Νοέμβριος 2012

1 Νοεμβρίου – Ιταλία

Βίντεο και ανάληψη ευθύνης που ελήφθησαν ανώνυμα:
http://directaction.info/news_nov01_12.htm
Το βράδυ στις 27 Οκτώβρη 2012, επισκεφθήκαμε μια επιχείρηση κρεάτων στο Troghi Φλωρεντίας και κάψαμε το εργοστάσιο και όλα τα φορτηγά που υπήρχαν…
Καμία ανοχή στους βασανιστές!
Απελευθέρωση των ζώων με κάθε τίμημα!

ALF

2 Νοεμβρίου – Σουηδία

Ελήφθη ανώνυμα και μεταφράστηκε στα αγγλικά από το σουηδικό γραφείο τύπου της απελευθέρωσης της φύσης και των ζώων:

Νωρίς το πρωινό της 1ης Νοέμβρη περίπου 1600 μινκ απελευθερώθηκαν έξω από τη Skara στη Σουηδία. Αυτά τα αθώα πλάσματα ήταν καταδικασμένα να πεθάνουν, έτσι τα αφήσαμε ελεύθερα.

Τα μινκ γεννιούνται σε υπερβολικά μικρά μεταλλικά κλουβιά όπου ζουν μια σύντομη ζωή απόλυτης πλήξης και απόγνωσης. Τα μινκ είναι υδρόβια ζώα που θέλουν να κολυμπούν και να ζουν την περισσότερη από τη ζωή τους στο νερό. Απλά φανταστείτε να εξαναγκαστείτε να ζείτε σε ένα μεταλλικό συρμάτινο κλουβί όταν η φυσική σας ζωή βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο κολύμπι. Μετά από 6 μήνες είναι ώρα να πεθάνουν. Γίνεται με τον πιο φασιστικό τρόπο, δηλαδή με αέρια. Τα εκτροφείο είναι πραγματικά κέντρα θανάτου, με χιλιάδες και χιλιάδες αθώα θύματα.

Μερικοί βρωμεροί ψεύτες, κάθε είδους καταπιεστές ζώων, θα πουν και έχουν ήδη πει ότι «αυτό είναι σκληρότητα για τα ζώα». Ναι, είναι ειρωνεία να λένε ότι το να απελευθερώνεις ζώα από τη σκληρότητα είναι σκληρό.

Ο ντροπιαστικά αδαής εκπρόσωπος της σουηδικής οργάνωσης γουνοποιών, Johan Dalén, λέει με αφύσικη σοβαρότητα: “Θα υποφέρουν όλα και σχεδόν κάθε ένα από αυτά θα πεθάνει από την πείνα στη φύση”.

Για να απαντήσουμε σοβαρά: Το 100% των μινκ υποφέρουν στα εκτροφεία. Το 100% πρόκειται να πεθάνουν στα εκτροφεία, αν δεν απελευθερωθούν. Σύμφωνα με πολλές ενδείξεις πολλά μινκ επιβιώνουν στη φύση.

Στο Johan λέμε: Μην υποκρίνεσαι ότι νοιάζεσαι για τις ζωές των μινκ όταν στην πραγματικότητα βγάζεις όλα τα λεφτά σου από τον θάνατο τους.

Αν τα μινκ ευημερούσαν στα κλουβιά τους, δε θα έτρεχαν προς τα έξω σε λιγότερο από ένα λεπτό όπως έκαναν εκείνο το βράδυ. Καλύτερα να μην ξαναπείς ψέματα, Johan Dalén.

Υπάρχει ένας «πληθυσμός» μινκ στη Σουηδία επειδή άνθρωποι απελευθερώνουν μινκ κι έχουν καταφέρει να επιβιώσουν. Δεν υπήρχαν εδώ μέχρι περίπου 90 χρόνια πριν.

Αλλά το κλίμα είναι κατάλληλο για μινκ εδώ , και δεν έχουν ποτέ προκαλέσει την εξαφάνιση άλλων ειδών ή μια «οικολογική κατάρρευση» όπως μερικοί που μισούν τα ζώα ισχυρίζονται. Μόνο άνθρωποι έχουν φροντίσει να το κάνουν αυτό!

