Για τα γεγονότα στη Διεθνή Έκθεση Γούνας – Κυριακή 27/3

Σήμερα οι μπάτσοι ήταν ακόμα πιο προκλητικοί, μας έδειξαν για άλλη μια φορά το μοναδικό ρόλο τους, να φυλάνε τα αφεντικά από την οργή του κόσμου. Αρχικά με εξακριβώσεις στοιχείων σε διαδηλωτές που είχαν φτάσει νωρίτερα και έπειτα με την άφιξη μας στο εκθεσιακό κέντρο, μας είχαν αποκλείσει την είσοδο ακόμα και στο πάρκινγκ που ήμασταν χτες.

Φωνάζαμε δυνατά συνθήματα σε κάθε δολοφόνο που νόμιζε πώς τα φιμέ τζάμια από το πανάκριβο αμάξι του θα τον προστάτευαν. Οι μπάτσοι μας απείλησαν ότι θα μας συλλάμβαναν για παρεμπόδιση της κυκλοφορίας αλλά εμείς δεν κάναμε πίσω.

Μετά από αρκετή ώρα, ένας γουνέμπορος είχε το θράσος να κατέβει από το αυτοκίνητο του προσπαθώντας να χτυπήσει κάποιους από εμάς. Τότε βρήκε ευκαιρία ένα τσούρμο από ασφαλίτες και προσπάθησαν να συλλάβουν με τη βία ένα σύντροφο αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί τους τον τραβήξαμε.

Όταν τους ζητήθηκαν τα στοιχεία τους η απάντηση ήταν πάλι προσπάθεια βίαιας σύλληψης αυτής που τους τα ζήτησε.

Μετά τα γεγονότα, καταλάβαμε πως μια συντρόφισσα έλειπε, την είχαν κυριολεκτικά απαγάγει μπροστά στα μάτια μας. Αφού επί ώρα αρνούνταν να μας πουν πού την έχουν πάει, πήγαμε στο τμήμα όπου μας είπαν ότι ο γουνέμπορος της έκανε μήνυση για ξυλοδαρμό!

Η αστυνομία καλύπτει και προωθεί με τις εντολές και τις ευλογίες του κράτους το αιματηρό γουνεμπόριο. Δε θα τους περάσει.

Το πάθος για την ελευθερία για κάθε πλάσμα που αυτό το σύστημα εκμεταλλεύεται και καταπιέζει, δε σβήνει έτσι εύκολα.

Μόλις άνοιξε το μέτωπο με τους γουναράδες και είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε μέχρι τέλους.

Καμιά ειρήνη με τους δολοφόνους – καμιά ειρήνη με τ’αφεντικά.

ΑΥΡΙΟ ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ EXPO ATHENS ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΥΣΑ

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 12:00 ΜΕΤΡΟ ΠΑΛΛΗΝΗ

Συνέλευση για την Αντισπισιστική Δράση και σύντροφοι/συντρόφισσες