Απρίλιος 2013

3 Απριλίου – Ισπανία

1

Συνθήματα με διάφορα μηνύματα κατά του σπισισμού εμφανίστηκαν σε κάποιες γειτονιές της Σαραγόσα (La Magdalena, Torrero, Las Fuentes, San José, La Paz, Zona Centro) [27/03/2013]

Μετάφραση των προτάσεων:

Εικόνα 1: Τα ζώα δεν είναι φαγητό, ρούχα ή ψυχαγωγία
Εικόνα 2: Ούτε ρατσισμός ούτε σεξισμός ούτε σπισισμός
Εικόνα 3: Σταματήστε τα πειράματα σε ζώα
Εικόνα 4: Κανένα εμπόριο ζώων. Μην αγοράζετε, υιοθετήστε.

2

3

4

5 Απριλίου – Σουηδία

Vara-Σουηδία

Ο Sverker Alfredsson, λογιστής της εταιρείας Korsberga lantbruk, δέχτηκε μία επίσκεψη τη νύχτα της 4ης Απριλίου. Μία μεγάλη μολότωφ τοποθετήθηκε στις σκάλες του σπιτιού του και κάποιες ακόμα πετάχτηκαν στα παράθυρά του. Η Korsberga lantbruk ανήκει στη Knut Indebetou η οποία σχεδιάζει να ξεκινήσει εκτροφείο μινκ.

Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να αλλάξεις γνώμη!

Animal Rights Militia
ARM

6 Aπριλίου – Ισπανία

5

Στις 5 Απριλίου, 14 περιστέρια απελευθερώθηκαν από ένα σπίτι, όπου ήταν κλεισμένα σε κλουβιά από έναν ερασιτέχνη αγωνιστικών περιστεριών στο León. Αυτό το χόμπυ μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την απελευθέρωση ενός θηλυκού περιστεριού και στη συνέχεια δεκάδες αρσενικά την κυνηγούν και τη βιάζουν. Το αρσενικό που έρχεται περισσότερες φορές σε επαφή με το θηλυκό είναι ο νικητής του διαγωνισμού. Πολλές φορές το θηλυκό πεθαίνει.

Πρόσφατα, ο διερευνητικός ακτιβισμός και οι διαμαρτυρίες έχουν αυξηθεί, ώστε να διαδώσουν το βιγκανισμό, κάτι το οποίο μας κάνει βαθιά χαρούμενους. Όμως, τα ζώα που είναι ΤΩΡΑ φυλακισμένα έχουν μόνο την ελπίδα ότι κάποιος/α θα τους απελευθερώσει. Αυτές οι δράσεις είναι επίσης ένας τρόπος διάδοσης του βιγκανισμού που δε μπορούμε να αγνοήσουμε.

Βίγκανς στον αγώνα!

6

7 Απριλίου – Ισπανία

7

Δημοσιεύτηκε στο veganxs.blogspot.com

Κανένας σεβασμός για όσους προσπαθούν να καλύψουν τη δουλεία των ζώων και την εκμετάλλευση των παιδιών.

Υπό τα δημοτικά διατάγματα της Γρανάδα δεν τιμωρούνται με αυστηρά πρόστιμα όσοι κολλούν τα σκουπίδια τους όπου θέλουν.. όμως, αυτά διαρκούν για λίγο καιρό ή καθόλου. Κρίμα που δε συλλαμβάνονται ενώ εξαπλώνουν τα σκουπίδια τους… Οπουδήποτε πηγαίνουμε, προσπαθούμε να βεβαιώσουμε ότι το μαρτύριο και η θανάτωση των ζώων δεν εξαπλώνεται. Δεκάδες αφίσες τους καταστράφηκαν. Οι αφίσες ήταν από το grancircomundial.com και το circoalaska.com.

Ο αγώνας ενάντια σε κάθε εξουσία συνεχίζεται.

Ζήτω η άμεση δράση, τα μποϋκοτάζ, τα σαμποτάζ και ο αναρχο-βιγκανισμός!

8 Απριλίου – Αγγλία

Η Grand National είναι η πιο εξουθενωτική και βάρβαρη από όλες τις ιπποδρομίες που λαμβάνει χώρα στη Βρετανία κάθε χρόνο. Αποτελείται από 40 άλογα, τα οποία μαστιγώνονται και αναγκάζονται να πηδούν σε αφύσικα ύψη. Τα τελευταία 50 χρόνια, 36 άλογα έχασαν τη ζωή τους κατά την ιπποδρομία. Τη νύχτα πριν το Grand National (5/4/2013) σε όλες τις κλειδαριές των πρακτορείων στοιχημάτων, σε μία πόλη στη Νότια Αγγλία, τοποθετήθηκε κόλλα. Πιστεύουμε ότι η κερδοφορία από τη δυστυχία και την εκμετάλλευση των ζώων είναι απαράδεκτη και θα πρέπει να αμφισβητείται από κάθε αξιοπρεπή άνθρωπο.

