτήτη του, Mirza Kikic’s. Αυτή την φορά επισκεφθήκαμε το σπίτι του…

Του ξεκαθαρίσαμε ότι δεν είναι να παίζεις με τον DBF…

Μετά από μόνο τρεις επιθέσεις η επιχείρηση του από αίμα έκλεισε.

Δε θα σταματήσουμε να πολεμούμε μέχρι κάθε κλουβί να είναι άδειο. Μέχρι κάθε γαμημένο κρεοπωλείο να κλείσει…

Δε θα υπάρξει δικαιοσύνη όσο κάποιος κρατάει ένα μαχαίρι ή ένα όπλο και καταστρέφει τους πιο αδύναμους από αυτόν. ~Isaac Bashevis Singer

Djurens Befrielsefront, DBF

12 Νοεμβρίου – Γαλλία

Το βράδυ, κατεβάσαμε 62 αφίσες από τσίρκο ζώων για να τους δείξουμε ότι δεν είναι ευπρόσδεκτοι! Αυτή είναι η πέμπτη φορά! Θα καταλάβουν κάποια στιγμή!

12 Νοεμβρίου – Αγγλία

Η AstraZeneca δεν πήρε ακόμα το μάθημα της όπως οι Novartis και Roche, ότι το να συνεργάζεσαι με την HLS είναι κακό για την επιχείρηση σου. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να τους αλλάξουμε την ημέρα τους στις 9 Νοεμβρίου.

Όσο η AstraZeneca χρησιμοποιεί την HLS για να προκαλεί μεγάλο πόνο και θάνατο στα ζώα και στους ανθρώπους μέσω της αντιεπιστημονικής κατάχρησης, θα υπάρχουν πάντα αυτοί που θα δρουν γι’ αυτούς που δεν έχουν φωνή. Τα αμέτρητα θύματα της γενοκτονίας τους κατά της δημιουργίας πρέπει να σταματήσουν κι εμείς θα αποδώσουμε δικαιοσύνη γι’ αυτά που έχουν καταστραφεί από αυτές τις τακτικές.

Ελπίζουμε να «διασκεδάσατε» το επιπλέον διάλειμμα στα γραφεία σας στην οδό Kingdom 2, στο Λονδίνο. Ποτέ δε θα υποχωρήσουμε από το καθήκον μας. Να περιμένετε πολύ περισσότερα, η AstraZeneca είναι σταθερά στο στόχαστρο μας μέχρι να σταματήσει την κακοποίηση και τη σκληρότητα ή να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεων της. Ίσως την επόμενη φορά να είναι κάτι περισσότερο από απλά ένα τρόμαγμα…

Μέχρι κάθε κλουβί να είναι άδειο και η HLS να κλείσει

MFAH

13 Νοεμβρίου – Πολωνία

Ανώνυμη ανάληψη (photos: Agencja Gazeta / Olsztyn.wm.pl):

3.11.2011 – Πολωνία

Η ημέρα του άγιου Hubertus (προστάτης των κυνηγών) γιορτάστηκε με καταστροφή των κτιρίων που βρίσκονται τα γραφεία του πολωνικού κυνηγετικού συλλόγου στο Olsztyn. Το εκτιμώμενο κόστος ανακαίνισης ανέρχεται στα 10.000$.

14 Νοεμβρίου – Ισπανία

Μαδρίτη 8 Νοεμβρίου

Νωρίς το πρωί της Τρίτης σπάσαμε τα παράθυρα του Victoria, ενός τοπικού καταστήματος στοιχημάτων επειδή τα στοιχήματα αφορούν τα ζώα.

Μην παίζετε με τα ζώα!

14 Νοεμβρίου – Σουηδία

Ως άνθρωποι κάνουμε πολλά πράγματα λάθος, καταστρέφουμε το φυσικό μας περιβάλλον το οποίο χρειαζόμαστε για να επιβιώσουμε, θέτουμε συγκεκριμένες δομές στη γη και δημιουργούμε γόνιμο έδαφος σε ερήμους. Όλα αυτά κάνουν τον πλανήτη να υποφέρει. Οι άνθρωποι από τη μία πλευρά του κόσμου υποφέρουν από την πείνα και τη δίψα επειδή η άλλη πλευρά κάνει υπερβολική χρήση τους. Τα ζώα υποφέρουν καθώς η γη στην οποία ζουν ανήκει σε μεγάλες εταιρίες ή ανήκει σε εμάς τους ανθρώπους. Αλλά ο πόνος συνεχίζεται για τα μη ανθρώπινα ζώα, στα σφαγεία τους κόβουν το λαιμό τους ενώ στα εργαστήρια ζωοτομίας τα δηλητηριάζουν και τα σκοτώνουν.