Μετά από λιγότερα από 100 χρόνια εκτροφής, τα μινκ ξεκάθαρα έχουν ακόμα τα ένστικτά τους. Το να τα υποτάξουν παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο. Δε χρειάζεται να είσαι πολύ έξυπνος για να καταλάβεις ότι τα μινκ είναι αρκετά δυνατά για να επιβιώσουν. Το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά άγρια μινκ στη Σουηδία το αποδεικνύει.

Δε θα αφήσουμε τον ψεύτη Johan Dalén να μην εκτεθεί.

Επίσης, θέλουμε να ενθαρρύνουμε τα μίντια να κάνουν κάποια σοβαρή έρευνα σχετικά με τα ζώα και τα ελεύθερα μινκ και όχι μόνο να αναφέρουν τα ψέματα των βασανιστών.

Αυτή η δράση πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί της παγκόσμιας βίγκαν ημέρας.

Ο βιγκανισμός δεν πρέπει να είναι μόνο το να κάθεσαι με τους βίγκαν φίλους σου και να τρώτε βίγκαν μπέργκερ και να είστε περήφανοι που ΔΕΝ σκοτώνετε τόσα πολλά ζώα όσα ένας μέσος άνθρωπος.

Φυσικά, είναι καλό το να είσαι βίγκαν και να παρακινείς και άλλους να γίνουν βίγκαν, αλλά ο βιγκανισμός μπορεί να είναι πραγματικά ισχυρός όταν ενεργείς άμεσα για την απελευθέρωση των ζώων.

Ανοίγοντας μόνο ΕΝΑ κλουβί μπορείς να αλλάξεις μια ζωή για πάντα. Οδηγώντας ένα ζώο στην ελευθερία σώζεις ένα ολόκληρο κόσμο για αυτό το ζώο. Μην αφήσεις το δικό σου φόβο ή ο,τιδήποτε άλλο να σταθεί ανάμεσα σε σένα και την ελευθερία και την ζωή ενός άλλου ζώου. Αυτό δεν είναι δίκαιο.

Ανοίχτε όλα τα κλουβιά

Djurens Befrielsefront, Σουηδικό Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζώων (ALF)

2 Νοεμβρίου – Αγγλία

Στις 25 Οκτωβρίου 2010, έξι ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων (Alfie Fitzpatrick, Tom Harris, Jason Mullen, Nicola Tapping, Nicole Vosper, Sarah Whitehead) καταδικάστηκαν για τη συμμετοχή τους στην εκστρατεία της Stop Huntingdon Animal Cruelty (SHAC). Οι ακτιβιστές ομολόγησαν την ενοχή τους για “συνωμοσία παρέμβασης στις συμβατικές σχεσεις ενός οργανισμού πειραμάτων σε ζώα” ή για “συνωμοσία για εκβιασμό” για εταιρείες που συνδέονται με το περιβόητο εργαστήριο πειραμάτων σε ζώα, την Huntingdon Life Sciences.

Επτά άλλοι ακτιβιστές (Dan Amos, Gregg Avery, Natasha Avery, Gavin Medd-Hall, Heather Nicholson, Gerrah Selby, Dan Wadham) φυλακίστηκαν τον Ιανουάριο του 2009 μετά τις καταδικαστικές αποφάσεις για παρόμοιες κατηγορίες.

Οι καθαρά πολιτικές διώξεις και οι άδικες ποινές είναι μια προσπάθεια της βρετανικής κυβέρνησης να συντρίψει την διαφωνία και να σταματήσει οποιονδήποτε από το να μιλάει δημόσια ενάντια στη ζωοτομία. Για να μάθετε περισσότερα για την περίπτωση, επισκεφθείτε: www.myspace.com/shacukprisonersupport. Παρακαλούμε στείλτε γράμματα υποστήριξης στους “11 της SHAC”.

Dan Amos

Μετά από 2 χρόνια στη φυλακή, ο Dan αποφυλακίστηκε τον Ιούλιο του 2010.

————————

Gregg Avery

Ο Gregg αποφυλακίστηκε τον Οκτώβριο του 2011 μετά την έκτιση της 9χρονης ποινής του.

————————

Natasha Avery

Η Natasha αποφυλακίστηκε τον Οκτώβριο του 2011 μετά από την έκτιση της 9χρονης ποινής της.

