Δήλωση διεθνούς αλληλεγγύης στους Costa, Silvia και Billy

Στις 15 Απριλίου ο Constantino, η Silvia και ο Billy συνελήφθησαν στην Ελβετία με την κατηγορία της μεταφοράς εκρηκτικών υλών με σκοπό να τα χρησιμοποιήσουν.

Εμείς δηλώνουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας προς αυτούς. Η ταυτότητα τους και ο αγώνας τους είναι η ταυτότητα και ο αγώνας όλων των επαναστατών, γιατί αγωνίστηκαν με πάθος, επιμονή και φυσικά ενάντια στο κράτος και τον καπιταλισμό, ο οποίος παράγει τους πολέμους, το θάνατο, την καταστροφή του περιβάλλοντος, την εκμετάλλευση, και το κέρδος για όσους βρίσκονται στην εξουσία. Και ο έλεγχος και η ανάπτυξη της βιο- και της νανοτεχνολογίας είναι μερικά από τα όργανα στα χέρια αυτών που βρίσκονται στην εξουσία, για την διατήρηση αυτών των συνθηκών.

Υπάρχουν τρείς κατηγορίες ανθρώπων: εκείνοι που στέκονται στο παράθυρο και ακολουθούν αυτό που συμβαίνει, εκείνοι που στέκονται στο παράθυρο και σχολιάζουν το τι θα γίνει, και τέλος, υπάρχουν εκείνοι που κάνουν τα πράγματα μπροστά από το παράθυρο να συμβούν.

Αυτοί οι άνθρωποι -οι οποίοι έχουν καταλάβει την αναγκαιότητα του να γίνουν ενεργοί για να απελευθερωθούν από τα δεσμά αυτής της κοινωνίας- είναι αναντικατάστατοι και στεκόμαστε στο πλευρό τους.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

Αλληλεγγύη με τους Costa, Silvia and Billy!
Αλληλεγγύη με τον Marco Camenisch!
Αλληλεγγύη με τους πολιτικούς κρατούμενους!