Ο Benny Hygrell δουλεύει για την Astra Zeneca, μια εταιρία που επιβιώνει από τον πόνο των ζώων. Η Astra Zeneca συνεργάζεται με την Huntingdon Life Sciences, μια εγκατάσταση που κάνει δοκιμές σε ζώα σκοτώνοντας περίπου 500 ζώα κάθε μέρα. Ο Benny Hygrell σαν μέλος του σουηδικού διοικητικού συμβουλίου της Astra Zeneca πληρώνεται για τη σφαγή αυτών των 500 ζώων καθημερινά.

Αποφασίσαμε ότι όλα αυτά είναι αρκετά και επισκεφθήκαμε τον Benny Hygrell στην οδό Marielundsvägen 12 64735 MARIEFRED και τοποθετήσαμε γκαζάκια κάτω από το αυτοκίνητο του.

Όσο αφήνεις τα ζώα να υποφέρουν, θα κάνουμε και εμείς εσένα να υποφέρεις.

Militant Forces Against Huntingdon

15 Νοεμβρίου – Σουηδία

14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011, SÖDERTÄLJE ΣΟΥΗΔΙΑΣ

Σήμερα επισκεφθήκαμε τον Leif Gallo, τον ανώτατο σύμβουλο νομικής έρευνας και ανάπτυξης στην Astra Zeneca. Κάψαμε το αυτοκίνητο του με την ελπίδα ότι θα συνειδητοποιήσουν πως η Astra Zeneca δεν είναι μόνο κατά των συμφερόντων των ζώων αλλά και των δικών τους συμφερόντων.

Κλείστε τη Huntingdon Life Sciences.

Militant Forces Against Huntingdon

17 Νοεμβρίου – Σουηδία

Ανώνυμη ανάληψη στο γραφείο τύπου Örebro’s ALF/DBF (φωτογραφία απο paow.se):

Έχω ψεκάσει και καταστρέψει περίπου 18 γούνινα παλτό μέχρι στιγμής φέτος. Πάνω από 15 σε καταστήματα και 3 σε δρόμους του Örebro και της Στοκχόλμης.

Αργότερα ανακάλυψα ότι μια γούνα που ψέκασα στο Örebro ήταν «διάσημη» στα σουηδικά μπλογκ ως ‘PAOW’ (Pauline Daniellsson). Καλά PAOW στα μούτρα σας. Και στα παλτό σας, οι φωτογραφίες είναι από το παλτό της! Τράβηξε την προσοχή πολλών ανθρώπων για το μίσος της και τη συμβολή της στα βασανιστήρια των ζώων.

Προσέξτε δολοφόνοι… Ερχόμαστε για σας… Από κάθε κατεύθυνση…

The MOOD murderers…

18 Νοεμβρίου – Βραζιλία

Ανώνυμη ανάληψη στο ativismobrasil.net:

Βίντεο: http://directaction.info/news_nov18_11.htm

Ήταν μια σιωπηλή νύχτα τις πρώτες πρωινές ώρες της 20ης Σεπτεμβρίου 2011 με μια πολύ σιγανή βροχή στο Santa Catarina το ομοσπονδιακό πανεπιστήμιο (UFSC), στο Florianopolis της Βραζιλίας.

Ο ALF μπήκε στην πανεπιστημιούπολη, αφού διέρρηξε τον φράχτη που διαχωρίζει το ίδρυμα από την λεωφόρο.