————————

Alfie Fitzpatrick

Ποινή: 1 χρόνο με αναστολή.

————————

Tom Harris

Ο Tom έχει ζητήσει να μην αναφέρεται πλέον, καθώς θέλει να αφοσιωθεί στις σπουδές του. Ευχαριστεί όλους για τα γράμματα υποστήριξης που έλαβε.

Ποινή: 5 χρόνια

Τον Ιανουάριο του 2011, ένα έτος προστέθηκε στην κανονικά 4 χρόνια ποινή του Tom μετά την απόφαση για ενοχή του για συμμετοχή σε βανδαλισμούς εταιρειών που συνδέονται με τη Huntingdon Life Sciences το 2008.

————————

Gavin Medd-Hall #A3624AD

HMP Coldingley
Shaftesbury Road
Bisley, Woking
Surrey GU24 9EX
UNITED KINGDOM

Ποινή: 8 χρόνια

Επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης του Gavin στο: www.myspace.com/supportgavin

————————

Jason Mullen

Ο Jason αποφυλακίστηκε τον Οκτώβριο του 2011 μετά από την έκτιση της 3χρονης ποινής του.

————————

Heather Nicholson

Η Heather αποφυλακίστηκε το Νοέμβριο του 2012 μετά από την έκτιση της 11χρονης ποινής της.

————————

Gerrah Selby

Η Gerrah αποφυλακίστηκε τον Ιανουάριο του 2011.

————————

Nicola Tapping

Ο Nicola αποφυλακίστηκε το Μάρτιο του 2011 μετά από 1 χρόνο και 3 μήνες που ήταν στη φυλακή.

————————

Nicole Vosper

Μετά από 21 μήνες που ήταν στην φυλακή, η Nicole αποφυλακίστηκε τον Δεκέμβριο του 2010.

————————

Dan Wadham

Ο Dan αποφυλακίστηκε τον Ιούλιο του 2011 μετά από τη συμπλήρωση της 5χρονης ποινής του. Θέλει να ευχαριστήσει τον καθένα για την υποστήριξη που έλαβε.

————————

Sarah Whitehead

Η Sarah αποφυλακίστηκε τον Ιούνιο του 2012 μετά από την έκτιση της 6χρονης ποινής της.

4 Νοεμβρίου – Γερμανία

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα, το πρωινό στις 2 Νοεμβρίου δύο μαύρες σακούλες εντοπίστηκαν μπροστά από τα κτίρια της φαρμακευτικής εταιρείας Boehringer Ingelheim και της κτηνιατρικής σχολής στο Hannover. Η αστυνομία έκλεισε το δρόμο και κάλεσε ομάδα πυροτεχνουργών. Οι τσάντες βρέθηκαν να περιέχουν “απειλητικές” επιστολές σχετικά με τα πειράματα στα ζώα και τη βιομηχανική εκτροφή, αλλά όχι εκρηκτικά.

6 Νοεμβρίου – Καναδάς

Κατά τη διάρκεια της νύχτας στις 31 Οκτώβρη μια μπουτίκ πολυτελείας στην πόλη Βανκούβερ δέχθηκε επίσκεψη από το μέτωπο απελευθέρωσης ζώων (alf). Κανένας ο οποίος βγάζει κέρδη από τη σκληρότητα και τη δολοφονία δεν περνάει απαρατήρητος. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη κάτι που μας δυσκόλεψε αλλά το πλεονέκτημα από τις σύριγγες είναι ότι σπάνε το πώμα γύρω από το κούφωμα της πόρτας. Μέσα από την πόρτα ρίξαμε ένα υγρό με αποκρουστική μυρωδιά που είναι σχεδιασμένο να μπαίνει σε οποιοδήποτε κοντινό ύφασμα.

