Κείμενο της φυλακισμένης αναρχικής Silvia Guerini

Απαντώ στην έκκληση αλληλεγγύης με τους αντάρτες της επαναστατικής οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, με τους επαναστάτες και τα άλλα άτομα κατηγορούμενα για την ίδια υπόθεση στη δίκη που θα αρχίσει στις 17/1/2011.

Με αυτή τη συμβολική απεργία πείνας τριών ημερών, από 15 εως 17 Ιανουαρίου, εκφράζω τη γειτνίασή μου προς τους/τις αγωνιστές/ριες της Ευρώπης, του Μεξικού, της Αργεντινής, της Χιλής, του Αμαζονίου, της Παπούα Νέα Γουινέα, της Νιγηρίας, της Ινδίας και όλου του κόσμου.

Αλληλεγγύη στους συντρόφους της ΣΠτΦ και στους άλλους επαναστάτες και αναρχικούς σε δίκη στην Ελλάδα.

Καταστολή, συλλήψεις, φυλακή και δικαστήρια δεν θα μπορέσουν ποτέ να σπάσουν το επαναστατικό πνεύμα και πείσμα, δεν θα μπορέσουν ποτέ να σταματήσουν τους πολλούς αγώνες που ξεκινήσαμε με διάφορους τρόπους μέσα στο επαναστατικό σύμπαν.

Λευτεριά σε όλες/ους τους πολιτικούς κρατούμενους! Αυτά τα λόγια ελευθερίας είναι και για όλα τα ζώα κλεισμένα σε κλουβί, που περιμένουν το θάνατο για να γίνουν ένα κομμάτι κρέατος, αντικείμενα παραγωγής και υποτασσόμενα σε βασανιστήρια, ζωοτομημένα στα εργαστήρια για να τεστάρουν φάρμακα, καλλυντικά και κάθε βλαβερότητα αυτού του βιομηχανικού/τεχνοεπιστημονικού συστήματος.

Ενάντια σε κάθε ανθρωποκεντρική λογική που φέρνει κυριαρχία και παραβατικότητα…

Ενάντια σε κάθε κλουβί, για μια ολοκληρωτική απελευθέρωση!

Σπέρνουμε αλληλεγγύη μέσα στη συνέχεια των αγωνιστικών διαδρομών, ενεργητική και αγωνιστική αλληλεγγύη!

Σίλβια Γκουερίνι, φυλακές Μπιελ-Ελβετία, Ιανουάριος 2011