Ένα έθνος μεγαλωμένο με αίμα, πύον και βία

της Camille Marino

Η πραγματικότητα είναι μια ψευδαίσθηση. Είναι αυτό που ο καθένας από εμάς επιλέγει να δημιουργήσει, με την αρετή των σκέψεων και των ενεργειών μας, που υπάρχει. Αλλά γεννιόμαστε σε αυτόν τον κόσμο χωρίς σημείο αναφοράς και μια σατανική πραγματικότητα κατασκευάζεται επειδή… οι περισσότεροι από εμάς δεν βλέπουν ποτέ πιο πέρα από την κατήχησή τους. Μόλις καταφέρουμε να δούμε τον πολιτισμό μας σαν αυτό που είναι, θα δούμε ότι είναι καθαρή τρέλα.

Το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο είναι μια μητέρα να μεγαλώνει το παιδί της. Σχεδόν κάθε ζώο στον πλανήτη περιποιείται τα μικρά του. Ο θηλασμός του στήθους της μητέρας είναι άνετος, θρεπτικός και ζωτικός. Αλλά για τα ανθρώπινα μωρά, ο καπιταλισμός είναι η ρώγα την οποία μαθαίνουμε να θηλάζουμε. Ξεχάστε το γάλα της μητέρας και την αγάπη και την άνεση και την ασφάλεια και την αθωότητα. Έχουμε την κτηνοτροφική βιομηχανία και ένα ολοκαύτωμα και ο κόσμος ταΐζει με το ζόρι τους απογόνους του αίμα και δυστυχία και θάνατο!

Το ανθρώπινο είδος έχει έναν τρόπο να διαστρέφει τα πιο βασικά φυσικά ένστικτα από τη στιγμή που γεννιόμαστε. Απομακρύνουμε τη ζεστασιά του σώματος της μητέρας και δίνουμε στο μωρό ένα μπουκάλι ζεσταμένο στο φούρνο μικροκυμάτων με αίμα και πύον και ορμόνες που εξάγονται από φυλακισμένες αγελάδες – στην πραγματικότητα παιδιά, μόνο λίγων ετών – που βιάζονται επανειλημμένα. ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΩΡΑ. Αυτό είναι άρρωστο! Αλλά δεν το αμφισβητούμε ποτέ επειδή όλο αυτό φαίνεται τόσο φυσικό. Όπως επισημαίνει ο Βολτέρος, «καμία νιφάδα μέσα σε μια χιονοστιβάδα δεν αισθάνεται ποτέ υπεύθυνη».

Αλλά το κακό δεν σταματά εκεί. Παίρνουμε το βιασμό και τη δολοφονία και το αίμα και το πύον και τις ορμόνες και το θάνατο και τα εμπορευόμαστε στις απαθείς μάζες σε χαριτωμένες, μικρές και πλήρως αβλαβείς συσκευασίες. Δεν είναι αξιολάτρευτο αυτό; Βάλτε το μαστό μιας αγελάδας στο στόμα του μωρού σας. Ακόμα καλύτερα… απλά αφήστε το μωρό να θηλάσει τη ρώγα μιας γαλακτοπαραγωγικής αγελάδας. Πολύ πιο ειλικρινές από οτιδήποτε η σατανική κοινωνική μας κατήχηση προσφέρει.

Οι άνθρωποι δεν προορίζονται να πίνουν γάλα αγελάδας. Συμπέρασμα… Το γάλα της αγελάδας είναι κακό για μας.

Όλα όσα έχετε ακούσει/διαβάσει για το γάλα είναι γενικά μέρος της πίεσης της γαλακτοκομικής βιομηχανίας να σας κάνει να πιείτε γάλα. Ιατρικά το γεγονός είναι ότι το γάλα της αγελάδας είναι καλό για τις αγελάδες έως ότου είναι αρκετά μεγάλες για να φάνε φαΐ. Με τον ίδιο τρόπο τα μωρά πρέπει είτε να φροντίζονται είτε να έχουν κάποια αντίστοιχη κάλυψη έως ότου είναι αρκετά μεγάλα για να φάνε. Τα αιματοβαμμένα χρήματα της κτηνοτροφικής βιομηχανίας υπαγορεύουν τι διδάσκεται στο σχολείο και τι βλέπουμε στα μίντια… αλλά, αντίθετα με τις δημοφιλείς αυταπάτες… το γάλα δεν κάνει καλό στο σώμα.