Το γουναράδικο snowflake furs έχει ανοίξει ξανά από την τελευταία επίσκεψη που δέχθηκε. Ανέφεραν ότι η επίθεση τους κόστισε τουλάχιστον $500.000 ζημία. Αυτό δεν είναι αρκετό για τις αλεπούδες που εκτρέφονται στα εκτροφεία γούνας, οι οποίες θα πεθάνουν τον επόμενο χρόνο ώστε εσείς να μπορέσετε να βγάλετε μερικά δολάρια. Οι δολοφόνοι εξακολουθούν να διαμαρτύρονται για το πόσο άδικο που διώκονται, ταπεινοί βασανιστές που είναι. Όταν η ζωή σου αφιερώνεται στο να προκαλείς πόνο, να μολύνεις το περιβάλλον και να λες ψέματα στους πελάτες σου, θα συνεχίσεις να διώκεσαι. Και να σταματήσετε να λέτε στους πελάτες σας ότι οι γούνες σας προέρχονται από τον Καναδά. Τα περισσότερα από αυτά είναι κουνέλια rex και όλα τα σώματα τους προέρχονται από την Κίνα. Έχω δει τα οικονομικά σας, ξέρω από που ψωνίζετε.

Αυτό είναι μια πρόκληση για τους ακτιβιστές σε όλον τον κόσμο. Πάρα πολλά υποφέρουν και πεθαίνουν για τη γούνα και το δέρμα τους. Μπορείς να κάνεις τη διαφορά. Υποδερμικές βελόνες που γεμίζουν με ότι μπορείτε να πιάσετε στα χέρια σας. Ακόμα η χλωρίνη ή κάποιο καθαριστικό μπορεί να κάνει τη γούνα να μην πωληθεί. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υπεράσπιση αυτών που υποφέρουν περισσότερο, οι οποίοι δε μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Σκεφτείτε αυτούς, σκεφτείτε τον πλανήτη, σκεφτείτε αυτούς που υποφέρουν. Μπορείτε να κάνετε διάφορα πράγματα για τα ζώα.

Η μπουτίκ πολυτελείας είναι κλειστή για εργασία και το κατάστημα είναι άδειο. Το ALF πάντα θα βρίσκει τον τρόπο.

8 Νοεμβρίου – Σουηδία

Στο μικρό χωριό Hovby έξω από το Kristianstad, χιλιάδες μινκ κρατούνται σε κλουβιά περιμένοντας να δηλητηριαστούν για να πεθάνουν και να γδαρθούν μέχρι το τέλος του Νοέμβρη. Με ασφάλεια, ανιχνευτές κινήσεων και 2 μέτρα φράχτη ο εκτροφέας προσπαθεί να αποφύγει κάθε οπτική επαφή με τους βασανισμούς για τους οποίους είναι υπεύθυνος.
Το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου σκαρφαλώσαμε το φράχτη με λίτρα βαφής χέννας στα σακίδια μας και καταφέραμε να αποφύγουμε όλους τους ανιχνευτές κινήσεων. Πρέπει να είμαστε δημιουργικοί όταν ούτε οι πολιτικοί ούτε ο νόμος υπερασπίζονται τα ζώα και οι εκτροφείς γίνονται όλο και πιο παρανοϊκοί.
Όλοι μαζί βάψαμε 4500 μινκ, το οποίο θα είναι τεράστια οικονομική ζημία για τον εκτροφέα.

Μέχρι κάθε κλουβί να είναι άδειο,
De Vilda Minkarna (τα άγρια μινκ), DVM

12 Νοεμβρίου – Ιταλία

Το βράδυ της 1ης Νοέμβρη στο TRAVERSETOLO της Ιταλίας τοποθετήσαμε εκρηκτικό μηχανισμό (8 λίτρα βενζίνης) κάτω από το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη του γουναράδικου ‘SUZANNE BETTY’.
Αυτή η δράση αφιερώνεται στο BARRY HORNE, -Πάντα αγώνας για τα ζώα-

A.L.F.

13 Νοεμβρίου – Γερμανία

11.11.2012, Passau, Γερμανία:
Πολλές αφίσες του τσίρκο krone τροποποιήθηκαν με αυτοκόλλητα και με το μήνυμα «Δε θα γίνει παράσταση λόγω της κακοποίησης των ζώων». Επίσης, αρκετά πανό τοποθετήθηκαν σε διαφορετικά σημεία της πόλης με μηνύματα όπως «Τσίρκο σημαίνει βασανισμός ζώων» και «Κάνε μποϊκοτάζ στα τσίρκο λόγω της εκμετάλλευσης των ζώων». Τα τσίρκο και οι ζωολογικοί κήποι σημαίνουν κόλαση και φυλακή για όλα τα έμβια όντα. Ο οποιοσδήποτε υποστηρίζει τέτοια ιδρύματα υποστηρίζει την κακοποίηση και τη σπισιστική ιδεολογία. Ελπίζουμε αυτές οι αντάρτικες ενέργειες να προκαλέσουν τους ανθρώπους να σκεφτούν.