Καλούμε κάθε άτομο στον κόσμο που νοιάζεται να κάνει παρόμοιες δράσεις, χωρίς τα κέρδη το καταχρηστικό “ματωμένο σπορ” γνωστό ως “αγωνιστικό” δεν θα υπήρχε.

ΕΣΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ!

Αλληλεγγύη στον φυλακισμένο για τα Δικαιώματα των Ζώων, George House.

ALF

9 Aπριλίου – ΗΠΑ

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Μαρτίου, έλαβε χώρα μία επίθεση στην αυλή ενός εκτροφέα στο Banning, στην Καλιφόρνια.

Στο σύνολο 10 κουνέλια απελευθερώθηκαν. Τα περισσότερα είχαν τεράστια νύχια, μολύνσεις και άλλες ασθένειες, αλλά με τη βοήθεια κάποιων φίλων θα επιβιώσουν όλα.

Δυστυχώς, μπορέσαμε να απελευθερώσουμε μόνο 10 κουνέλια, αλλά για να επανορθώσουμε για αυτά που έμειναν πίσω καταστρέψαμε τα κλουβιά, βάψαμε με σπρέι τα αυτοκίνητα, το εκτροφείο και το σπίτι του ιδιοκτήτη. Αυτή η δράση αφιερώνεται σε όλους τους αδερφούς και τις αδερφές μας που αγωνίζονται μέρα και νύχτα για δικαιοσύνη. Για τα γούνινα αδέρφια μας που έμειναν πίσω, θα επιστρέψουμε.

Όσο υπάρχουν κλουβιά, εμείς θα τα καταστρέφουμε.

Καμία Δικαιοσύνη/Μόνο εμείς, Κοινή Σύμπραξη WB ALF & AC ALF

9 Απριλίου – Αγγλία

Κυνηγετικοί πύργοι για τη δολοφονία ανυποψίαστων περιστεριών απομακρύνθηκαν την 1/3/2013. Οι πύργοι ξαναχτίστηκαν και συνεπώς κάηκαν ολοσχερώς.

Αυτό θα συνεχίσει να γίνεται μέχρι αυτό το βάρβαρο “άθλημα” να σταματήσει να συμβαίνει.

Μέχρι να είμαστε όλοι ελεύθεροι

ΑLF

10 Απριλίου – Γερμανία

Τη νύχτα της 2/3/2013, ακτιβιστές του ALF επισκέφθηκαν ένα πεδίο βολής στο Hartenholm στο Schleswig-holstein (βόρεια Γερμανία). Χρησιμοποιείται από κυνηγούς για εξάσκηση στους φόνους. Σε όλες τις κλειδαριές τοποθετήθηκε κόλλα, όλοι οι τοίχοι βάφτηκαν με σπρέυ με ALF συνθήματα και σύμβολα και κόπηκαν τα καλώδια ηλεκτροδότησης.

Όσο κάνουν οι κυνηγοί τις πράξεις τους, εμείς θα κάνουμε τις δικές μας.

Για την απελεθέρωση όλων των ζώων

ALF

10 Απριλίου – Ισραήλ

8

Δημοσιεύτηκε από ακτιβιστές στο Ισραήλ. Πατήστε εδώ για εικόνες από την έρευνα, τη διάσωση και την υιοθεσία των ζώων. (Σ.τ.Μ.: Τα links οδηγούν στο facebook)

Στις 3 Απριλίου 2013 διενεργήθηκε μία ενέργεια απελευθέρωσης ζώων από το 269life κίνημα στο Ισραήλ. 105 ωοτόκες κότες απελευθερώθηκαν και μεταφέρθηκαν σπίτι τους, από ένα φρικτό εκτροφείο. Έχουμε διερευνήσει αυτό το μέρος και θα δημοσιεύσουμε την ασυγχώρητη και συγκλονιστική απόδειξη της αχαλίνωτης και τυπικής σκληρότητας. Αυτά τα αθώα ζώα είναι υποταγμένα στη βιομηχανία τροφίμων. Ο νόμος επιλέγει να προστατεύει τη βία, εναντίον αυτών των ανυπεράσπιστων και συναισθανόμενων όντων και άρα θα δράσουμε εμείς στη θέση τους.