Αφού επισκεφθήκαμε το μέρος όπου κατσίκες, πουλιά, ποντίκια και σκύλοι βρίσκονται σε αιχμαλωσία για να βασανιστούν και να σκοτωθούν, επισκεφθήκαμε το νέο κτίριο, που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, όπου το σύνολο των φυλακισμένων ζώων θα μεταφερθεί. Αρκετός εξοπλισμός βασανισμού έχει ήδη τοποθετηθεί στο εσωτερικό του νέου κτιρίου.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη επίσκεψη μας καθώς η δράση αυτή είχε προγραμματιστεί κατά τη διάρκεια αρκετών μηνών.

Στις 4 π.μ αυτού του λαμπρού πρωινού, χύσαμε μερικά λίτρα βενζίνης και κηροζίνης πάνω στον ακριβό εξοπλισμό, όπως θα ποτίζαμε με νερό ένα φυτό για να το δούμε να ανθίσει. Ευλογημένοι για την καταστροφή, το πρωινό ήταν από εκείνη τη στιγμή πιο φωτεινό με έναν απλό αγώνα, αφήνοντας τη φωτιά να εκτελέσει το καθήκον της στην καταστροφή ενός άθλιου κτιρίου.

Βρήκαμε καταφύγιο σε ένα γειτονικό δάσος που από καιρό είχαμε αντιληφθεί τις κραυγές των ζώων που βασανίζονται μέσα στο συγκρότημα. Σήμερα ξέρουν ότι οι φωνές τους εισακούστηκαν και τους αφήνουμε την υπόσχεση ότι θα επανέλθουμε σύντομα.

Μπορεί να προσπαθήσετε να μας βρείτε αλλά δε θα τα καταφέρετε γιατί ο ALF είναι τώρα εδώ αλλά ήδη είμαστε παντού.

Μπορεί να έχετε το νόμο με το μέρος σας αλλά εμείς μόνο φροντίζουμε για τη δικαιοσύνη.

Μπορεί να προσπαθήσετε να δικαιολογήσετε τη δίψα σας για χρήματα και την απληστία σας, ακόμα κι όταν αυτό σημαίνει ότι στερείται τις ζωές αισθανόμενων όντων, αλλά εμείς είμαστε αυτοί που ενεργούμε στο όνομα της αλήθειας.

Μπορεί να ξεχάσετε την ενοχή σας, καθώς προσπαθείτε να κοιμηθείτε τα βράδια, αλλά εμείς είμαστε αυτοί που είμαστε σε εγρήγορση κατά τον νυχτερινό ύπνο και θα είμαστε άγρυπνοι και θα σας χτυπήσουμε την πόρτα σας όταν δεν το περιμένετε, στο πανεπιστήμιο, στην δουλειά σας, στα σπίτια σας.

Γιορτάζουμε με αυτήν τη δράση της 20ης Σεπτεμβρίου 2011 την πρόσφατη αποφυλάκιση του Kevin Kjonaas από τους 7 της SHAC και την αφιερώνουμε σε όλους αυτούς που διακινδυνεύουν την ζωή τους και την ελευθερία τους για να πολεμήσουν για την ελευθερία των άλλων.

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!

ALF – Βραζιλίας

19 Νοεμβρίου – Η.Π.Α.

Το βράδυ της 24ης Σεπτεμβρίου, επισκεφθήκαμε τη φάρμα μινκ στην οδό Savola στα προάστια της Αστόρια, στο Όρεγκον. Ανοίξαμε τρύπες στο φράχτη πριν βρούμε το δρόμο μας στα υπόστεγα και ανοίξουμε τα κλουβιά.

Ο καπιταλισμός είναι σαν τον καρκίνο, θανατηφόρος για κάθε ζωή που έρχεται σε επαφή με αυτόν. Δεν ενδιαφερόμαστε για μεταρρυθμίσεις και σταθερές τακτικές, ούτε για τη συνέχιση ενός πολιτισμού που βλέπει τη ζωή σαν οικονομικό πόρο.

Σε αυτές τις κρύες φθινοπωρινές νύχτες ζεστάναμε τα δάχτυλα μας με τις καρτέλες αναπαραγωγής που πήραμε από τα αρχεία σας και τις πετάξαμε σαν προσάναμα στη φωτιά που ανάψαμε.