15 Νοεμβρίου – Ιταλία

Εκμεταλλευόμενοι τη βροχή που εμποδίζει το δάσος να καεί, το βράδυ της παραμονής των Αγίων Πάντων βάλαμε φωτιά σε δύο ξύλινες καλύβες που χρησιμοποιούνται για κυνήγι στο Casnate con Bernate (Co). Επίσης, σπάσαμε τα κλουβιά που φυλακίζονται τα πουλιά, τα οποία με τα κελαηδίσματα τους καλούν τα θύματα των κυνηγών.
Το να δούμε αυτά τα μέρη εξόντωσης να γίνονται πυρά και στη συνέχεια σωρός από στάχτη ήταν μεγάλη μας χαρά.
Το να σκεφτόμαστε την έκπληξη που περιμένει τους δειλούς που δε θα μπορούν για κάποιο καιρό να σκοτώνουν ανυπεράσπιστα πουλιά, εύκολα κρυμμένοι στις καλύβες τους, είναι μια ακόμα μεγαλύτερη χαρά.

Εφόσον μπορούμε, όπου κι αν είμαστε, πάντα χτυπήματα!
Απελευθέρωση των Ζώων!

LEIDA
Libera E Incendia Danneggiando Aguzzini [απελευθέρωση και κάψιμο επιβλαβών βασανιστών]

17 Νοεμβρίου – Γερμανία

Μπογιές στο εστιατόριο KFC στο Freiburg, Γερμανία
Το βράδυ πριν από τα επίσημα εγκαίνια του εστιατορίου KFC στο Φράιμπουργκ, το επισκεφθήκαμε και το κάναμε χάλια με μπογιές. Θέλουμε να πούμε: Δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι με το άνοιγμα αυτού του καταστήματος και θα μπορούσαμε κάλλιστα και πρόθυμα να απαλλαχτούμε από αυτό. Νοιαζόμαστε για την εκμετάλλευση και τη δολοφονία αμέτρητων πλασμάτων που είναι συνδεδεμένη με αυτήν την επιχείρηση. Και θέλουμε να το αναδείξουμε αυτό αλλά επίσης θέλουμε να το σταματήσουμε και να το πολεμήσουμε.
Είμαστε χαρούμενοι με τους μιμητές και με ανθρώπους που θα ήθελαν να το προχωρήσουν περαιτέρω γιατί δεν έχει χρησιμοποιηθεί ακόμα κάθε μέθοδος. Θα επιστρέψουμε και θα είμαστε ενεργοί ενάντια σε κάθε εκμετάλλευση των ζώων.

Το κρέας είναι φόνος!

ALF

18 Νοεμβρίου – Ισπανία

Η 5η Νοεμβρίου είναι μια ξεχωριστή μέρα για το κίνημα απελευθέρωσης των ζώων γιατί είναι η επέτειος θανάτου του Barry Horne. Αυτήν την ημέρα θυμόμαστε τη ζωή του ως ακτιβιστή και το θάνατο του μετά από απεργία πείνας.
Το βράδυ της 5ης Νοέμβρη (2012) πήγαμε σε ένα εκτροφείο κουνελιών που βρίσκεται στη Murcia. Είχε χιλιάδες φυλακισμένα ζώα που περίμεναν τη σειρά τους για να πάνε για σφαγή. Καταφέραμε να σώσουμε δυο από αυτά.

Ο Barry Horne είναι ακόμα στο μυαλό μας και την καρδιά μας.
Ο καλύτερος φόρος τιμής: Η συνέχιση του αγώνα.

19 Νοεμβρίου – Σουηδία

Μπαλόνια μπογιάς πετάχτηκαν στο κτίριο της Bayer (πελάτη της HLS) στο Staffanstorp, στη νότια Σουηδία.
Συμφωνία με την HLS – συμφωνία με μας.