Μέχρι να είναι όλοι ελεύθεροι. Free 269 – γίνε βίγκαν!

www.269life.com

11 Απριλίου – Ολλανδία

9

Δημοσιεύτηκε από την ένωση ενάντια στη ζωοτομία.

Τη νύχτα της 3ης Απριλίου, 5 ακτιβιστές της ένωσης ενάντια στη ζωοτομία μπήκαν στις εγκαταστάσεις εκτροφείου στο Jan Rutten, Beerschemaasweg 45 στο Escharen (τηλ: 0031/486472127). Αυτός ο τύπος εκτρέφει beagles για εργαστήρια ζωοτομίας. Είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν τoν ενοχλεί ο πόνος αυτών των ζώων. Οι 5 ακτιβιστές μπήκαν στο κτίριο, πήραν 6 σκύλους μαζί τους και τούς έβαλαν με ανθρώπους που τούς αγαπούν. Χάρη σε αυτούς τους γενναίους ακτιβιστές, αυτοί οι σκύλοι θα ζήσουν μία ευτυχισμένη ζωή χωρίς πόνο και φόβο! Απελευθέρωση όχι πειράματα!

Οι 5 ακτιβιστές δεν έχουν να ντραπούν για κάτι και για να εκθέσουν τη ζωοτομία στα ΜΜΕ, πήγαν στην αστυνομία και παραδόθηκαν. Τώρα τελούν υπό κράτηση, αλλά μάλλον θα αποφυλακιστούν μετά τις ακροάσεις, περιμένοντας τη δίκη τους.

Η φυλακή δε μάς τρομάζει, αυτό δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με όλα αυτά τα ζώα που σφαγιάζονται και κακοποιούνται κάθε μέρα! Όχι, δεν κλείνουμε ποτέ τα μάτια μας! Όχι, δε θα σωπάσουμε ποτέ! Για εμάς, είναι για τα ζώα! Το μόνο πράγμα που φοβόμαστε είναι ο ίδιος ο φόβος!

13 Απριλίου – Γερμανία

10

Τα συνθήματα “ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΟΣ”, “ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ”, “ALF” και “Ο/Η ΚΑΘΕΝΑΣ/ΜΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” γράφτηκαν με σπρέυ σε εκτροφείο γουρουνιών στο Klecken (Κάτω Σαξονία). (φώτο: han-online.de)

15 Απριλίου – Αγγλία

Τον Απρίλιο του 2013 η πινακίδα ενός οικογενειακού χασάπικου κοντά στο Cambridge διορθώθηκε από “οικογένεια χασάπηδων” σε “οικογένεια δολοφόνων”. Οι κλειδαριές μπλοκαρίστηκαν με κόλλα και η ιδιοκτησία καταστράφηκε.

Γίνε βίγκαν ή άντε στο διάολο.

Το Μέτωπο Απελευθέρωσης των Ζώων

Αλληλεγγύη στον George House.

16 Απριλίου – Γερμανία

11

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Neue Westfaelische, ένας κυνηγετικός πύργος στο Loehne καταστράφηκε στα τέλη Μαρτίου. Η εφημερίδα ανέφερε ότι έλαβε την ανάληψη ευθύνης από την Mordpräventionskommission (Επιτροπή για την πρόληψη δολοφονίας), στην οποία παραδέχονται ότι “έθεσαν φονικό όπλο εκτός λειτουργίας”. Ένας κυνηγός παραπονιέται στο άρθρο ότι στο παρελθόν πολλοί κυνηγετικοί πύργοι έχουν υποστεί σαμποτάζ στην ίδια πόλη.(φώτο: nw-news.de)

17 Απριλίου – Γαλλία

Βόρεια Γαλλία:

14 Απριλίου 2013: Καταστροφή ενός grain dispenser που ανήκει σε κυνηγούς. Το χρησιμοποιούν για να “προσελκύουν” τα ζώα του δάσους και έτσι, είναι πιο εύκολο να τα κυνηγούν όταν έρθει η ώρα.