Και, είτε το αντιλαμβάνεστε είτε όχι, η κατανάλωση γάλακτος αγελάδας είναι μια επέκταση της κτηνωδίας. Εάν δεν θα γαμάγατε μια αγελάδα, γιατί θα ρουφάγατε τις ρώγες τις;! Το να πληρώνετε κάποιον άλλο να εξάγει/ρουφήξει τις εκκρίσεις από τα βοοειδή και να συσκευάσει την τροφή των όγκων τους σε πλαστικά κουτιά διευκολύνει μια ζωή παραίσθησης, κατασκευασμένη και διατηρούμενη με σατανικούς εξωφρενισμούς.

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα έχουν συνδεθεί με το νεανικό διαβήτη, αλλεργίες, τη δυσκοιλιότητα, την παχυσαρκία, και τον καρκίνο ωοθηκών και προστάτη. Ο Dr. Benjamin Spock, ηγετική μορφή στη φροντίδα των παιδιών στην Αμερική, μίλησε άφοβα ενάντια στο τάισμα των παιδιών με γάλα αγελάδας, λέγοντας ότι μπορεί να παίξει ρόλο στην αναιμία, σε αλλεργίες, και στο νεανικό διαβήτη και μακροπρόθεσμα, να προετοιμάσει τα παιδιά για παχυσαρκία και καρδιακές παθήσεις – το νούμερο ένα αίτιο θανάτου στην Αμερική.

Οι αγελάδες παράγουν γάλα μόνο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά. Για να είναι δυνατόν να τις αρμέγουν συνεχώς, οι αγελάδες γονιμοποιούνται με τη βία κάθε εννέα μήνες. Μετά από αρκετά χρόνια διαβίωσης σε βρωμερές συνθήκες και καταναγκασμένες να παραγάγουν 10 φορές περισσότερο γάλα από ότι θα παρήγαν φυσικά, οι εξαντλημένοι οργανισμοί τους – όχι πια αξιοποιήσιμες μηχανές γάλακτος – ακρωτηριάζονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για να γίνουν χάμπουργκερ και κιμάς.

Και, φυσικά, η βιομηχανία μοσχαριών είναι ένα υποπροϊόν της γαλακτοκομικής βιομηχανίας. Επειδή τα αρσενικά μοσχάρια δεν μπορούν να παραγάγουν γάλα, οι εργάτες στην γαλακτοπαραγωγή τα παίρνουν από τις μητέρες τους αμέσως μετά τη γέννηση τους και τα πωλούν στα εκτροφεία μοσχαριών, όπου υπομένουν περίπου 16 εβδομάδες έντονου περιορισμού, δεμένα μέσα σε ένα κλουβί τόσο μικρό που δεν μπορούν ούτε να στρίψουν. Σε τελευταία ανάλυση, θέλουν τη σάρκα τους να μείνει τρυφερή ώστε να τους ακουμπήσετε τα λεφτά σας.

Είναι ένας κύκλος αισχρότητας. Εάν είναι αποδεκτό να υποβάλλονται οι αγελάδες σε επαναλαμβανόμενους βιασμούς και σε περιορισμό και βρωμιά για να στραγγίξουν τους οργανισμούς τους, γιατί να μην βιάσετε τη μητέρα ή την αδελφή ή την κόρη σας και να έχετε τη δική σας μηχανή γάλακτος στο σπίτι.

Καλώς ήλθατε στον πλανήτη γη ανθρώπινα μωρά… η κατήχησή σας έχει αρχίσει! Θα σας κάνουμε μια αισχρή ανεγκέφαλη φονική μηχανή σε χρόνο μηδέν!