ALF / DBF Σουηδία

20 Νοεμβρίου – Χιλή

Στις 11:00 πμ το πρωινό της 14ης Νοέμβρη, εκρηκτικοί μηχανισμοί εξερράγησαν κάτω από δυο οχήματα στο πανεπιστήμιο της Concepción. Το περιστατικό συνέβη στο πάρκινγκ έξω από την αίθουσα που διεξαγόταν ένα «Διεθνές Συνέδριο στα μοντέλα βιοιατρικής έρευνας». Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ζωοτόμοι από τη Χιλή, την Αμερική και άλλες χώρες. Ένα από τα οχήματα που καταστράφηκαν ανήκει στον ερευνητή και ειδικό στην κλωνοποίηση των ζώων. Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, φυλλάδια με την υπογραφή του μετώπου απελευθέρωσης ζώων βρέθηκαν στο σημείο.

21 Νοεμβρίου – Γερμανία

Το βράδυ της 17 Νοέμβρη πάνω από 50 πινακίδες “διακοσμήθηκαν” στο Lueneburg, Κάτω Σαξονία, στη Γερμανία.
Τώρα σχεδόν κάθε πινακίδα STOP σε όλην την πόλη είναι στολισμένη.

ALF

22 Νοεμβρίου – Γερμανία

EARTHLINGS.COM γράφτηκε με κιμωλία τόσο στο Lueneburg, στην Κάτω Σαξονία όσο και κοντά στη Φρανκφούρτη, στο Hesse, στη Γερμανία αρκετές φορές.

Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε σε όλην τη Γερμανία έτσι ώστε όλοι να αντιληφθούν αυτήν τη σημαντική ταινία. Οι εφημερίδες, επίσης, έκαναν αναφορά σχετικά με αυτό.

http://www.fnp.de/tz/region/lokales/hochtaunus/tierschuetzer-lassen-nicht-locker_rmn01.c.10331396.de.html

ALF

23 Νοεμβρίου – Γερμανία

Το βράδυ μεταξύ 17 και 18 Νοεμβρίου, γράψαμε μια αφίσα με σπρέι σε ένα γουναράδικο στην Essen-Steele. Γράψαμε, επίσης, ‘ALF’ με μεγάλα γράμματα στο τζάμι. Παρόλο που το κατάστημα δεν πουλάει αποκλειστικά γούνες, πουλάνε και καινούριες και μεταχειρισμένες γούνες και έχουν περισσότερα από 50 γούνινα σακάκια και παλτό μεταξύ των εμπορευμάτων τους. Το “χτύπημα” ήταν πετυχημένο καθώς τα γούνινα παλτό έχουν απομακρυνθεί τώρα πια από τη βιτρίνα.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζώων

24 Νοεμβρίου – Ιταλία

Ρώμη: Εκατό δηλητηριώδεις παγίδες για ποντίκια καταστράφηκαν, υπέστησαν σαμποτάζ ή έγιναν ακίνδυνες. Αυτά τα δολώματα τοποθετούνται σε πλατείες ή σε ανεστραμμένα σχήματος Τ κουτιά που τοποθετούνται στους τοίχους κτιρίων και είναι επίσης επικίνδυνα για γάτες, σκύλους και πουλιά. Επίσης, γράψαμε τους τοίχους της Zucchet, μιας εταιρείας που παράγει αυτά τα μέσα θανάτου. Τέτοιες δράσεις είναι απλές και προσιτές για όλους: Βγες έξω από το σπίτι και πολέμα για την απελευθέρωση των ζώων!

25 Νοεμβρίου – Γερμανία

Το βράδυ στις 15 Νοέμβρη 2012, καταστρέψαμε ένα όχημα μεταφοράς ζώων που χρησιμοποιείται για την απέλαση και το κέρδος εις βάρος της ζώης των ζώων. Τώρα είναι η ώρα να στρέψουμε το μαχαίρι και να τιμωρήσουμε τους δολοφόνους για όλον τον πόνο και τους θανάτους που έχουν προκαλέσει στους αδερφούς μας και τις αδερφές μας. Σύμφωνα με την αστυνομία, η ζημιά ήταν 15.000 ευρώ. Ελπίζουμε οτι εξαιτίας αυτής της δράσης οι επικεφαλείς του στρατοπέδου συγκέντρωσης θα κλείσουν τον χώρο. Να προσέχετε, αυτό ήταν μόνο η αρχή! Καμία ανοχή στους βασανιστές!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