ΓΙΝΕ VEGAN

12

18 Απριλίου – Καναδάς

Aπό το Μάρτιο του 2013, έχουμε απομακρύνει και καταστρέψει περίπου 200 παγίδες γουνοφόρων στο Οντάριο. Οι παγίδες ήταν snares και conibears, που προορίζονταν να δολοφονήσουν κάστορες, κουνέλια και άλλους αθώους. Δυστυχώς, ήταν πολύ αργά για δύο κουνέλια και ένα ρακούν, των οποίων τα σώματα και τα εσωτερικά όργανα είχαν ήδη φαγωθεί από τα snares. Θα στοιχειώνουν για πάντα τη μνήμη μας οι εικόνες των σωμάτων τους, θα συνεχίσουμε για πάντα να αφαιρούμε παγίδες και θα ενθαρρύνουμε και άλλους να μπουν στο κόλπο και να βοηθήσουν να συντρίψουν τη βιομηχανία γούνας. Ψάξτε για σημάδια από παγίδες: ταινίες επισήμανσης, επαναλαμβανόμενα ίχνη να μπαίνουν σε θάμνους, πάσσαλοι και καλάμια που προεξέχουν από το νερό, ειδικά κοντά σε σπιτάκια καστόρων, όπου παγιδεύονται συχνά. Μπείτε στις εκρηκτικά αναπτυσσόμενες τάξεις των σαμποτέρ παγίδων.

ALF

13

14

15

16

17

24 Απριλίου – Γερμανία

Chemnitz (Ανατολική Γερμανία), 23.04.2013:

Το ALF ενάντια στο χασάπικο Haupt Karl Heinz.

Το κτίριο βάφτηκε εντελώς με κόκκινη μπογιά και έμειναν συνθήματα όπως “ALF” και “Σταματήστε την εκμετάλλευση των ζώων”. Επίσης, οι τζαμαρίες καταστράφηκαν με υλικά δράσης, καμία ειρήνη σε κάθε είδους εκμετάλλευσης ζώων, μέχρι ν’αδειάσει κάθε κλουβί.

Μέτωπο Απελευθέρωσης των Ζώων

25 Απριλίου – ΗΠΑ

Για τη Μέρα της Γης στοχεύσαμε το Hudson Valley Foie Gras, το μεγαλύτερο εκτροφείο φουά γκρα στις ΗΠΑ. Το Hudson Valley Foie Gras βασανίζει πουλιά και μολύνει τη γη. Στην εταιρεία έχει επιβληθεί δεκάδων χιλιάδων δολαρίων πρόστιμο για παραβιάσεις του Κανονισμού για Καθαρά Νερά.

Προσωρινά θέσαμε εκτός λειτουργίας το website τους (www.hudsonvalleyfoiegras.com) και το ηλεκτρονικό τους κατάστημα και αποκαλύψαμε λεπτομέρειες όνομα/διεύθυνση/τηλέφωνο/πιστωτική κάρτα για πάνω από 1200 πελάτες που αγόρασαν φουά γκρα και προϊόντα σάρκας πάπιας μεταξύ Ιουνίου 2012 και Απριλίου 2013.

Για παράδειγμα:

Στις 27/3/2013, ο Robert Litzenberger χρησιμοποίησε την American Express κάρτα του για να αγοράσει φουά γκρα αξίας 351$.

Robert Litzenberger
918 Twin Lakes Rd.
Shohola, PA 18458
T: 570-296-8070
bob.litzenberger@gmail.com

Στις 5/2/2013,ο Rudy Rodolphe Ancian χρέωσε την Master Card του $686 για νεκρή πάπια.

Rudy Rodolphe Ancian
SACT
107 Westover Ave., Apt 305
Norfolk, VA 23517
T: 757-419-9027
nato.general@gmail.com

Στις 5/12/2012, η Christine Caron χρησιμοποίησε την American Express κάρτα της για να αγοράσει “Φρέσκο Φουά Γκρα” αξίας 1103$.

Christine Caron
2200 Eleanor Way
Cedar Park, TX 78613
T: 512-879-1650
ccaron@austin.rr.com

Το πελατολόγιο περιλαμβάνει πολλούς στην Καλιφόρνια, όπου η παραγωγή και η πώληση φουά γκρα είναι παράνομη.

Για παράδειγμα:

Στις 18/3/2013, ο Amar Santana χρησιμοποίησε την κάρτα American Express για να αγοράσει $955 φρέσκο και κατεψυγμένο φουά γκρα.

Amar Santana
328 Glennerye St.
Laguna Beach, CA 92651
T: 949-424-4608
amarsantana@gmail.com

Στις 7/12/2012, ο Michel Blanchet χρησιμοποίησε μία MasterCard για να αγοράσει φουά γκρα και σαλάμι πάπιας αξίας $743.50.

Michel Blanchet
M.C.Bleu Inc.
333 N. King’s Rd.
Los Angeles, CA 90048
T: 323-852-6923
po@mcbleu.com

Στις 28/11/2012, ο Rodney Antis χρησιμοποίησε την American Express του για να αγοράσει φουά γκρα αξίας 267$.