Για εκείνους των οποίων οι συμπάθειες βρίσκονται στους νόμους και το εμπόριο πάνω από τη ζωή, κοιτάξτε γύρω: Λιανοπωλητές και εστιατόρια πιάνουν φωτιά, τα παράθυρα είναι σπασμένα, τα ελαστικά σκασμένα και το κόστος ασφάλειας αυξάνεται. Τώρα ίσως είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσουμε αλλιώς το πλαίσιο της εργασίας.

Αυτή η δράση ήταν αφιερωμένη στους θεμελιώδεις δασκάλους, που κάνουν εμπρησμούς, που καίνε μπάτσους και σε όλους εκείνους που δρουν με σκοπό τη θανατική πτώση του καπιταλισμού στις κοινότητες τους. Η δράση σας μας εμπνέει.

Λιγότερα καλέσματα σε δράση, περισσότερη αυθόρμητη δράση.

Η ταξιαρχία Gordon Shumway

Σύμφωνα με τις αναφορές των μέσων μαζικής ενημέρωσης, αργά το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου απελευθερώθηκαν περίπου 300 μινκ από τα κλουβιά τους στη φάρμα Western Star Fur Farm (92326 Conroy Road) στο Όρεγκον της Αστόρια.

19 Νοεμβρίου – Ρωσία

Βίντεο: http://directaction.info/news_nov19_11.htm

17 Νοεμβρίου 2011 – Μόσχα

Δράσεις για την καταστροφή των διαφημίσεων για καταστήματα γούνας.

20 Νοεμβρίου – Ελβετία

12 Οκτωβρίου: Στο Lugano, γράφτηκαν σε τοίχους συνθήματα με σπρέυ και στο Cadenazzo γράφτηκε με συνθήματα η πρόσοψη κρεοπωλείου.

4 Νοεμβρίου: Στο Lugano βάφτηκε ένα κρεοπωλείο, βάφτηκαν και καταστράφηκαν αφίσες του τσίρκο Knie, γράφτηκαν συνθήματα κατά των τσίρκο σε τοίχους και στάλθηκε mail με ψεύτικα στοιχεία αποστολέα στο τσίρκο Knie, ότι όλα τα μεσα μαζικής ενημέρωσης αναφέρουν πως το τσίρκο θα σταματήσει την περιοδεία αμέσως και ότι δε θα έρθει στο Τικίνο.

5 Νοεμβρίου: Στο Lugano βάφτηκε ένα γουναράδικο και στη Bellinzona βάφτηκε ένα κρεοπωλείο.

Στη μνήμη του Barry Horne.

Μέχρι το τέλος

A.L.F.

21 Νοεμβρίου – Σουηδία

Αγοράσαμε 2 λίτρα βενζίνης και βάλαμε τέλος σε έναν εκσκαφέα στο Ορέμπρο. Καταστράφηκε ολοσχερώς σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Nerikes Allehanda. Άπληστοι άνθρωποι… Δε μπορούμε να σας πιστέψουμε πολλές φορές. Συλλέξτε θησαυρούς στον ουρανό όπου κανείς δε θα μπορέσει να σας τους κλέψει…

Θα επιστρέψουμε. Παρατήστε τα ή θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας χαλάσουμε την απασχόληση…

Two deer and a fox (δύο ελάφια και μια αλεπού)

22 Νοεμβρίου – Αγγλία

Ενώ το τσίρκο zippos είχε τις παραστάσεις του στο Richmond στο Λονδίνο, επισκεφθήκαμε το χώρο τους ένα πρωινό. Χρησιμοποιήσαμε σπρέυ για να ξέρουν όλοι ποιοί ήταν εδώ και γιατί. Στα φορτηγά και στη σκηνή γράφτηκε βασανιστές ζώων. Οι σωλήνες εξάτμισης πολλών οχημάτων γέμισαν με αφρό ως μια προφανή ενέργεια για σαμποτάζ στο πλαίσιο πρόληψης για τη χρήση των οχημάτων. Επίσης, γεμίσαμε πολλές κλειδαριές οχημάτων με σούπερ κόλλα και στα μεγαλύτερα οχήματα ρίξαμε μπογιά. Το μήνυμα πρέπει να είναι σαφές για το Zippos: Από εδώ και πέρα σταματήστε να χρησιμοποιείται τα ζώα για τις παραστάσεις σας αλλιώς οι δράσεις μας θα συνεχιστούν.