ALF

26 Νοεμβρίου – Καναδάς

Το πρωινό στις 25 Νοέμβρη 2012, στη Niagara-on-the-Lake στο Ontario, αποκτήσαμε πρόσβαση στο κτίριο αποθήκευσης εξοπλισμού ενός βιομηχανικού πτηνοτροφείου κόβοντας το λουκέτο στο σύρτη της μπροστινής πόρτας. Μόλις μπήκαμε μέσα, σπάσαμε τα παράθυρα και τα φώτα των τρακτέρ, βάλαμε κόλλα στις κλειδαριές και γράψαμε συνθήματα στους τοίχους. Επίσης, πήραμε έγγραφα και κλειδιά για κάποια από τα μηχανήματα που έμειναν στο εσωτερικό του κτιρίου. Οι ιδιοκτήτες του βιομηχανικού εκτροφείου πρέπει να αντιληφθούν ότι οι δράσεις μας θα αυξηθούν στο μέλλον και ότι θα χρειαστούν κάτι περισσότερο από ένα λουκέτο για να μας σταματήσουνε.

ALF

27 Νοεμβρίου – Η.Π.Α.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 3 εβδομάδων, ομάδες από την ARM έχουν καταστρέψει 53 παγίδες σε πέντε διαφορετικά μέρη. Και αφήσαμε σαν δώρο μερικές από τις δικές μας. Οι παγίδες που καταστράφηκαν, που τοποθετήθηκαν από τους δειλούς που αυτοαποκαλούνται ως αθλητικοί τύποι, δεν ήταν μόνο απίστευτα βίαιες αλλά ήταν επίσης παράνομες.
Έχουμε επιβεβαιώσει, επίσης, με πολλαπλές αναφορές ότι πολλά ιδρύματα της “ανώτερης εκπαίδευσης” στο Vermont έχουν και συνεχίζουν να βασανίζουν, να καταπιέζουν και να σκοτώνουν ζώα στο όνομα του κάθε ισχυρού δολαρίου.

‘Ο ουρανός είναι γαλάζιος τώρα’. Να είστε ασφαλείς.

Και γι’ αυτούς που διαφωνούν με τη δράση μας… Λοιπόν, αυτός είναι απλά ο κύκλος της ζωής…

Celer Silens Mortalis
(σβέλτος, ήσυχος, ηθικός)

27 Νοεμβρίου – Αγγλία

Το βράδυ της 5ης Νοέμβρη, στη μνήμη του Barry Horne, αντισπισιστές ακτιβιστές τοποθέτησαν κόλλα στις κλειδαριές καταστημάτων με γούνες στη Γλασκόβη, στη Σκωτία. Αυτές οι ενέργειες πραγματοποιούνται για να μας θυμίσουν ότι ακόμα και στο θάνατο οι ενέργειες του μιλάνε πιο δυνατά από τις λέξεις και είμαστε όλοι ικανοί να πάρουμε το πάνω χέρι και να συνθλίψουμε αυτούς τους μηχανισμούς του θανάτου και του κεφαλαίου.

Για την καταστροφή όλων των θεσμών που εμπορεύονται τη ζωή και το θάνατο στους κεντρικούς δρόμους των πόλεων.

Ενάντια στα σύνορα, τις φυλακές και τα βιομηχανικά μεγαθηρία.

Για την απελευθέρωση των ζώων, της φύσης και των ανθρώπων.

28 Νοεμβρίου – Ιταλία

Βίντεο: http://directaction.info/news_nov28_12.htm

Το βράδυ στις 24/11/2012 κόψαμε τους φράχτες σε σφαγείο στο San Giovanni Valdarno (Φλωρεντία). Μετά προκαλέσαμε ακόμα πιο μεγάλη ζημιά καίγοντας ένα φορτηγό-ψυγείο που χρησιμοποιείται για τη μεταφορά κρέατος, καθώς ήταν αδύνατο να εισέλθουμε στο σφαγείο εξαιτίας των καμερών ασφαλείας και του συναγερμού.

A.L.F.