Rodney Antis
Madison Club
53-035 Meriwether Way
La Quintal, CA 92253
T: 760-391-4528
rantis@madisonclubca.com

Στις 18/6/2012, ο Wilbur Lin αγόρασε φουά γκρα αξίας 635$ με μία κάρτα Visa.

Wilbur Lin
11318 Ohio Ave., Unit 4
Los Angeles, CA 90025
T: 310-477-5758
wilburl@yahoo.com

Αποστέλλεται στον:
Wilbur Lin
Brentwood Capital Partners
417 Colorado Avenue
Santa Monica, CA 90401

Περισσότεροι πελάτες παρακάτω

Για τις πάπιες,

Μέτωπο Απελευθέρωσης των Ζώων

– – –

A W Albany – talbany@ca.rr.com
Abhinav Vohra – abhinav.vohra@gmail.com
Alexandra Amati-Camperi – camperia@usfca.edu
Alexander Tamburro – alex@executivechefevents.com
Anelya Grant – saginova@gmail.com
Anita Suen – suenat816@gmail.com
Anne Tammel – tammels@cox.net
Annette Spicer – annettecm00@yahoo.com
Armelle Marcais – armellemarcais@yahoo.fr
August Schuchman – augustschuchman@gmail.com
Avi Zelmanovich – avi_z333@hotmail.com
Aviran Bar-Lev – aviran55@yahoo.com
Barry Lemke – bwlemke@gmail.com
Barry Pinsky – chefcia14@hotmail.com
Ben Davenport – bendavenport@gmail.com
Ben Goldwyn – goldwyb@sutterhealth.org
Benjamin Grol – bengrol@gmail.com
Brendan Nemeth – bnemethbrown@yahoo.com
Brian Coleman – bgc100@comcast.net
Brian McGavin – brianmcgavin@me.com
Brian Welch – welch_brian@comcast.net
Bryan Liem – thechef@gmail.com
Catherine Renoir – cbrunel75@gmail.com
Celia Margison – celiamargison@gmail.com
Celia Welch – celwelch@comcast.net
Charity Smith – charitygrace23@yahoo.com
Charles Tobin – aprilletobin@gmail.com
Chris Blum – the2chriss@yahoo.com
Christine Trinh – cvtrinh1@gmail.com
Cindy Hayashi – chayashi@sbcglobal.net
Clive Woolf – clivewoolf@cox.net
Crosby Haffner – crosbyhaffner@gmail.com
Curtis Jackson – curtis@curtisjackson.com
Dain Heer – dain@accessconsciousness.com
Daniel Kallestad – dan@tgmsystem.com
Dat Ngo – cabfan1997@yahoo.com
Dave Low – dave.low@sbcglobal.net
Dave Rubell – chefdr11@earthlink.net
David Gladstein – gladstein@gladstein.com
David Hayek – dthayek@hpk-tropaco.com
David King – davidanking@gmail.com
David Leong – dcl247365@yahoo.com
David Mocarski – mocarski@artcenter.edu
David Ottow – david@ottow.net
David Tait – daveyt@yahoo.com
David Walters – dbwq@yahoo.com
David Alan Grier – doogee@aol.com
Dennis Parnagian – dennis@fowlerpacking.com
Denis von Banck – frenchrunner@aol.com
Derek Gamble – drgamble@hotmail.com
Diane Glotzer – chefdi8015@comcast.net
Dominique Barbier – barbierfarm@aol.com
Donald Norton – dnorton.ca@gmail.com
Doohyun Na – nadoohyun@hotmail.com
Doreen Purcell – doreen@monkor.us
Edward Fredericks – ehfjr@eastwindasset.com
Eliza Shamshian – elizainhollywood@gmail.com
Elizabeth Astor – smaesq@charter.net
Elvia Menendez – elviacwd@hotmail.com
Endre Granat – endregranat@me.com
Eric Bovy – ericbovy@yahoo.com
Eric Janssens – ejans19691@aol.com
Eric Jian – ericjian@comcast.net
Eric Leung – eroc73@hotmail.com
Erik Carlson – e.carlson@yahoo.com
Erika Mariano – eemariano@gmail.com
Eugene Shampansky – eugene@shampansky.com
Francis Cutruzzola – francis@cutruzzolavineyards.com
Fred Tanaka – fjtchef@gmail.com