ALF

24 Νοεμβρίου – Η.Π.Α.

Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες στις 16 Νοεμβρίου, τα μέλη της VTARM απελευθέρωσαν 16 γαλοπούλες και 2 χήνες από μάντρα που βρίσκεται δίπλα στο δρόμο. Το ίδιο μέρος το είχαμε επισκεφθεί ξανά την προηγούμενη χρονιά. Με τη δύναμη των φώτων τριγύρω, ο εξωτερικός φράχτης της μάντρας κόπηκε από την ομάδα ασφαλείας και οι δύο κάμερες που τοποθετήθηκαν μετά την τελευταία επίσκεψη μας, αφαιρέθηκαν. Η ομάδα, αξιοποιώντας το NVGs, έκοψε τον φράχτη και απελευθέρωσε 16 γαλοπούλες. Επιπλέον, η ομάδα ασφαλείας κατέστρεψε 2 ATVs και απελευθέρωσε 2 χήνες κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μας. Η όλη επιχείρηση διήρκησε 10 λεπτά. Διασκεδάσαμε την επίσκεψη μας στην ‘farmer Bob’ γι’ αυτό τώρα δώστε τέλος σε αυτήν τη βρωμερή επιχείρηση καθώς δε θέλετε να επιστρέψουμε για τρίτη φορά. Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα αναγκαία μέσα για την απελευθέρωση των ζώων, προβλέποντας τη βαναυσότητα και τιμωρώντας όσους διαπράττουν βία. Αυτή η απελευθέρωση είναι αφιερωμένη στο Walter Bond και σε όλους τους υπόλοιπους πολιτικούς κρατούμενους. Βρίσκεστε στις σκέψεις μας και στις δράσεις μας κάθε μέρα, σας ευχαριστούμε και να είστε περήφανοι!

25 Νοεμβρίου – Τσεχία

Δημοκρατία της Τσεχίας: Στις 19 Νοεμβρίου πετάξαμε μπογιά στις διαφημίσεις για κρέας.

Ανώνυμοι ακτιβιστές

Eνάντια στους κρεοπώληδες- σταματήστε να σκοτώνετε τα ζώα για να παράγετε τροφές. Θα πολεμήσουμε μέχρι την τελευταία μας αναπνοή.

(Σημείωση: “Maso je vražda” = “το κρέας είναι φόνος”)

26 Νοεμβρίου – Ιταλία

Μία τοπική εφημερίδα έχει κατηγορήσει ότι οπλισμένοι χορτοφάγοι με κόκκινη και μαύρη μπογιά βανδάλισαν ένα ντελικατέσσεν και ένα γουναράδικο στη πόλη Trento αργά το βράδυ στις 19 Νοεμβρίου. Ανάμεσα στα συνθήματα που γράφτηκαν ήταν «γίνε βίγκαν», «εργοστάσιο θανάτου» και «δολοφόνοι».

26 Νοεμβρίου – Ιταλία

Φρασκάτι Ιταλίας (Ρώμη)

ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΟΥ ‘Casales’

24/11/2011

Πετάξαμε κόκκινη μπογιά στην πύλη και οι βιτρίνες καταστράφηκαν. Γράφτηκαν τα εξής: «δέρμα = θάνατος», «φονική βιομηχανία γούνας».

Το κατάστημα έχει γίνει ήδη στόχος ακόμα 2 φορές και θα είναι μέχρι να τεθεί εκτός λειτουργίας.

(Η φωτογραφία τραβήχτηκε προφανώς λίγα δευτερόλεπτα πριν σπάσουμε τα παράθυρα)

Τίποτα δεν είναι αρκετό γι’ αυτούς τους προμηθευτές θανάτου!

Σχεδίασε – προετοίμασε – χτύπα… Ακόμα μια ανατολή του ήλιου, ακόμα μια ευκαιρία…

ANIMAL LIBERATION FRONT

27 Νοεμβρίου- Σουηδία

ΝΙΚΗ – VICTORY
Γράψαμε με μπογιά στο κατάστημα Soda στο Halmstad το ξεκάθαρο μήνυμα «Σταματήστε να πουλάτε γούνες» στα σουηδικά.
Και αυτό έκαναν. Μια μέρα μετά τη δημοσίευση, στο σουηδικό ραδιόφωνο δήλωσαν ότι θα σταματήσουν να συνδιαλέγονται με βασανισμούς.