Gary Casamento – gcasamento@socal.rr.com
Gary Steinbach – grsmas@ix.netcom.com
George Chow – gtchow@pacbell.net
Gerard Wong – cngwong@mac.com
Gerry Schwartz – brenger@earthlink.net
Glen Lowe – glen.h.lowe@gmail.com
Greg Scheinfeld – gscheinfeld@gmail.com
Haley Simonds – haley.simonds@gmail.com
Harry Noller – harry@nuvolari.ucsc.edu
Heather Conlin – heatherconlin@hotmail.com
Helen Kline – helenkline@sbcglobal.net
HH Chou – hhchou@gmail.com
Hien Pham – hpham@qthings.com
Hilary Clark – hilary_clark@hotmail.com
Hoa Vo – waaw0705@aol.com
Isaura Rochin – isaura.rochin@gmail.com
J.R. T-Lecourt – jrftlec@gmail.com
James Davis – james.davis@pmiconline.com
James Eshom – jleshom@yahoo.com
James McCoy – jim.mccoy@gmail.com
James Tan – jotnet@gmail.com
Jane Mertens – drjmertens@gmail.com
Jason Ku – darthku@planetku.com
Jay Patel – archpimp@gmail.com
Jean Claude Parino – separino28@aol.com
Jean-Louis Excoffier – jlex152@gmail.com
Jeannette Kempkes – schutzhundimport@earthlink.net
Jeff Hauk – haukj@yahoo.com
Jeff Hoppe – jhoppe2009@wildblue.net
Jeff Liu – jeffliu33@gmail.com
Jeffrey Towns – mail@jefftowns.com
Jeri Lynne Jones – jljonesgal@hotmail.com
Jill Kiar – jillkiar@gmail.com
Jim Young – chefjim3535@gmail.com
Joel Weinstein – joelweinstein@sbcglobal.net
John Fanaris – jfanaris@gmail.com
John Goecke – goecke@mindspring.com
John Kubisty – JohnnyKHi@aol.com
John Lau – johnlaumd@yahoo.com
John Stenger – johnfstenger@gmail.com
John White – johnw@ciatti.com
Johnee Rui – jrui75@yahoo.com
Johnnie Raines – johnnieraines@yahoo.com
Joseph Akerman – jakerman@sbcglobal.net
Joseph Dziubinski – jdziu@hotmail.com
Joseph Smith – jfscal@gmail.com
Josie Tong – palisadesjt@gmail.com
Judy Sing – judy_sing@yahoo.com
Julia Barsov – juliabarsov@gmail.com
Juliana Dodson – juliana.dodson@hotmail.com
Justin Lee – prioritize@gmail.com
Justine Tran – justinept@yahoo.com
Katie Cromwell – cromwell.k@gmail.com
Keith Christman – mudtiger@att.net
Keith R Stilson – drkenai@yahoo.com
Kelly Ng – lionkellyngshop@yahoo.com
Kelvin Kamachi – kkamachi649@att.net
Ken White – k2rm@comcast.net
Kenneth Hoffman – khoffman@calpoly.edu
Kent Sokolow – kent@kenterle.com
Kevin Nguyen – nguyenkevin@gmail.com
Kevin Pei – everydays.payday@gmail.com
Kirill Pertsev – kika@kikap.com
Konstantin Vilk – kosta@vilk.me
Kristee Bedgood – krbedgood@yahoo.com
Laird Valory – lairdvalory@sbcglobal.net
Lane Poms – lanepoms@comcast.net
Laura Dekkers – ldek2000@aol.com
Laura Lee – furamakat@yahoo.com
Lawrence Fairchild – lfairchild@fairchildwines.com
Lawrence Kern – larrykern@aol.com
Leland Garner – Lelandg32@yahoo.com
Leonard Chin – leonard@digiteksf.com
Liliane de Pasquale – liliane_rosenaur@yahoo.com
Lin Wang – can_lin@yahoo.com
Linda Chan – sfricebomb@yahoo.com
Liron Meller – lmeller@mycookingparty.com
Loren Irwin – hvd@porsche.ucr.edu
Lorri Jean – lorrilj@aol.com
Marco Bragoli – marcobragoli@comcast.net
Margaret Ho – margaret139@gmail.com
Marilee Bresciani – marilee.bresciani@mail.sdsu.edu
Marine Duhamel – marined@earthlink.net
Mark Matthews – catalina470116@yahoo.com
Mark TeVault – mtevault@gmail.com
Martha Vidal – prinvidal@gmail.com
Martyne Viens – martynev@sbcglobal.net
Matt Powers – mattpowers1@mac.com
Matthew Degyansky – mdegya@gmail.com
Matthew Ettinger – melbik@aol.com
Megan Marcoux – megan@marcouxcpa.com
Micah Forbres – micah@flatfish.net
Michael Batter – mikebatr@me.com
Michael Behner – mbehner@me.com
Michael de Leon – wharfrat415@gmail.com
Michael Edwards – michael.r.edwards@navy.mil
Michael Gutierrez – mgutierrez@caldrywall.com
Michael Joplin – mikj1@cox.net
Michael Kenney – michaelkenney@roadrunner.com
Michael Morris – mmorrisop@aol.com
Michael Woo – mkwlaw@comcast.net
Michelle Bastio – theflamingogroup@aol.com
Michelle Culbertson – michelleculbertson@mac.com
Mike Cox – mcox@anaerobesystems.com
Mila Golikova – milochka57@gmail.com
Monica De La Cruz – monicagdelacruz@yahoo.com
Myron Brody – mlb@svlg.com
Nelson Chui – nchui@usa.net
Nicolas Woo – nickwoo@me.com
Owen Long – owen234@gmail.com
Patra Boodsayaskul – patra.boo@gmail.com
Patricia J McDonald – patinblj@hotmail.com
Patricio Wise – patriciowise@gmail.com
Paul Langner – langner@bellatlantic.net
Philip Terhorst – pjtaiah@gmail.com
Philippe Branchu – pbranchu@ea.com
Philippe Fossier – philippe.fossier@gmail.com
Pilar Paris – pcparis8@me.com
R. Keith Ferguson – kipxo@aol.com
Randal Lee – rleewoowoo@gmail.com
Randy Sandford – 4randys@gmail.com
Rebecca Koskoff – beckyk@ix.netcom.com
Richard Guenther – reguenther@pacbell.net
Richard Lowe – wileylowe@me.com
Richard Lowe – freewiley@gmail.com
Richard Luckett – slomorgan@sbcglobal.net
Richard Yaus – ryaus@earthlink.net
Robert Algar – rcalgar@yahoo.com
Robert Gaurie – sheldoninst@yahoo.com
Robert Sanders – rsanders009@gmail.com
Roland Nicolas – roland.nicolas@ymail.com
Ron Severdia – severdia@gmail.com
Rose Jones – michystone@hotmail.com
Ryan Adams – ryan@370common.com
Scott Boland – Boland.scott@gmail.com
Scott Schork – sschork@hotmail.com
Sean Carroll – sean@pmloans.com
Sean Cullen – spcullen@gmail.com
Serge Plotkin – plotkin@netalgorithms.com
Shauna Davis – realmcellars@gmail.com
Sheldon Wilensky – saw17752@aol.com
Sherry Sandel – Sleesandel@aol.com
Shirley Chao – kchao85@gmail.com
Slavina Berk – berk1377@yahoo.com
Stephanie Gray – sgray98@sbcglobal.net
Stephanie Soliman – ssoliman101@yahoo.com
Stephen Gorgey – sgorgey@targetlogic.com
Stephen Solot – solot-pes@earthlink.net
Steve Love – slovermadly@earthlink.net
Suzy Turner – pturner2@san.rr.com
Theresa Wilka – wilka@ddrs.com
Thomas Clavel – thomas.clavel@gmail.com
Thomas MacFarland – tom.macfarland@gmail.com
Thomas Morone – tfmorone@msn.com
Timothy Ong – timothyong292@yahoo.com
Timothy Van Blaricom – Vanblari@pacbell.net
Timothy Wong – roadgoat@gmail.com
Tirone Huynh – tironeh2@yahoo.com
Todd Reisenbigler – toddr299@yahoo.com
Victor Leung – victorleung68@aol.com
Victoria Herrmann – justus.victoria.h@gmail.com
William McKinley – mckinw@gmail.com
Wynne Hou – wynnedapooh@hotmail.com
Yasmina Joelson – ayrw4joe@aol.com
Yen Lin Chia – yenlinchia@yahoo.com
Yuko Takizawa – usachanjp@gmail.com”