Η άμεση δράση δουλεύει;
ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ!
ANIMAL LIBERATION FRONT ΣΟΥΗΔΙΑΣ

28 Νοεμβρίου – Χιλή

Ανώνυμη ανάληψη στο Liberacion Total:

Νωρίς σήμερα το πρωί τοποθετήσαμε μια βόμβα θορύβου στο τσίρκο Los Tachuelas στην περιοχή Maipu, σαν μορφή διαμαρτυρίας και καταδίκης της χρήσης ζώων σε τσίρκο, καθώς και ως ανάμνηση των 10 χρόνων από το θάνατο του συντρόφου μας Barry Horne. Αφήσαμε φυλλάδια με το ξεκάθαρο μήνυμα ότι αυτό απλά είναι μια προειδοποίηση και ότι αν δεν σταματήσουν να κακοποιούν, να κακομεταχειρίζονται και να έχουν φυλακισμένα τα ζώα, αυτό θα συνεχιστεί και το επόμενο χτύπημα μας θα είναι χειρότερο και όταν δεν το περιμένουν. Κάναμε ξεκάθαρο ότι δεν έχουμε κανένα ενδοιασμό στο να τους επιτεθούμε για να απελευθερωθούν τα αδέρφια και οι αδερφές μας που έχουν υποφέρει μετά από πολλά χρόνια φυλάκισης, κακομεταχείρισης για να διασκεδάζουν χιλιάδες ανθρώπους αλλά και για να συντηρούν τις ζωές των ιδιοκτητών του τσίρκο. Καλούμε όλες τις ομάδες που υποστηρίζουν ότι είναι υπέρ της απελευθέρωσης των ζώων να έχουν ριζοσπαστική δράση και να επιτεθούν σε όλους αυτούς που καταπιέζουν τα ζώα. Πρέπει να τους κάνουν να νιώθουν φόβο, για τους αδερφούς και τις αδερφές μας πρέπει να πάρουμε εκδίκηση έτσι ώστε οι βασανιστές να γνωρίζουν ότι τα ζώα δεν είναι μόνα τους και ότι υπάρχουν πολλοί από εμάς που είναι πρόθυμοι να κάνουν οτιδήποτε για να πολεμήσουν για την απελευθέρωση των ζώων, των ανθρώπων και της γης.

Circuses Without Animals Direct Action Group

24 Νοεμβρίου 2011

29 Νοεμβρίου – Γερμανία

Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα, εννέα πύργοι κυνηγιού πριονίστηκαν και σπάστηκαν στο δάσος κοντά στην πόλη Rottenburg (Baden-Württemberg) αργά το βράδυ στις 27 Νοεμβρίου. Οι ζημιές εκτιμώνται στα €6000. Υπάρχουν υποψίες ότι υπεύθυνοι είναι ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων.

30 Νοεμβρίου – Τσεχία

Γράψαμε στον τοίχο από εκτροφείο γουρουνιών MASO JE VRAZDA = ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΟΣ.

Κανένας συμβιβασμός με τους κρεοπώληδες και τους εκμεταλλευτές ζώων. Ενάντια στον σπισισμό. ΓΙΝΕ ΒΙΓΚΑΝ!

30 Νοεμβρίου – Αγγλία

Το προσωπικό του Beyond Retro δεν εξαιρέθηκε από την έκπληξη που τους περίμενε την Πέμπτη το πρωί στην οδό Penn στο Λονδίνο.

Με κόκκινη μπογιά γεμίσαμε τις πόρτες τους, τα μπατζούρια τους και τους τοίχους ώστε να μην έχουν αμφιβολία για το ποίοι ακτιβιστές τους επισκέφθηκαν.

Η τελευταία λέξη θα είναι δική μας. Θα επανέλθουμε για να ολοκληρωθεί η πρόταση αν συνεχίσετε να πουλάτε γούνες.

Ave a LARF – London AR Front