26 Απριλίου – Ισπανία

29 κουνέλια απελευθερώθηκαν από εκτροφείο στη Βαρκελώνη.

Τη νύχτα της 13ης Απριλίου, ακτιβιστές του Μετώπου Απελευθέρωσης των Ζώων άνοιξαν τα κλουβιά 30 κουνελιών που επρόκειτο να θανατωθούν σε λίγες μέρες. Ο αρχικός στόχος ήταν να βγουν όσα περισσότερα γίνεται έξω, όμως μόλις φτάσαμε είδαμε ότι εξαιτίας του τεράστιου μεγέθους τους και του βάρους, θα ήταν αδύνατον να απελευθερώσουμε τον αριθμό που είχαμε σκεφτεί, οπότε με τεράστια προσπάθεια φύγαμε με γεμάτα τα σακίδιά μας με τους νέους και έκπληκτους φίλους μας.

Αν είδες ποτέ τα τρομαγμένα μάτια ενός ζώου μέσα στο κλουβί και μετά ένιωσες την καρδιά τους να χτυπάει δίπλα από τη δική σου τη στιγμή της απελευθέρωσής τους, τότε γνωρίζεις ακριβώς το νόημα της Απελευθέρωσης των Ζώων. Αφού τα είδες κλειδωμένα σε μικρά κλουβιά, χωρίς χώμα και αργότερα τα βλέπεις να περπατούν και να αισθάνονται την άγρια φύση, τότε γνωρίζεις ότι όσο έχεις τη δύναμη, δε θα σταματήσεις να αγωνίζεσαι για την Ολική Απελευθέρωση.

Δεν πρόκειται να ζητήσουμε πιο μεγάλα ή πιο άνετα κλουβιά.
Δεν πρόκειται να ζητήσουμε να βελτιωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βασανίζονται στα πειράματα.
Δεν πρόκειται να ζητήσουμε “ανθρώπινη” θανάτωση.
Τίποτα από αυτά δεν είναι αρκετό.

Έχουμε μάθει ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε τις κοινωνικές συνθήκες οι οποίες θα έρθουν με το μέρος μας, δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε τίποτα από τους εκμεταλλευτές.
Δεν θα αλλάξουν αυτοί, αλλά ούτε κι εμείς!
Θα είμαστε πάντα εκεί και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γίνουν δυστυχισμένες οι ζωές τους.

Εκείνη τη νύχτα, 29 κουνέλια έμαθαν για πρώτη φορά πώς είναι να νιώθεις τον καθαρό αέρα και αυτό μας έκανε να αισθανθούμε κι εμείς ελεύθεροι. Όμως, υπάρχουν ακόμα εκατομμύρια ζώα στα κλουβιά και δυστυχώς, δε μπορούμε να τα βγάλουμε όλα έξω.
Όπως και να’χει… ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟ!

Σαν ομάδα, θέλουμε, επίσης, να πούμε κάποια πράγματα. Το ένα είναι ότι θέλουμε ολική απελευθέρωση. Και το άλλο είναι ότι θα αγωνιζόμαστε πάντα όπου μπορούμε για να το πετύχουμε, αλλά δε θα μπλεχτούμε με φασιστομπάσταρδους για να το κάνουμε αυτό, με τίποτα! Δε θέλουμε να έχουμε σχέση μαζί τους. Μπορούν να χρησιμοποιούν ό,τι όνομα θέλουν, εμείς θα τούς θεωρούμε πάντα εχθρούς μας. Είναι μέρος της συστηματικής κυριαρχίας, η οποία μολύνει αυτόν τον πλανήτη, επαναλαμβάνουμε, δε δεχόμαστε ή δεν επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να μας μπερδέψουν με αυτά τα σκουπίδια.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Θέλουμε να στείλουμε ένα χαιρετισμό ελευθερίας στη Noelia Cotelo, η οποία έχει υποφέρει ανησυχητικά τους τελευταίους μήνες το βασανισμό και την κακομεταχείριση ενός συστήματος που βασίζεται στην εκμετάλλευση, την απάτη και τη δολοφονία…
‘Noelia, τη νύχτα της 13ης Απριλίου, ήσουν στο μυαλό και στις καρδιές εκείνων που έκαναν αυτήν την απελευθέρωση. Δε μας νοιάζει αν είσαι βίγκαν ή όχι, αν επιδοκιμάζεις τις δράσεις μας ή αν αντίθετα δεν λένε τίποτα για σένα. Όπως και να ‘χει, αυτή η νύχτα είναι για σένα.
ΔΥΝΑΜΗ!’

Μέτωπο Απελευθέρωσης των Ζώων – Πυρήνας Κodama

29 Απριλίου – ΗΠΑ

18

Τη νύχτα της 24ης Απριλίου, σπάστηκε η τζαμαρία του Church’s Chicken, στη 18η οδό, στο Σικάγο. Αυτή είναι μία συνέχεια των άμεσων δράσεων του Μαρτίου που είχε σαν αποτέλεσμα να σπαστούν τα τζάμια McDonalds, KFC και Popeyes σε τοποθεσίες της νότιας μεριάς. Οι καταπιεστές προειδοποιούνται: μόλις ξεκινήσαμε. Αυτός είναι ταξικός πόλεμος και πόλεμος με αυτούς που καταπιέζουν όλα τα συναισθανόμενα όντα.

Vegan Aναρχικός Λύκος του Σικάγο